ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΝΟΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ…

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ… ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ…

Γράφει η Anna Art


Μα πόσο διαχρονικός είναι ο Όμηρος! Γιατί ο Οδυσσέας σκότωσε πρώτα τον Αντίνοο ρίχνοντας του βέλος στον λαιμό που τον
διαπέρασε και βγήκε μέχρι τον αυχένα;

Γιατί ο Οδυσσέας σκότωσε πρώτα τον Αντίνοο ρίχνοντας του βέλος στον λαιμό που τον διαπέρασε και βγήκε μέχρι τον αυχένα; Μα πόσο διαχρονικός είναι ο Όμηρος!

ΑΝΤΙΝΟΟΣ( Αντί- νού) Αυτός που διαστρεβλώνει την ορθή σκέψη που προσπαθεί να την διαστρέψει σε όποια κατεύθυνση θέλει!

Σήμερα έχουμε πολλούς Αντίνοους. Και δεν είναι άλλοι από τα ΜΜΕ, που προσπαθούν με ψευδείς ειδήσεις και προπαγάνδα να διαστρεβλώσουν και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την οποιαδήποτε αλήθεια!

Είναι ταγμένοι στην υπηρεσία της ΝΤΠ και του μαμωνά φυσικά!
Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια με τους καραγκιόζηδες, μαριονέτες δημοσιοκάφρους!!

Ακούω καθημερινά στις ειδήσεις τελευταία , (ας μην πάω σε όλα τα γεγονότα πρώην και νύν και γεμίσω το φβ) ακούω λοιπόν ότι ο Ερντογάν μας απειλεί πώς θα προωθήσει πρόσφυγες στην χώρα μας, μάλλον όχι πρόσφυγες, λαθροτζιχάντια, λαθρομαχμουτομαιμούδες!

Τι θέλουν δλδ να μας πούνε; Πρός Θεού!! Ένας ηλίθιος διαστροφικός απειλεί όλη την Ευρώπη; Για πόσο ηλίθιους πιά μας περνάτε Αντίνοοι;

Οκ δεν λέω ότι ο συγκεκριμένος είναι νορμάλ. Τρελός, παράφρων , διαστροφικός είναι ,αλλά μήπως στο πρόσωπο του βρήκαν το εξιλαστήριο θύμα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;

Και τι εννοώ: Σκέφτομαι ότι ένας βλάκας δεν μπορεί να απειλεί ούτε την Ελλάδα ούτε όλη την Ευρώπη αν όλοι οι πρωθυπουργοί είχαν σθένος ανδρεία και ήταν αντάξιοι των ψήφων των λαών τους!

 Δεν μπορεί να μας απειλήσει ούτε ο Ερντογάν ούτε κανένας γιατί θέλει να εισβάλει στα δικά μας χωρικά ύδατα για να ξεκινήσει γεωτρήσεις αν δεν το επιτρέπουν οι ηγέτες των χωρών!

Αλλά βλέπετε εδώ δεν έχουμε ηγέτες. Έχουμε έλλειψη ,ορφάνια από ηγέτες.Και δεν μπορούν να μας παραμυθιάζουν τα παπαγαλάκια με μαλακίες του τύπου ότι θα προωθήσει λάθρο μαϊμούδες ο Ερντογάν!

Αυτός θα τους προωθήσει; Δεν υπέγραψαν όλοι οι πρωθυπουργοί το σύμφωνο του ΟΗΕ στο Μαρακές για την ελεύθερη είσοδο των λάθρο μαϊμούδων; Δεν υπέγραψε ο Τσιπρας στις 11/12/2018 στο Μαρακές το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ;

Τι σκατά μας πιλατεύετε και παπαγαλίζετε ότι μας απειλεί ο Ερντογάν για συμφωνίες που υπογράφηκαν από προδότες; Γιατί; Για να μην αντιδράσουμε γιατί ο μπαμπούλας Ερντογάν θα μας κάνει ντά; Θα κάνει πόλεμο μαζί μας;

 Θα μας πάρει βραχονησίδες; Θα μας πάρει νησιά; Θα μπεί με το έτσι θέλω με τα γεωτρύπανα του στις δικές μας ΑΟΖ; Ποιόν πάτε να κοροϊδέψετε; Αφού τα έχετε παραχωρήσει όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...