Ο τελευταίος των… Χριστιανών!

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως έκανε σήμερα δεκτή την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ώστε να μην αναγράφεται το θρήσκευμα και η ιθαγένεια στα απολυτήρια Λυκείου.

Γιατί δεν κάνει άραγε και το ίδιο στο Υπουργείο, στο οποίο προΐσταται και να μετατραπεί σε υπουργός απρόσωπης Παιδείας και κανενός θρησκεύματος;

Προφανώς η συμμετοχή της κας Κεραμέως στις εργασίες της 67ης ετήσιας συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ τον περασμένο Ιούνιο μόνο ως σύμπτωση μπορεί να θεωρηθεί.

Σύμπτωση φυσικά και όχι προφητεία τα λόγια του Μακαριστού Χριστόδουλου: «Αγοράζετε ένα κομμάτι κρέας. Το κομμάτι αυτό είναι ένα στέρεο πράγμα. Όσο και αν το πατήσεις από εδώ ή από εκεί, θα διατηρήσει το σχήμα του. Όταν όμως αυτό το κομμάτι κρέας το βάλεις μέσα στην μηχανή του κιμά, από κάτω τι βγαίνει; Βγαίνει κιμάς. Και τον κιμά τον πιάνεις στο χέρι σου και τον κάνεις όπως θέλεις, τον κάνεις σουτζούκι,τον κάνεις κεφτέ… Τι προτιμάτε να είστε; Κρέας ή κιμάς; Μην αφήσετε να σας κάνουν κιμά!«.

Σε μια Πατρίδα λοιπόν που στα βόρεια σύνορα της υπάρχει ένα κρατίδιο Σλάβων με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» και απαγορεύεται να δηλώνεις ιθαγένεια και θρησκευτική Πίστη, δημοσιεύω το απολυτήριο μου από το Κλασικό Λύκειο Βόλου.

Μην το προσπερνάτε, είναι συλλεκτικό κομμάτι: Είμαι ένας από τους τελευταίους Χριστιανούς Ορθόδοξους Έλληνες!

https://zoubosteo.wordpress.com

loading...