ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η « ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΚΥΡΙΑΚΟ;;;;;;

Ο ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ» «ΣΥΝΑΙΝΩ» «ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΡΧΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ»

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

Επειδή όπως έχουμε πει, ζούμε στην εποχή του αντίχριστου που προσπαθεί να πλανήσει «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς» εσείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες πατριώτες, (που γνωρίζετε ποιοι είστε) θα είσαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί μέσα στο διαδίκτυο και δεν θα εμπιστεύεστε κανέναν. Διότι οι σατανιστές, οι ανθέλληνες και οι οπαδοί του αντίχριστου, οργώνουν το διαδίκτυο με διάφορα «προφίλ» με εικόνες αγίων και ελληνικές σημαίες. Άλλοι φτιάχνουν μπλοκ, άλλοι ομάδες και άλλοι ως μοναχικοί λύκοι με σχολιασμούς, προσπαθούν να σας ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ο καθένας με διαφορετικό τρόπο.

Ο πιο ΔΟΛΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και ο μεγαλύτερος ΠΛΑΝΟΣ είναι η ίδια η Κυβέρνηση. Και όταν λέμε Κυβέρνηση δεν εννοούμε φυσικά τις μαριονέτες που τις έχουν για τα κανάλια και για σκηνοθετημένες ομιλίες στις ΔΕΘ, που αυτοί έρχονται και παρέρχονται, αλλά εννοούμε το υπόγειο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του Σατανισμού που Κυβερνάει την χώρα, από τα υπόγεια του Υπ. Εσωτερικών, έχοντας για βιτρίνα το ΘΕΑΤΡΟ της ΒΟΥΛΗΣ με τους καλοπληρωμένους ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ.

Τα σχέδια λοιπόν του Σατανικού παρακράτους, που θέλει την υποδούλωση των Ορθοδόξων Ελλήνων, ολοκληρώνονται με την τελική προσπάθεια να μας επιβάλλουν την «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» από 1-1-2020.

Έχετε ακούσει γι’ αυτήν, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν γνωρίζετε περί τίνος ακριβώς πρόκειται και με ποιο τρόπο θα προσπαθήσουν να την επιβάλλουν , αφού πρώτα θα έχουν ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ και θα έχουν ΠΛΑΝΗΣΕΙ τον Ελληνικό λαό.

Αυτή είναι η ΑΥΣΤΗΡΗ προϋπόθεση, διότι αν δεν ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τον ελληνικό λαό, δεν μπορεί να επιβληθεί η «ηλεκτρονική διακυβέρνηση»

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Η «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» είναι μία φιλόδοξη ηλεκτρονική εφαρμογή που δημιουργήθηκε από ΗΛΙΘΙΟΥΣ (δηλαδή από άτομα χωρίς λογική) με σκοπό να υποτάξει τους ηλίθιους του κόσμου.

Υπάρχει όμως μία βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει αυτό το σύστημα. Απαιτεί απαραίτητα την ΑΠΟΔΟΧΗ και την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του ηλίθιου, διαφορετικά δεν μπορεί να τον υποτάξει.

Είναι ένα πονηρό και δόλιο σύστημα, που για να μπορεί να λειτουργεί του έχουν βάλει λίγη “logic”, με την διαφορά ότι χρησιμοποίησαν την ελληνική λέξη, αλλά όχι την ελληνική έννοια της λέξης. Γιατί η ελληνική λογική ταυτίζεται με την λέξη «έξυπνο» και όχι με την λέξη «πονηρό» ή «δόλιο»… Γι΄αυτό και θα αποτύχει και θα γκρεμιστεί αυτό το σύστημα της «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» επειδή χρησιμοποιεί πονηρή-ηλίθια «λογική»..!!!

Και ήδη μετά από αυτό το αποκαλυπτικό άρθρο, η «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΗΓΜΑ.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

Θα έχετε παρατηρήσει πως όλες τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε στην καθημερινή δραστηριότητά σας, σας ζητούν πλέον να τις κάνετε μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Και θα έχετε επίσης παρατηρήσει, πως δεν μπορεί να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η δουλειά που θέλετε να κάνετε, ΑΝ ΠΡΩΤΑ δεν πατήσετε το «ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ», το «ΣΥΝΑΙΝΩ» ή το «ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ»…!!

Αυτό, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φαίνεται ανούσιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εντελώς ακίνδυνο. Όπου βλέπετε να απαιτείται το «αποδέχομαι», «συναινώ», ή «εξουσιοδοτώ» υπάρχει από πίσω κάποιος μικρός, μεγάλος, ή πολύ μεγάλος κίνδυνος, ανάλογα με το ποιός σας το ζητάει αυτό και για ποιό λόγο.

Όλα αυτά τα ηλεκτρονικά προσωπικά σας δεδομένα, μεταφέρονται στον κεντρικό υπολογιστή των Βρυξελλών, απ’ όπου θα ελέγχεται η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ». Είναι το επονομαζόμενο «θηρίο».

Αυτά τα προσωπικά σας δεδομένα, είτε αφορούν μία απλή αγορά από ιδιώτη, είτε αφορούν οποιαδήποτε συναλλαγή σας με την πολιτεία, από την στιγμή που πατάτε το «κλικ» επάνω στο «αποδέχομαι», «συναινώ» ή «εξουσιοδοτώ», δίνεται αυτόματα το δικαίωμα στους διαχειριστές της «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ», να κάνουν ότι θέλουν με τα προσωπικά σας δεδομένα , χωρίς να έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να συνδυάζουν από διαφορετικά δικά σας, «αποδέχομαι», «συναινώ» και «εξουσιοδοτώ» και να κατασκευάσουν οτιδήποτε εναντίον σας, διότι όλοι οι δορυφορικοί “server” στέλνουν πλέον δια της «αποδοχής» σας, όλα τα προσωπικά σας δεδομένα στο «θηρίο» για επεξεργασία.

Κάποια στιγμή λοιπόν, αν δεν είστε ένας «υπάκουος ηλίθιος», που είναι ακίνδυνος για το σύστημα, αλλά είστε κάποιος αντιδραστικός που δεν του αρέσει να τον πιάνουν κορόϊδο, τότε θα κληθείτε κάποια στιγμή, να προσπαθείτε να αποδείξετε, ότι δεν είσαστε τρομοκράτης, ότι δεν το είπατε εσείς «αυτό» ότι δεν το κάνατε εσείς «εκείνο», ή ότι δεν εξουσιοδοτήσατε κανέναν για να πουλήσει το σπίτι σας, ή να υπογράψει για εσάς.

Είναι που λέμε ότι θα προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά, γιατί με αυτά που θα έχετε «αποδεχθεί», σε αυτά που έχετε «συναινέσει» και με αυτούς που θα έχετε «εξουσιοδοτήσει», θα σας έχουν δέσει «χειροπόδαρα».

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Και τώρα τα εύλογα ερωτήματα:

– Και τι μπορούμε να κάνουμε αφού όλες οι κρατικές υπηρεσίες είναι πλέον ηλεκτρονικές και υπάρχει και ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ, πως αν δεν πατήσεις το «αποδέχομαι», το «συναινώ», ή το «εξουσιοδοτώ» δεν μπορείς να κάνεις τίποτα;;;;

– Τι γίνεται δηλαδή;; Δεν υπάρχει καμία προστασία για τον πολίτη;;;

– Αυτή η λεγόμενη αρχή «προστασίας προσωπικών δεδομένων» τι ρόλο παίζει; «Βιτρίνα είναι»;

Θα απαντήσουμε καταρχήν στην ερώτηση: «Υπάρχει νομοθετικά προστασία του πολίτη σε θέματα καταχρηστικής και κακόβουλης χρήσης των προσωπικών του δεδομένων»;

Με μία πρόταση: Ναι υπάρχει Κοινοτική οδηγία που προστατεύει τον πολίτη και είναι η 95/46/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 24ης Οκτωβρίου 1995.

Όπως βλέπετε είναι παλαιά Κοινοτική οδηγία του 1995.

Υπάρχει όμως ένας μεγάλος ΔΟΛΟΣ από την ΠΟΛΙΤΕΙΑ, για να ΕΞΑΠΑΤΑ τον πολίτη, ώστε να παρακάμπτει και να ακυρώνει αυτήν την οδηγία. Και θα δούμε παρακάτω με ποιο τρόπο γίνεται.

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ο όρος καταρχήν «προσωπικά δεδομένα» όπως και η νομοθεσία περί αυτών, αλλά και οι «ανεξάρτητες» αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, προέκυψαν μαζί με το σχέδιο της «Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης».

Σατανικής προέλευσης το σχέδιο αυτό, αλλά ίδιας προέλευσης είναι και η νομοθεσία και οι αρχές «προστασίας». Και αυτό γίνεται διότι μαζί με τον έλεγχο της ΔΡΑΣΗΣ, πρέπει να υπάρχει απαραίτητα και ο έλεγχος της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ για να μην ξεφύγει και δημιουργήσει πρόβλημα. Όλες τις αντιδράσεις τις δημιουργεί και τις ελέγχει το ίδιο σατανικό σύστημα. Από απεργίες και εργατοπατέρες, μέχρι Μακεδονικούς αγώνες και Ηλεκτρονικές Ταυτότητες. Όλες είναι ελέγχόμενες αντιδράσεις, για να φαίνεται ότι υπάρχουν, χωρίς όμως να ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…!!!!

Έτσι λοιπόν και με τα «προσωπικά δεδομένα», προσπαθούν με την νομοθεσία και με τις «αρχές προστασίας», να δείξουν πως δεν υπάρχει ΔΟΛΟΣ και όλα γίνονται για το «καλό» σου. Διότι αν υπάρξει κάποια παρανομία, τότε ……υποτίθεται πως επεμβαίνει η αρχή προστασίας των δεδομένων, και έτσι αισθάνεσαι … ήσυχος.

Ο ΔΟΛΟΣ όμως και η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» , βρίσκεται αλλού. Βρίσκεται επάνω στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ που σου κάνει, για να πάρει από εσένα το «αποδέχομαι» η το «συναινώ», προκειμένου να συνεχίσεις και να ολοκληρώσεις την δουλειά σου.

Και με ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ «αποδέχομαι» ή «συναινώ», ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ την Κοινοτική οδηγία που σε προστατεύει, διότι μόνος σου «αποδέχθηκες» και «συναίνεσες» στην ανεξέλεγκτη και κακόβουλη επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σου δεδομένων.

Διότι ΌΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ στις ορέξεις του «θηρίου» και κανείς δεν σου έχει πει, να μην υποκύπτεις στους εκβιασμούς και ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΑ και σαν να μην τρέχει τίποτα το «ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ» και το «ΣΥΝΑΙΝΩ», διότι το σατανικό σύστημα της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» σου ετοιμάζει ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ και δεν θα ξέρεις από που σου ήρθε.

Και η αρχή «προστασίας προσωπικών δεδομένων» είναι καλυμμένη. Διότι σου λέει «εγώ δεν ξέρω τίποτα για εκβιασμούς ούτε με αφορά αν εσύ υποκύπτεις στους εκβιασμούς». Για τους κρατικούς εκβιασμούς αρμόδια είναι τα ποινικά δικαστήρια της χώρας και το ΣτΕ.

Εσύ πρέπει να κάνεις καταγγελία στην αρχή «προστασίας προσωπικών δεδομένων» καταγγέλλοντας τον κρατικό εκβιασμό και δηλώνοντας πως ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ την οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών δεδομένων σου από τρίτους κατά τον 95/46/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 24ης Οκτωβρίου 1995

Τον χειρότερο ΕΚΒΙΑΣΜΟ όμως και την μεγαλύτερη ΠΑΓΙΔΑ τα έστησαν στις εγγραφές των παιδιών στο ΛΥΚΕΙΟ. ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ξεκίνησαν την χρονιά 2017-2018 και για δύο χρονιές έγιναν με τα φυσιολογικά δικαιολογητικά χωρίς να ζητείται τίποτα το ιδιαίτερο ή το ανησυχητικό, ούτε ζητούσαν από τους γονείς «αποδοχές» και «συναινέσεις».

Φέτος για να γράψεις το παιδί σου στο Λύκειο, υπήρχε μεγάλη αλλαγή και το καταλάβαινες με το που έμπαινες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπ. Παιδείας.

Πριν καν προχωρήσεις στην εγγραφή του παιδιού, σου είχε να διαβάσεις ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ για τα προσωπικά δεδομένα, που σιγά μην κάθεται κανείς να τα διαβάσει και αν τελικά τα διαβάσει, σιγά μην βγάλει άκρη και καταλάβει τον ΛΑΚΟ που του σκάβει η «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση». Και αυτή η πλατφόρμα φέτος άλλαξε δύο φορές. Ήταν άλλη στις εγγραφές του Ιουνίου και άλλη είναι τώρα. Τον Ιούνιο σου ζήταγε να «αποδεχθείς» για να συνεχίσεις την εγγραφή.

Τώρα την έκαναν πιο ΔΟΛΙΑ.

1. Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και τώρα είναι φανερός, διότι σου λέει πως: η συμπλήρωση στα πεδία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι απαραίτητη για την εγγραφή των μαθητών, η τυχόν δε μη παροχή τους από το υποκείμενο των δεδομένων έχει ως συνέπεια την αδυναμία ολοκλήρωσης της διαδικασίας εγγραφής.

Σου λένε ευθέως πως αν δεν συμπληρώσεις τα κατάλληλα πεδία και δεν «αποδεχθείς» υπάρχει «αδυναμία» ολοκλήρωσης της εγγραφής… Δηλαδή δεν θα κάνεις εγγραφή στο παιδί σου.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ όμως τώρα είναι αλλού. Μέσα στο κείμενο που σε εκβιάζουν να «αποδεχθείς» σε βάζουν να ζητήσεις (χωρίς φυσικά να ξέρεις τι ζητάς) και το εξής: Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα να γίνει σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ,

Αυτοί που σου στήνουν την ΠΑΓΙΔΑ ξέρουν τι κάνουν. Βάζουν τον κόσμο που δεν ξέρει, να ζητάει την κατάργηση της Κοινοτικής οδηγίας 95/46 ΕΚ του 1995 και η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του να γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό 679 του 2016.

Αν δεν γνωρίζεις τι λέει για τα προσωπικά δεδομένα ο κάθε κανονισμός, σε πιάνουν μαλάκα και με αυτό που «αποδέχεσαι» σε βάζουν ν’ αυτοκτονήσεις.

Γιατί ο 95/46 ΕΚ του 1995 που σε βάζουν να ζητάς την κατάργησή του, είναι ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΣ και προστατεύει πραγματικά τον πολίτη από κάθε ανεξέλεγκτη επεξεργασία και κάθε κακόβουλη χρήση των προσωπικών του δεδομένων, ενώ ο 679 του 2016 τα αφήνει όλα ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και ανεξέλεγκτα στους επίδοξους χρήστες και άντε να αποδείξεις εσύ μετά, ότι «δεν είσαι ελέφαντας, ούτε τρομοκράτης».

Βέβαια, και τον αυστηρό κανονισμό του 95 και τον «μπάτε σκύλοι αλέστε» του 16, οι ίδιοι Νεοταξίτες τους έφτιαξαν, αλλά με το εξής σκεπτικό.

Το 1995 που άρχισαν να μιλούν για «προσωπικά δεδομένα» αλλά χωρίς να υπάρχει τότε καμία περίπτωση να ισχύσει και να επιβληθεί η «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση», και για να μην υποψιαστεί ο κόσμος κάποιον ΔΟΛΟ, έγραψαν ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ έναν πολύ σωστό και ΑΥΣΤΗΡΟ κανονισμό, που σαφώς προστατεύει τους πολίτες από κακόβουλη χρήση. Αλλά αυτόν τον έγραψαν επειδή δεν υπήρχε και καμία περίπτωση να φανεί χρήσιμος στον κόσμο.

Τώρα όμως που ο αντίχριστος είναι προ των πυλών και έχουν έτοιμη την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση», έφτιαξαν το 2016 τον 679 που αφήνει εντελώς ελεύθερη την διακίνηση των προσωπικών δεδομένων και αν αποδέχεσαι αυτόν, τότε σου λέει αυτός, ότι καταργεί τον 95/46 του 95 που σε προστατεύει.

Και έβαζαν τους γονείς να ΖΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ τους την άρση της προστασίας τους.

Έτσι τους εκβίασαν και τους παγίδευσαν στις ηλεκτρονικές εγγραφές του ΛΥΚΕΙΟΥ.

Επειδή όμως ο Θεός «αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει περισσότερο τον νοικοκύρη», είμαι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσω τους Έλληνες, πως αυτή η ΔΟΛΙΑ προσπάθεια να μας επιβάλλουν την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» έφαγε το ΠΡΩΤΟ χτύπημα και έκανε το πρώτο ΡΗΓΜΑ.

Κοιτάξτε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Για να πετύχει η «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να τους υποτάξει όλους, χωρίς να αντιδράσει κανένας. Διαφορετικά ΑΠΕΤΥΧΕ.

Αν αντιδράσει έστω και ΕΝΑΣ και δεν υποταχθεί στους εκβιασμούς του αντίχριστου συστήματος, τότε το σύστημα ΚΑΤΕΡΡΕΕΙ. Είναι σαν ένα τεράστιο μονοκόμματο τζάμι που προσπαθούν μ’ αυτό να περικυκλώσουν όλη την Ελλάδα, αλλά αρκεί ένα μόνο χτυπηματάκι σε μία άκρη του, για να κάνει το πρώτο ΡΗΓΜΑ και μετά να σπάσει και να γκρεμιστεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

Και αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε.

Ακούστε πως έγινε.

Στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια γράφτηκαν ηλεκτρονικά εφέτος περίπου 350.000 παιδιά και περίπου ισάριθμες οικογένειες, χωρίς να το γνωρίζουν έπεσαν στην παγίδα του Υπουργείου και παρέδωσαν εν λευκό τα προσωπικά τους δεδομένα στην «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» του αντίχριστου.

Δεν τους κατηγορώ διότι οι περισσότεροι δεν είναι υποψιασμένοι ότι θέλει να τους παγιδέψει το ίδιο το υπουργείο, ούτε είναι εύκολο να γνωρίζουν οι γονείς τι λέει ο ένας και ο άλλος Ευρωπαϊκός κανονισμός για τα προσωπικά δεδομένα, ώστε να καταλάβουν την παγίδα. Αν γνώριζαν αυτά που γνωρίζω, μπορεί να έκαναν αυτό που έκανα.

Τι ΈΚΑΝΑ;;

Πολύ απλά ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ των παιδιών μου στο Λύκειο.

Πήγα τις κόρες μου στο Β’ Λύκειο Κορωπίου που ανήκουν, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ούτε τονΜάιο- Ιούνιο, (που με ζάλιζαν συνεχώς οι καθηγητές) ούτε τώρα, επειδή απλά γνωρίζω τι συμβαίνει και δεν υποκύπτω στους εκβιασμούς των Σατανιστών.

Γνωρίζοντας λοιπόν την νομοθεσία και τα δικαιώματά μου, έκανα την ημέρα του αγιασμού μία αίτηση στον Διευθυντή του Λυκείου , για να κάνουν υπηρεσιακά την εγγραφή των παιδιών μου στο Λύκειο εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου και περιμένω απάντηση, ενώ τα παιδιά πήραν βιβλία και πηγαίνουν κανονικά σχολείο.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ η μαριονέτα η ΚΕΡΑΜΕΩΣ και ο ηθοποιός ο Μητσοτάκης ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ , το σύστημα της «Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» έφαγε το πρώτο χτύπημα και έκανε το ΠΡΩΤΟ ΡΗΓΜΑ, διότι κάποιος ΕΝΑΣ δεν ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ στον εκβιασμό τους.

Του χρόνου βέβαια θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα γι’ αυτούς, γιατί ήδη τώρα ενημερώνεται πολύς κόσμος.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΚΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αίτηση 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Του: Ιωάννης Λαμπρόπουλος ΑΡ.ΠΡΩΤ……………399………..

Διεύθυνση: ………………………………. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ….11-9-2019

Α.Δ.Τ. : ………………..

Τηλ. : ………………………………………………

Προς τον διευθυντή του Β’ Γ. ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ κ. Ευάγγελο Καλπία

Κύριε διευθυντά.

Είμαι γονέας της μαθήτριας ……Δέσποινας Λαμπροπούλου της Α’ Λυκείου ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………

Και της μαθήτριας …..Μαρίας- Κυριακής Λαμπροπούλου της Γ’ Λυκείου ………………………………………………………………………………………………………………… …………………………………..

Παρακαλώ να μεριμνήσετε δια την εγγραφή των παιδιών στο Β’ Λύκειο Κορωπίου στο οποίο υπάγονται τα παιδιά, διότι στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών εγγραφών που έχει αναρτήσει το υπουργείο παιδείας, ζητάει με ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ να συναινέσω στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και στην κατάργηση της οδηγίας 95/46 ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 24ης Οκτωβρίου 1995, με τα οποία δεν συμφωνώ.

Σε αντίθετη περίπτωση όπως αναφέρει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου παιδείας, δεν θα μπορεί να ολοκληρωθεί η εγγραφή των παιδιών μου λόγω…… «αδυναμίας» όπως αναφέρεται στην πλατφόρμα.

Διά λόγους λοιπόν συνειδήσεως, δεν μπορώ να υποκύψω στον εκβιασμό του υπουργείου και παρακαλώ να μεριμνήσετε υπηρεσιακώς δια την εγγραφή των παιδιών, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τους στερήσετε το Συνταγματικό τους δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Ο ΑΙΤΩΝ

..Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Κορωπί 11-9-2019

Ότι και να αποφασίσουν πλέον τα υπόγεια του Υπ. Εσωτερικών το ΔΟΛΙΟ σύστημα της «Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» έφαγε χτύπημα και ΡΑΓΙΣΕ.

Τι θα κάνει τώρα;

Θα παραβιάσει το Σύνταγμα και θα αφήσει τα παιδιά μου εκτός σχολείου, επειδή δεν υποκύπτω στον εκβιασμό τους; Ας το κάνει. Αυτό περιμένω.

Τι άλλο θα κάνει;

Θα κάνει την εγγραφή των παιδιών, με εσωτερικό υπηρεσιακό σημείωμα της Κεραμέως ΕΚΤΟΣ ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ζητάω στην ΑΙΤΗΣΗ;;;; Τότε θα είναι υπόλογη η Κυβέρνηση στις 350.000 χιλιάδες των γονέων που τους ΕΚΒΙΑΣΕ και τους ΠΑΓΙΔΕΨΕ με την ηλεκτρονική πλατφόρμα και άρπαξε με ΔΟΛΟ τα προσωπικά τους δεδομένα.

Τι άλλο μπορεί να κάνει; Θα αφήσουν τα παιδιά να πηγαίνουν στο ΛΥΚΕΙΟ χωρίς να φαίνονται στο «σύστημα»;;; Δεν γίνεται. Πώς θα πάρουν βαθμούς; Πως θα δώσει η μεγάλη Πανελλήνιες;

Εκεί που έχουν «κάτσει» τώρα, ο Μητσοτάκης, η Κεραμέως και οι ΔΟΛΙΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ του Σατανικού παρακράτους, ότι και να κάνουν ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΕΓΙΝΕ

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

Δεν έχει σημασία ποιοι βρίσκονται στην Κυβέρνηση, αφού το Σατανικό Παρακράτος που κινεί τα νήματα είναι το ΙΔΙΟ. Αλλάζουν τις μαριονέτες για να κοροϊδεύουν τον κόσμο, χωρίς ν’ αλλάζει τίποτα άλλο.

Τα ΙΔΙΑ βιβλία Θρησκευτικών των άθεων του ΣΥΡΙΖΑ, ΦΙΛΗ και ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ έδωσe και αυτή η Κυβέρνηση στα σχολεία, και ας τα έχει ΑΚΥΡΩΣΕΙ το ΣτΕ ως προσηλυτιστικά και εκτός επιταγών του Συντάγματος.

Αφού το Σατανικό Παρακράτος αποφασίζει. Τι νομίζατε; Ότι οι καινούργιοι θα ήταν διαφορετικοί και θα σέβονταν το ΣτΕ;

Αυτοί ΕΚΒΙΑΣΑΝ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ 350.000 Ελληνικές Οικογένειες και άρπαξαν με ΔΟΛΟ τα προσωπικά δεδομένα από 1.000.000 Έλληνες, που ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι συνέπειες θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον αυτοί οι άνθρωποι.

Όσοι Έλληνες πάντως ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ και ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ με τις ηλεκτρονικές εγγραφές στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ , πρέπει να ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ την «ΑΠΟΔΟΧΗ» τους και το αίτημα για κατάργηση του 95/46 ΕΚτου 95 που με ΔΟΛΟ τους έβαλαν να ζητήσουν, χωρίς να γνωρίζουν ούτε τι λέει, ούτε τις συνέπειες που θα έχουν από την κατάργησή του.

Η «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» πάντως έφαγε ΓΕΡΟ χτύπημα και ΡΑΓΙΣΕ. Έτσι «τραυματισμένη» δεν πρόκειται να πάει….. μακρυά και μάλλον τώρα ούτε τις «ηλεκτρονικές ταυτότητες» δεν θα επιχειρήσει να φέρει.

Θα τα δούμε όλα, αλλά τώρα τουλάχιστον ξέρετε από τι πρέπει να φυλάγεστε.

Εγώ πάντως περιμένω την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ και της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για τις εγγραφές των παιδιών μου, αφού δεν «ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑ» τίποτα, ούτε «ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑ» κανέναν.

Το ΡΗΓΜΑ πάντως ΕΓΙΝΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

[email protected]

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

loading...