Έφιπποι Αλβανοί έκοβαν δέντρα σε δάσος της Φλώρινας!


Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τους αλλοδαπούς την στιγμή που είχαν ήδη υλοτομήσει δυο κυβικά μέτρα δρυός και ετοιμάζονταν να τα φορτώσουν στα άλογα για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους
Όχι με ένα και δυο, αλλά με πέντε άλογα, είχαν περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος τρεις Αλβανοί λαθροϋλοτόμοι, για να φορτώσουν σε αυτά την ξυλεία που θα εξασφάλιζαν αποψιλώνοντας μια ορεινή δασική περιοχή της Φλώρινας στην οποία έκοβαν βελανιδιές με δυο τσεκούρια που είχαν μαζί τους!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Κρυσταλλοπηγής που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τους αλλοδαπούς την στιγμή που είχαν ήδη υλοτομήσει δυο κυβικά μέτρα δρυός και ετοιμάζονταν να τα φορτώσουν στα άλογα για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε ήδη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι τρεις δράστες ηλικίας 23, 45 και 51 χρόνων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Η παράνομα υλοτομημένη ξυλεία, τα τσεκούρια και τα άλογά τους κατασχέθηκαν.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟ ΑΛΒΑΝΟΙ Ε? ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚΟΒΑΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΕΣ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ 2,5 ΚΥΒΙΚΑ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΟΥΧΤΙ (ΚΛΟΠΗ) ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΣ ΚΙ'ΈΣΥ ΔΗΟΣΙΟΚΑΦΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΕΣΗΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΣΑ....ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ε ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή