ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ?

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ!!!
Μόλις αναλάβατε τα καθήκοντα σας, δηλώσατε δημόσια ότι θα σεβαστείτε τις δύο αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, με τις οποίες, τα προγράμματα Σπουδών στο μάθημα των Θρησκευτικών και τα βιβλία των Θρησκευτικών (που είναι οι εφαρμογές των προγραμμάτων Σπουδών), κρίθηκαν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και δεν πρόκειται ξανά να μπουν στις αίθουσες διδασκαλίας!!!
Όμως, Κυρία Υπουργέ, οι δηλώσεις σας αυτές, με λύπη, σας το λέγω, ήταν “έπεα πτερέοντα (δηλαδή : “λόγια που πετούν”)!
Αφού επιτρέψατε να μπουν ξανά κατά τη νέα Σχολική χρονιά, μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, αυτά τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, που εξισώνουν ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, με τους θνητούς ηγέτες των άλλων Θρησκειών (Βούδα, Μωάμεθ, κ.ο.κ).
Σας ερωτώ, Κυρία Υπουργέ, ποιές σκοτεινές δυνάμεις μεσολάβησαν και σας έκαναν να αλλάξετε την αρχική σας απόφαση?
Δυστυχώς, Κυρία Υπουργέ, (όπως και ο προκάτοχος σας, Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου), ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ τις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου και κατά τη νέα Σχολική χρονιά, οι μαθητές μας, μέσα απ’ αυτά τα βλάσφημα και αντισυνταγματικά βιβλία των Θρησκευτικών, θα μυηθούν στην Πανθρησκεία και χιλιάδες μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, θα διδαχθούν και θα δουν σε εικόνα (που υπάρχει σε επαίσχυντο βιβλίο των Θρησκευτικών μικρής τάξης του Δημοτικού), Τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να παραδίδει ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ στο Μωάμεθ!!!.
Κυρία Υπουργέ!!!
Η απόφαση σας αυτή, να μπουν ξανά στα Σχολεία, κατά τη νέα Σχολική χρονιά, τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, με τα οποία, οι μαθητές μας θα συνεχίσουν ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (κατά παράβαση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας), είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική, οπότε Η ΕΥΘΥΝΗ αυτή τη φορά είναι δική σας και μόνο δική σας!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...