Τράγκας: Οι ομοκρέβατοι & ιδρωμένοι γαλάζιοι & βυσσινί, έχουν εντολές συμμόρφωσης της Ελλάδας σε νέα σύνορα

Αποσπάσματα απ΄όσα είπε το πρωί στα Παραπολιτικά FM, ο Γιώργος Τράγκας:

«Φίλες και φίλοι καλή σας ημέρα

Καλή δύναμη, καλό ξεκίνημα

Καλημέρα στο Μαξίμου, καλημέρα στην Κουμουνδούρου

Θα επιχειρήσω και σήμερα να φανώ χρήσιμος αλλά και καλός σύντροφος στην ενημέρωση.

Ας με προσέξουν και όσων τα ονόματα τελειώνουν σε –άδης ή – ιάδης. Τους παρακολουθώ από κοντά και δεν θέλω να είμαι περισσότερο οξύς του δέοντος προς το παρόν.

Κάποια στιγμή όμως πρέπει να επιστραφούν πολλά δάνεια στις τράπεζες και στον ελληνικό λαό, από αυτούς που παριστάνουν τους πλούσιους έχοντας χρέη δισεκατομμυρίων.

Η Τουρκία εισβάλλει πλέον στα εδάφη μας με μοχλό πίεσης τους χιλιάδες μετανάστες που αποβιβάζει στα ανατολικά νησιά του Αιγαίου, αλλάζοντας την ατμόσφαιρα της ελληνικής κοινωνίας, δημιουργώντας πρόσθετη ανασφάλεια, καταστρέφοντας τον τουρισμό και δημιουργώντας μία εμπροσθοφυλακή μουσουλμάνων, τους οποίους χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης για να πάμε σε Πρέσπες 2.

Αρκετοί Τούρκοι πολιτικοί έχουν αναφερθεί στο παρελθόν σε αυτού του είδους την επέκταση στο Αιγαίο με την αποστολή χιλιάδων δυστυχισμένων, δηλαδή οικονομικών μεταναστών. Ο Οζάλ και όχι μόνο είχε πει ότι δεν χρειάζονται στρατεύματα για να καταλάβει κανείς τα νησιά του Αιγαίου.

Αρκεί να στείλει κάποιες χιλιάδες δυστυχισμένων στα νησιά, τα κατοικημένα ή τα ακατοίκητα, τα οποία δυστυχώς αφήσαμε στην τύχη τους, και δεν αποτελούν βάση του διεθνούς δικαίου, οικονομικές οντότητες, αφού δεν έχουν πάνω ούτε γίδια.

Το σχέδιο αυτών των επιχειρήσεων είναι γνωστό από την εποχή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που μιλούσε, θεωρητικά βέβαια για το ενδεχόμενο μιας ευρείας συνομοσπονδίας Ελλάδος – Τουρκίας. Και δεν ήταν ο μόνος.

Ήταν και κάποιοι άλλοι πολύ γνωστοί και δημοφιλείς Έλληνες. Ήταν και κάποιοι καθηγητές, όπως ο Ροζάκης ή ο Σημίτης που ήθελαν μικρότερα τα σύνορα της Ελλάδας του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Οι ομοκρέβατοι και ιδρωμένοι γαλάζιοι και βυσσινί, αυτοί που ψήφισαν και με τα δύο χέρια, 15 φορές τη σφαγή του ελληνικού λαού από τους μνημονιακούς νόμους. Αυτοί που τώρα υποστηρίζουν ότι ξεφύγαμε από το μνημόνιο και ότι έρχεται η ανάπτυξη, έχουν εντολές συμμόρφωσης της Ελλάδας σε νέα σύνορα, σε νέα πραγματικότητα στη Βαλκανική αλλά και στο Αιγαίο.

Τόσο ο Μητσοτάκης, όσο και ο Χρυσοχοίδης υλοποιούν εντολές των Βρυξελλών με αποτέλεσμα να κατακλύζονται από μετανάστες η Μυτιλήνη, η Χίος, η Σάμος, η Λέρος, η Κως και όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που ορέγεται η Άγκυρα.

Η νέα Λωζάνη είναι προ των πυλών και ενδεχομένως να ονομαστεί εκσυγχρονισμός ή επικαιροποίηση. Οι Γερμανοί και όχι μόνο θέλουν ο νέος διπολισμός να φέρει την ίδια ποσότητα εθνικών αμαρτιών, προκειμένου οι δύο πυλώνες του νέου δικομματισμού να πορευτούν ισόποσα και ισομετρικά. Το Μακεδονικό ο Τσίπρας, το Αιγαίο και τη μοιρασιά στην Κύπρο ο Μητσοτάκης. Το αγαπημένο παιδί του Βερολίνου, το αγαπημένο παιδί της κας Μέρκελ, ο Τσε που έγινε έντονα φιλοαμερικανός πήρε πάνω του την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία.

Η ΝΔ, η φιλογερμανική ΝΔ αμέσως έντυσε με ελαφρυντικά, ανοχή και σιωπή την υπόθεση της λίμνης. Μετριοπάθεια και άμεση αναγνώριση από τον κο Δένδια των υπογραφών Κοτζιά και της εθνικής υποχώρησης από Τσίπρα. Η ΝΔ στην πράξη αποδεικνύει ότι ποτέ δεν ήθελε τις μεγάλες συγκεντρώσεις στο Βορρά και στο Νότο αλλά απλά αξιοποίησε το πάθος και τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Στα εθνικά θέματα κοιμάται αγκαλιά με τον ΣΥΡΙΖΑ και στην ουσία η εφαρμογή του μνημονίου είναι κοινή αποδοχή της οικονομικής και πολιτικής κατοχής, που οδηγεί σε σμίκρυνση την εδαφική κυριαρχία.

Η αναβολή των υποδομών στη Βόρεια Ελλάδα δεν είναι τυχαία. Εντάσσεται στο μεσοπρόθεσμο σχέδιο του Βερολίνου για τη διάνοιξη διεθνούς λωρίδας που θα συνδέει την Κεντρική Ευρώπη με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Αυτή η διεθνής πρόσβαση είναι το πρώτο βήμα για μελλοντικές συνοριακές διαφοροποιήσεις και για αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας στο Βορρά. Η ομάδα Σημίτη – Ροζάκη, όπως και οι Σορίτες που είναι εντός της κυβέρνησης, καλλιεργούν ήδη την αναπόφευκτη διαπραγμάτευση με τη μεγάλη Τουρκία που ακόμη είναι στο ΝΑΤΟ, που μπορεί να αντιστέκεται τόσο στις Βρυξέλλες, όσο και στην Ουάσιγκτον και λόγω της στρατηγικής σημασίας της και του πληθυσμού της, να ζητάει εδάφη της Συρίας, της Ελλάδος και τον απόλυτο πολιτικοοικονομικό έλεγχο της Κύπρου. Κακά τα ψέματα ετοιμάζεται διμερής, τριμερής ή τετραμερής σύσκεψη που θα οδηγήσει πρώτα σε μοιρασιά καζάν – καζάν στα κοιτάσματα και σε βαθμιαίο έλεγχο της Κυπριακής Δημοκρατίας και δεύτερον σε πρώτη θεώρηση εκσυγχρονισμού της Λωζάνης με παραχώρηση 20 τουλάχιστον νήσων, δηλαδή πρώτη αναγνώριση (μετά τη Μαδρίτη) ότι η Τουρκία πράγματι έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο και το Αιγαίο δεν είναι ελληνική τιμή. Δηλαδή η Γερμανία πιέζει να αποδεχτούμε ότι η σταθερότητα της περιοχής και η αναχαίτιση των μεταναστών περνάει μέσα από μια τέτοια συμφωνία. Η κατάσταση στα Ανατολικά νησιά είναι δραματική και αποτελεί μεγάλη σαπουνόφουσκα η ειδησεογραφία για τη δημοφιλία του κου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι 70 ημέρες στην εξουσία.

Σε λίγο όλες αυτές οι πληρωμένες ή μη μετρήσεις θα αντιστραφούν, αφού η δυσφορία για τα hot spots απλώνεται σε όλη τη χώρα. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει ικανή προετοιμασία αναγνώρισης των δικαιωμάτων της Τουρκίας στο Αιγαίο με την επίσκεψη Τσίπρα στο Σεράι του Ερντογάν και με τις δηλώσεις Κατρούγκαλου ενώπιον Τούρκων πολιτικών.

Είναι θέμα χρόνου οι Πρέσπες 2 και θα αποτελέσει ένα από τα πιο αιχμηρά εργαλεία της αντιπολίτευσης που θα αρχίσει να ειρωνεύεται και να σκάβει τη θητεία Μητσοτάκη.

Ήδη η κατάπτωση των Πρεσπών αποτελεί το μοναδικό επιχείρημά της στα τηλεοπτικά πλατό.

Φίλες και φίλοι εντός της ΝΔ δεν σοβεί απλώς γκρίνια μεταξύ Μητσοτακικών και Σαμαρικών. Υπάρχει πολιτικό θέμα και μάλιστα οξύτατο. Υπάρχει πολιτικό θέμα για τη συμπεριφορά του Μητσοτάκη απέναντι στους Γερμανούς, απέναντι στα εθνικά θέματα. Ο Σαμαράς είναι κάθετος απέναντι στα όσα συμβαίνουν τόσο με την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών, όσο και σε αυτά που τεκταίνονται για το Αιγαίο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κυριάκος σε πλήρη συνεννόηση με τη Μέρκελ αποδέχθηκε την τοποθέτηση του Μαργαρίτη Σχοινά που υπήρξε κολλητός του Γιούγκερ και κανονικός υπάλληλος του Βερολίνου. Δεν είναι τυχαίο ότι η οικογένεια Μητσοτάκη και ο νέος πρωθυπουργός, τοποθετούν μόνο κολλητούς και φίλους της οικογένειας και δεν βρήκαν ούτε μία καρέκλα για τον πρώην υπουργο Επικρατείας και δεξί χέρι του Σαμαρά. Τον Δημήτρη Σταμάτη. Έχουν στην απέξω τόσο τους Σαμαρικούς αλλά και σε απόσταση τους Καραμανλικούς. Άλλωστε ο Καραμανλής παρά τις τελευταίες ενωτικές δηλώσεις του, θεωρείται ότι έπαιξε παιχνίδια με το Τσιπρέικο μέσω Προκόπη Παυλόπουλου και Παπαγγελόπουλου. Αν και ομοκρέβατη με τους Σορίτες του ΣΥΡΙΖΑ και τους Σημιτικούς και τους Ποταμίσιους, η οικογένεια Μητσοτάκη θυμάται πολύ καλά ότι ο Καραμανλής πήγε στην αυλή του Καμμένου και συζήτησε με τον Πάνο και τον Τσίπρα το ενδεχόμενο να γίνει αυτός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Βέβαια, αρνήθηκε κατηγορηματικά αλλά στη θέση του πρότεινε Προκόπη Παυλόπουλο. Τον οποίο ενημέρωσε εν τω μέσω της νυκτός ο Πάνος Καμμένος. Αυτά είναι γνωστά στον Κυριάκο, στη Ντόρα και στην οικογένεια.

Ο Σαμαράς είναι εξαγριωμένος και για το πούλημα στην Κομισιόν και για τις φιλογερμανικές πολιτικές Μητσοτάκη και για το θέμα της Προεδρίας, όπου η οικογένεια Μητσοτάκη δείχνει να θέλει κάποιους με τη στόφα Βενιζέλου ή Διαμαντοπούλου, δηλαδή να έχουν Σημιτικό dna δήλαδή να είναι made in German. Φυσικά όλα αυτά δεν θα περπατήσουν γιατί υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός βουλευτών της ΝΔ που δεν θέλουν να ξεστρατίσει και να γίνει Σημιτογενής η παράταξη και να γίνει πλήθος παραχωρήσεων.

Τα υπόλοιπα περί ανάταξης του μεσαίου χώρου είναι μπουρδολογίες, αφού ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα πολτοποίησε τη μεσαία τάξη και ευνούχισε τον ελληνικό λαό.

Ο Σαμαράς ήταν και είναι λεβέντης, έχει δίκιο στην υπόθεση της Novartis. Ανέμενε από τον Κυριάκο μεγαλύτερη επιθετικότητα κατά της σκευωρίας και φυσικά κάποια στιγμή θα υπάρξουν εξελίξεις. Μαθαίνω ότι και άλλοι αισθάνονται περίεργα απέναντι στην οικογένεια που θέλει να καταλάβει όλα τα ταμεία του κράτους και όλες τις καρέκλες.

Είναι ντροπή να τοποθετούνται μόνο αυτοί που αλλάζουν αίματα με την οικογένεια Μητσοτάκη, μόνο όσοι φιλάνε την ποδιά τους και να μένουν στην απέξω οι νεοδημοκράτες που έχασαν τα παιδιά τους στο εξωτερικό, έχασαν τις περιουσίες τους και βλέπουν τώρα να επιλέγονται ποταμίσιοι και σημιτικοί σε διάφορες καρέκλες.

Και ο κος Δένδιας να είναι πιο προσεκτικός όταν κάνει δηλώσεις, γιατί με τα γυαλιά και τα μάτια του ροφού ενοχλεί τους Έλληνες που πήγαν στις πλατείες. Εκείνος δεν ήταν.

Οι νέες μετρήσεις δείχνουν ότι ο Μητσοτάκης είναι δημοφιλής ή τουλάχιστον αρέσει στους περισσότερους.

Οι νέες μετρήσεις δείχνουν ότι κινείται σωστά όσον αφορά και τους φόρους και τα μετρημένα λόγια του. Είτε αυτές οι μετρήσεις είναι πληρωμένες, είτε καθαρές, είναι αλήθεια ότι ο Κυριάκος υπερέχει σε αυτή τη φάση, όπως συνέβη παλαιότερα και με όλους τους πρωθυπουργούς. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει. Είναι σοβαρός. Μιλάει μετρημένα. Είναι μορφωμένος. Κινείται ανάμεσα στον κόσμο και έχει κάποιες έντονα ανθρώπινες στιγμές. Αυτό μπορεί να είναι και image making αλλά εγώ θέλω να εκτιμώ ότι είναι δικό του και βγαίνει από την ψυχή του και από την αγωγή που πήρε από τη μητέρα του, τη φίλη μου τη Μαρίκα».

crashonline.gr

loading...