Ποια θα είναι η τύχη του ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός.

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα περιγράφουν οι περίοικοι στα Γλυκά Νερά, ο σκύλος βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι και γάβγιζε και όταν ο πατέρας του βρέφους έβγαζε βόλτα το ροτβάιλερ, δεν είχε ποτέ μαζί του κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας.

Το μεσημέρι μέλη φιλοζωικής οργάνωσης μπήκαν στο διαμέρισμα και πήραν τον σκύλο. Το ροτβάιλερ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της φιλοζωικής μέχρι να εξεταστεί από ειδικούς και να διαπιστωθεί εάν έχει επιθετική συμπεριφορά, συμπέρασμα που θα κρίνει και την τύχη του.

https://instanews.gr/

loading...

3 thoughts on “Ποια θα είναι η τύχη του ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος

  1. ΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ? ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΡΤΟΝΕ ΠΑΡΤΟΝ? ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΥΛΙ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΟΣΟ ΛΥΠΗΡΗ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΛΥΠΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ. ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΙΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ..ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ

  2. E ας βαλουν κανενα μωρακι αμα το φαει παει να πει οτι ειναι επικινδυνο.

  3. αληθεια δεν ξερετε τη τυχη του σκυλου???????????????

    θα τον παρασημοφορησουν οι φιλοζωικεσ και οι βιομηχανιες σκυλοτροφων

Comments are closed.