Απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο: Αστυνομικοί οδήγησαν στο τμήμα Ρομά με τα πόδια λόγω… δυσοσμίας!

Μετά από μια περιπετειώδη καταδίωξη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Ρομά που έκλεψε ένα όχημα, όμως τον πήγαν στο τμήμα με τα πόδια επειδή… μύριζε!
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στη Ναύπακτο, όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη έναν Ρομά που είχε αναστατώσει την πόλη οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο, αλλά τον πήγαν… περπατώντας στο τμήμα λόγω της… δυσοσμίας που ανέδυαν τα ρούχα του!

Στο λιμάνι της Ναυπάκτου, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα ένας τσιγγάνος από το Μεσολόγγι με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ο τσιγγάνος, σύμφωνα με το  gnomip.gr, είναι γνωστός στην περιοχή της Ναυπάκτου, καθώς έρχεται συχνά στην περιοχή. Είναι γνωστός κυρίως για την «έντονη» μυρουδιά των ρούχων.

Χθες βράδυ, ο συγκεκριμένος τσιγγάνος, όπως αναφέρει το npress.gr, έφτασε στη Ναύπακτο με κλεμμένο αυτοκίνητο. Στην διαδρομή προς Ναύπακτο, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούσε πολύ άσχημα, κάνοντας συνεχώς ζιγκ-ζαγκ στον επαρχιακό δρόμο και πηγαίνοντας από το ένα ρεύμα στο άλλο.

Στο λιμάνι της Ναυπάκτου συνέχισε την πορεία του, ανάποδα στην οδό Τζαβέλα που είναι μονόδρομος. Λίγο πιο πάνω όμως η αστυνομία που είχε κινητοποιηθεί με σημαντικό αριθμό οχημάτων και μηχανών, τον σταμάτησε και τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο τσιγγάνος μύριζε πάρα πολύ, που οι αστυνομικοί δεν τον έβαλαν μέσα στο περιπολικό, αλλά τον οδήγησαν συνοδεία περπατώντας στο τμήμα!

Ωστόσο, μύριζε τόσο πολύ που οι αστυνομικοί δεν τον έβαλαν στο περιπολικό, αλλά τον οδήγησαν συνοδεία στο τμήμα! Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που… κρατούσε τη μύτη του!

loading...