Το τεράστιο ζήτημα της εισβολής ξένων

Από τον Σάββα Καλεντερίδη

Πριν από λίγες ημέρες το Κοινοβούλιο της Βουλγαρίας ενέκρινε νόμο σύμφωνα με τον οποίο θα αναπτυχθούν στα σύνορα με την Τουρκία 11.000 στρατιώτες.

Να θυμίσουμε ότι τα χερσαία σύνορα της Βουλγαρίας με την Τουρκία είναι μήκους 260 χιλιομέτρων, στα οποία υπάρχει φράκτης μήκους 30 χιλιομέτρων για την αποτροπή της εισόδου ξένων στο έδαφος της Βουλγαρίας.

Την ίδια περίοδο που οι Βούλγαροι βουλευτές συζητούσαν για το θέμα και αποφάσιζαν να προστατέψουν τα σύνορά τους από αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, δηλαδή την εισβολή ξένων*, κάποιοι συμπατριώτες τους έστελναν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο ακριτικό Ορμένιο του Έβρου, 26 Αφγανούς και Πακιστανούς.

Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες, όμως, δεδομένης της αστυνόμευσης που υπάρχει από την άλλη πλευρά των συνόρων, είναι αδιανόητο αυτοί οι 26 άνθρωποι να πετάχτηκαν στην Ελλάδα από τους διακινητές, χωρίς τουλάχιστον τη γνώση, αν όχι την παρότρυνση, της βουλγαρικής αστυνομίας.

Και για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, μας τους έστειλαν σχεδόν ολόγυμνους, με ένα μόνο εσώρουχο, για να πάρουμε το μήνυμα και εμείς, αλλά και οι ξένοι εισβολείς, ότι παιχνίδια με τη Βουλγαρία δεν μπορεί να παίζει κανείς και ότι η χώρα αυτή έχει κράτος και κυβέρνηση που την υπερασπίζεται!

Ένα άλλο κράτος που σέβεται τον εαυτό του είναι η Αλβανία, η οποία ζήτησε δύναμη της Frontex να περιπολεί στο αλβανικό έδαφος, για να αποτρέπεται η εισβολή ξένων από το έδαφος της Ελλάδας. Επίσης, η Αλβανία έχει διαθέσει ένα σκάφος στη δύναμη του ΝΑΤΟ που επιτηρεί ποιος ξέρει τι στο Αιγαίο, το οποίο διασώζει και μεταφέρει ξένους εισβολείς στα ελληνικά νησιά. Ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ελλάδα συνεχίζει να είναι η πιο απροστάτευτη και άρα η πιο ελκυστική χώρα της Ευρώπης για εκείνους που πείθονται από τους επιτηδείους των συμμοριών εμπορίας ανθρωπίνων ψυχών ότι η Ευρώπη είναι ένας επίγειος παράδεισος που τους εξασφαλίζει στέγη, τροφή και υγειονομική περίθαλψη βρέξει χιονίσει και χωρίς να χρειαστεί να εργαστούν.

Το λέγαμε από το 2014, τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση Σαμαρά για τα κλειστά κέντρα κράτησης, για τις επαναπροωθήσεις και για τον φράχτη στον Έβρο, τονίζοντας μάλιστα ότι, όταν έλθει στην κυβέρνηση, θα ακολουθήσει πολιτική ανοιχτών συνόρων, που είναι η… μόνη εξαγγελία που υλοποίησε.

Τότε τους λέγαμε και το γράφαμε σε άρθρα ότι αν ανοίξουν τα σύνορα, η Ελλάδα θα καταστεί ελκυστικός προορισμός για τους απανταχού συμμορίτες που διακινούν ανθρώπους και αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την πατρίδα αλλά και για την Ευρώπη.

Τώρα η νέα κυβέρνηση παρακολουθεί κι αυτή απαθής την καταστροφή της Ελλάδας, αντί:

• Nα πάρει άμεσα ριζοσπαστικά μέτρα, να απομακρύνει από τα νησιά και τον Εβρο για λόγους εθνικής ασφάλειας και να απαγορεύσει για ένα τρίμηνο τη δράση όλων των ΜΚΟ, μέχρι να ελεγχθούν από την Εφορία, το Υγειονομικό, την Αστυνομία, την αρμόδια υπηρεσία για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος,

• Nα ξηλώσει τα δίκτυα διακίνησης ανθρώπων.

• Nα καταγγείλει αντί να χαϊδεύει την Τουρκία για μεθοδευμένη και σκόπιμη αποστολή ξένων στην Ελλάδα, κάτι που δεν κάνει στη Βουλγαρία.

• Nα παγώσει τη διαδικασία εξέτασης χορήγησης ασύλου για ένα εξάμηνο.

• Nα στέλνει την ίδια μέρα όσους ξένους εισβάλλουν στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας με τη θέλησή τους -ή μη, δεν έχει σημασία- τους σχεδιασμούς της Τουρκίας, που πλήττουν καίρια εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.

Χτυπήσαμε το καμπανάκι του κινδύνου στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έγκαιρα και δεν εισακουστήκαμε, με αποτέλεσμα:

• Nα γίνει η Ελλάδα η χαρά των συμμοριών, ΜΚΟ**, λαθροδιακινητών, πρακτόρων της ΜΙΤ και πόσων άλλων χωρών, εκπορνευτών ανηλίκων κ.ά.

• Nα δώσουμε στα χέρια του Ερντογάν ένα διαπραγματευτικό χαρτί το οποίο του έχει εξασφαλίσει ήδη 5,5 δισ. ευρώ, πιθανή ελεύθερη πρόσβαση των Τούρκων πολιτών στην Ε.Ε. (άρση βίζας).

• Να δώσουμε στα χέρια του τουρκικού κράτους ένα όπλο με το οποίο μπορεί σε μία πενταετία να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια μουσουλμανική χώρα.

Ξυπνάτε, λοιπόν, η κυβέρνηση, τα κόμματα και οι πολιτικοί γενικώς, πριν είναι αργά.
Και μη νομίζετε ότι οι πολίτες δεν έχουν σημειώσει τη στάση που τηρήσατε όλοι σας στο Μαρακές, όταν η κυβέρνηση υπέγραψε το παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση, και η αξιωματική αντιπολίτευση… πετούσε χαρταετό!

Κουνηθείτε και σώστε τη χώρα από την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα.

Κουνηθείτε.

*Εισβολή ξένων: Χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο γιατί αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας έχει τα χαρακτηριστικά εισβολής που έχει σχεδιαστεί από συμμορίες και την Τουρκία και στοχεύει στην καρδιά της Ελλάδας.

**Η δράση των ΜΚΟ στρέφεται εναντίον των εθνικών συμφερόντων της πατρίδας μας και πρέπει να απαγορευτεί η δράση τους κυρίως στα νησιά και στον Έβρο, για λόγους εθνικής ασφάλειας.

ΠΗΓΗ

loading...