Πρωτοφανές περιστατικό στην Αυστραλία: Τους πήγε στο δικαστήριο για τη μυρωδιά του κρέατος

Μια χορτοφάγος στη Δυτική Αυστραλία οδήγησε τους γείτονές της στο ανώτατο δικαστήριο για τη μυρωδιά του κρέατος και των ψαριών που ψήνουν στην αυλή τους. Δηλώνει, μάλιστα, ότι εξετάζει περαιτέρω νομικές ενέργειες σε βάρος τους.

Το δικαστήριο είναι αναγκασμένο τώρα να εξετάσει τα παράπονα της Τσίλα Κάρντεν για τους γείτονές της, που περιλαμβάνουν τις μυρωδιές από το μπάρμπεκιου, τον καπνό των τσιγάρων, τις καρέκλες που τρίζουν στο πάτωμα, τα φώτα που αντανακλούν, το θόρυβο που κάνουν τα παιδιά τους όταν παίζουν μπάσκετ και τους ήχους των κατοικίδιων πουλιών τους…

Η Κάρντεν, θεραπεύτρια μασάζ, που ζει στο Περθ, υποστηρίζει ότι η αυτή η χρόνια διαμάχη, που κρατάει από τον Αύγουστο του 2017, της έχει στερήσει την ποιότητα ζωής και ότι οι ενέργειες των γειτόνων της είναι σκόπιμες.

«Ψήνουν ώστε να μυρίζω τα ψάρια. Το μόνο που μυρίζω είναι τα ψάρια τους» δηλώνει η ίδια. «Δεν μπορώ να απολαύσω την αυλή μου, δεν μπορώ να βγω εκεί έξω», δηλώνει και προσθέτει ΄το έχει χάσει τον ύπνο της και πως θέλει να ζήσει ειρηνικά.

Οι γείτονες, από την πλευρά τους, απαντούν πως έχουν αφαιρέσει το μπάρμπεκιου και τα παιδιά τους έχουν σταματήσει να παίζουν μπάσκετ.

Πηγή: Guardian

loading...