Ντέιβιντ Κάμερον: Όχι δεν έβαζα τα απόκρυφά μου στο στόμα γουρουνιού!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον για πρώτη φορά απάντησε στις καταγγελίες ότι ως φοιτητής στην Οξφόρδη δεν έβαζε το πέος του στο στόμα ενός γουρουνιού.
Για πρώτη φορά ο Ντέιβιντ Κάμερον, απάντησε στα όσα γράφονται στο βιβλίο του εκατομμυριούχου και μεγάλου δωρητή των Συντηρητικών στην Βρετανία Λόρδου Άσκροφτ. Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας αναφερόμενος στο σκάνδαλο το οποίο αναφέρεται και ως “pig-gate”, χαρακτήρισε τις κατηγορίες ότι ως φοιτητής είχε βάλει το πέος του στο στόμα ενός γουρουνιού στο πλαίσιο μιας πλάκας με συμφοιτητές του. «Είναι λανθασμένες και γελοίες οι κατηγορίες», είπε.

Το βιβλίο με τίτλο «Λέγε με Ντέιβ» αποκάλυψε στο 2015 ότι ένας βουλευτής που δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον Κάμερον να κάνει αυτή την πράξη σε πάρτι στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

«Η πρώτη μου αντίδραση δεν ήταν να θυμώσω ή να νιώσω ντροπή ή να ανησυχήσω για τις επιπτώσεις που θα είχε αυτό. Ήταν τόσο γελοίο όλο αυτό», γράφει στα απομνημονεύματά του ο Κάμερον.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα ήταν κάποιος τόσο ηλίθιος ώστε να γράψει ένα βιβλίο για μένα και να περιλάβει μια ιστορία που ήταν και ψεύτικη και γελοία».

loading...