Διέγραψαν τον «ράμπο» Τάσο Μητρόπουλο οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρονται κατά του Τάσου Μητρόπουλου, ο οποίος όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού», εξέδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι.

Παράλληλα, οι Θρύλοι του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι αποβάλλουν από τις τάξεις τους τον Τάσο Μητρόπουλο, ο οποίος «με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ενημερώνει τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας ότι από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του ο κ. Τάσος Μητρόπουλος.

Δυστυχώς για όλους μας, αναγκαζόμαστε να αποβάλλουμε από τις τιμημένες τάξεις των βετεράνων του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Μητρόπουλο ο οποίος με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγχωρέσαμε στο παρελθόν τις ποδοσφαιρικές του επιλογές.

Όμως δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία.
Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε…»

loading...