ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!








Γράφει η Άννα Πασχαλίδου

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣ! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ!!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

Καθημερινά έρχονται χιλιάδες, όχι πρόσφυγες διότι αυτοί που έρχονται δεν έρχονται από χώρες που έχουν πόλεμο, αλλά από τριτοκοσμικές χώρες, απολίτιστες λόγω του ότι τα αφεντικά δεν θέλουν να αναπτυχθούν αυτοί οι λαοί για να είναι υποχείρια τους δλδ , η σκανδάλη στα όπλα των νεοταξιτών!

Μα και ακόμη από χώρες που έχουν πόλεμο να ερχόταν δεν έχουμε σύνορα με τις χώρες τους, δεν είμαστε η πρώτη χώρα υποδοχής για να λέγονται πρόσφυγες!

 Τώρα καλώς η κακώς δελεάζονται από τα ρεμάλια , πιόνια της νέας τάξης και έρχονται γτ πείθονται ότι εδώ θα βρούν τον παράδεισο!

Και οκ όλοι μα όλοι είναι ένα τεράστιο κύκλωμα που στις πλάτες όλων αυτών αλλά και στις δικές μας θησαυρίζουν! Από πολιτικούς, εκκλησιαστικούς , διακινητές ,ΜΚΟ κλπ!

Όμως αυτοί είναι εντεταλμένοι στην υπηρεσία της διαφθοράς της απάτης του εγκλήματος των παγκοσμιοποιητών! Οι υπόλοιποι; Οι υπόλοιποι τι είναι; Έχουν προσληφθεί και αυτοί στις υπηρεσίες τους εκτός από το ιδιωτικό ,υποτίθεται δημόσιο;

 Στρατός, λιμενικό αστυνομία ,δικαστικό σώμα και αυτοί υποκύψαν όλοι στην ΝΤΠ;

Με όποιον και να μιλήσεις από δαύτους σου λένε δεν φταίω εγώ εντολές εκτελώ! Βολικό έ;

Με ένα δεν φταίω εγώ εκτελώ εντολές ανωτέρων μετατοπίζουν την ευθύνη , φεύγει από πάνω τους, πετάνε το μπαλάκι αλλού και όλα τακτοποιημένα! Κοιμούνται ήσυχα! Τύψεις ενοχές συνείδηση όλα οκ!

Όμως εάν δεν ήταν υπάλληλοι ιδιωτικοί, ( εννοώ υπάλληλοι εταιρειών, διότι όλα είναι εταιρείες, τα πάντα όλα), θα έπρεπε να τηρούν κατά γράμμα το Σύνταγμα ,που λέει πώς αν οι εντολές είναι αντισυνταγματικές όχι μόνο δεν πρέπει να τις τηρούν αλλά να αναφέρουν εγγράφως την παράνομη εντολή στην ανώτερη αρχή γιατί αλλοιώς μπορούν να καταγγελθούν για πειθαρχικό παράπτωμα!!

Αλλά βλέπετε ουδείς λόγος για Σύνταγμα και για την τήρηση του που αφενός για κάποιους αφελείς πιστεύουν ότι το έκαναν κουρελόχαρτο και για κάποιους ενήμερους είναι ένα απλό καταστατικό μιας ιδιωτικής εταιρείας!

Και όλα αυτά τα λέω γιατί βλέπω τους λιμενικούς που πληρώνονται από εμάς να γίνονται διασώστες των λαθροεισβολέων που εντέχνως και με θεατρικές παραστάσεις δείχνουν ότι πνίγονται κινδυνεύουν καταπονούνται από τις ταλαιπωρίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...