Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: «Βγήκα και είδα το ροτβάιλερ να έχει στο στόμα του το μωρό»!

Έσκισε τη σίτα, άρπαξε το μωρό, το έσυρε στο μπαλκόνι και άρχισε να το δαγκώνει – Σε κατάσταση σοκ η 35χρονη μητέρα – Υποβασταζόμενη αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα – Η συγκλονιστική κατάθεσή της στην αστυνομία
Το ροτβάιλερ έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας, άρπαξε το μωρό από το καρεκλάκι του και το έσυρε στο μπαλκόνι, όπου το δάγκωνε ασταμάτητα!

Αυτή είναι η τραγική αλληλουχία των γεγονότων, όπως τα κατέθεσε η 35χρονη μητέρα στην αστυνομία, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κατόρθωσε να συνέλθει για λίγο από το σοκ.

Η γυναίκα είναι συντετριμμένη και αποχώρησε υποβασταζόμενη από το αστυνομικό τμήμα των Γλυκών Νερών, όπου οδηγήθηκε με την κατηγορία της αμέλειας και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της εκεί είχε τη βοήθεια ψυχιάτρου και ψυχολόγου της ΕΛΑΣ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είπε: «Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας και είχε στο στόμα του το μωρό»!

Η μητέρα είπε ακόμα ότι το σκυλί ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι του σπιτιού με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σίτα να εμποδίζει την είσοδο του στο εσωτερικό – το σκυλί κατάφερε να την ξεσκίσει, να εισέλθει στο σαλόνι και να επιτεθεί στο παιδί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα έγιναν σε ελάχιστο χρόνο και μέχρι η μητέρα να προλάβει να παρέμβει, ήταν ήδη αργά…

Ο φακός αποτύπωσε την 35χρονη μητέρα να βγαίνει υποβασταζόμενη από φίλο της οικογένειας, χαμένη στον ανείπωτο πόνο της.

Όπως δήλωσε νωρίτερα η γιαγιά του παιδιού, η γυναίκα που έχει άλλα τρία αγοράκια, ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι και προσπάθησε πάρα πολύ για να το αποκτήσει. Μάλιστα, μετά τη γέννα, χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας.

Φίλη της οικογένειας δήλωσε πως το ροντβάιλερ εκδήλωνε ζήλεια προς το βρέφος από την στιγμή της γέννησής του και γι’ αυτό το είχαν πάντα στο μπαλκόνι.

Όταν η μητέρα κατάλαβε τι έχει γίνει άρπαξε το παιδί της κι έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε για το Παίδων Πεντέλης. Εκεί όμως διαπιστώθηκε πως το μωρό ήταν νεκρό και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να επανέλθει. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου άλλωστε αναφέρει πως το παιδί έφερε εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο του το σώμα: «Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

loading...

1 thought on “Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: «Βγήκα και είδα το ροτβάιλερ να έχει στο στόμα του το μωρό»!

  1. Η ΑΠΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ…….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ.-

Comments are closed.