ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
Τραγωδία στις Οινούσσες, το νησί των εφοπλιστών, με δύσμοιρους παράνομους μετανάστες θύματα και ελληνικών κυκλωμάτων διακίνησης, επιχειρηματιών και δυστυχώς του τοπικού πληθυσμού των Νησιών και το χειρότερο όλων του επίσημου Ελληνικού Κράτους. Στα εκατομμύρια ευρώ κρατικών κονδυλίων και χρήματος εις βάρος ανθρώπων γλεντούν Έλληνες πολίτες και πολιτικοί.

Θλιβερός ο Έλληνας Πρωθυπουργός που εκλέχτηκε για να φτιάξει Κράτος ενημερώνει τον πλανήτη από το βήμα των Ηνωμένων Εθνών για τη συνέχιση της πολιτικής “ανοιχτών θυρών” του Αλέξη Τσίπρα. Μάταια ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πασχίζει να αντιμετωπίσει την κατάληψη των ελληνικών νησιών με μεταφορά μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα. Στην πράξη “ανοίγει” την αγορά μεταφέροντας μετανάστες για να έρθουν άλλοι και συνδράμει στην ταχύτερη αλλοίωση της χώρας.

Η κατάληξη του εθνικού εγκλήματος συνεχής υποδοχής παράνομων μεταναστών και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους Υπουργούς του δεν μπορεί παρά να είναι τραγική Δυστυχώς, ο Έλληνας Πρωθυπουργός κατά το ανεξήγητα πολυήμερο και πολυπληθές ταξίδι του στη Νέα Υόρκη δεν πρόσεξε καν τα λόγια του Ντόναλτ Τραμπ: “Οτιδήποτε κάνουμε είναι η πραγματοποίηση των ονείρων και φιλοδοξιών των πολιτών μας”. Αντ’αυτού προσφέρει και αυτός το αναπτυξιακό όνειρο του στους Έλληνες μέσω του παράνομου πλουτισμού μίας μαφίας διακινητών και κρατικής διαμεσολάβησης. Συνεχίζει και εκείνος τις θλιβερές και μάταιες εκκλήσεις στις άλλες χώρες της Ευρώπης να αλλοιώσουν και αυτοί την εθνική ανθρωπογεωγραφία τους.

Η λύση είναι πολύ απλή, αφού μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης μας λέει ότι η Ελλάδα δεν αντέχει και δεν έχει άλλη από την ενεργό εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σε πρωταγωνιστικό ρόλο και το ερμητικό κλείσιμο των συνόρων με την πρακτική της Ιταλίας. Η συνέχιση της απραξίας και της σημερινής κατάστασης με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα είναι υποκρισία. Ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων των νησιών του Ανατ.Αιγαίου ως μεσάζοντες μέσω επειγουσών αναθέσεων συσσιτίων σε επιχειρηματικές δράσεις είναι όνειδος. Τα στοιχεία είναι οδυνηρά και θα αποκαλυφθούν σύντομα. Αν δεν θέλουμε άλλα θύματα στις Οινούσσες πραγματικά δεν έχουμε παρά να καταστρέψουμε το όνειρο των Ελλήνων διακινητών.

Είναι προφανές ότι το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας μπαίνει στην τελική φάση πριν την αποκάλυψη του ορυκτού πλούτου της τα επόμενα χρόνια μέσα από την πληθυσμιακή αλλοίωση και την εθνική αποσύνθεσή της. Έλληνες πολιτικοί ηγέτες και δυστυχώς ένας εκμαυλισμένος τοπικός πληθυσμός τους υποδέχεται θερμά. Το κρατικό σύστημα, τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών, υποτάσσονται σταδιακά στην υπηρέτηση διαφόρων συμφερόντων που δρουν στην Ελλάδα. Η παροχή δωρεάν υγείας, παιδείας και άλλων δικαιωμάτων σύντομα όπως ο σεβασμός των θρησκευτικών τους επιλογών σε οικονομικούς μετανάστες που συνωστίζονται στην ελληνική επικράτεια από το 2015 μέχρι σήμερα είναι καταστρεπτική.

Κατά τα άλλα, πλοία αρμενίζουν στο Αιγαίο, σε έναν παρωχημένο και αλλόφρονα Παρμενίων μέσα στο πλήρες σκότος, για να μας δείχνουν πώς καταλαμβάνεται και διαλύεται μία χώρα χωρίς σφαίρες…

Καληνύχτα Ελλάδα, καλημέρα Ανθέλληνες…

https://thedayaftergr.blogspot.com/2019/09/blog-post_85.html
loading...