Η ΛΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά

Λίγα 24ωρα μετά το σόου των Ενόπλων Δυνάμεων στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ένα 24ωρο πριν από τη δημοσίευση του νέου “Αναπτυξιακού” Νόμου Γεωργιάδη αποκαλύφθηκε ένα έγκλημα στις Ένοπλες Δυνάμεις που αποδεικνύει τη βαθιά διείσδυση του παρακράτους στον πυρήνα της Ελλάδας. Αν το έγκλημα διαπράχθηκε επί Υπουργείας Αποστολάκη, απόστρατου αξιωματικού των ΟΥΚ, ή επί Υπουργίας Παναγιωτόπουλου έχει μίκρη σημασία.

Σημασία έχει η σηψαιμία στις Ένοπλες Δυνάμεις που κρύβεται επιμελώς και συνεχώς με το πρόσχημα του εθνικού συμφέροντος και της ανύπαρκτης απειλής για όσους γνωρίζουν τι σημαίνει πόλεμος. Τι και αν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις υστερούν κατά δεκάδες θέσεις έναντι των Τουρκικών και των Πολωνικών στη διεθνή αξιολόγηση των στρατών των Κρατών, τι και αν αποκαλύφθηκε με την πρώτη επίσκεψη Μητσοτάκη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η υποστελέχωσή του, τι και αν αποκαλύφθηκε δις η κλοπή οπλισμού σε Στρατό και Ναυτικό αμέσως μετά τη διεξαγωγή των εκλογών της 7ης Ιουλίου χωρίς να βρεθούν τα κλοπιμαία ποτέ, οι σημερινοί πολιτικοί και στρατιωτικοί ιθύνοντές μας ξοδεύουν την ενέργειά τους σε ανούσια σόου, σίτιση παράνομων μεταναστών που εισβάλλουν κατά κύματα στον εθνικό εδαφικό χώρο και απέχουν προκλητικά από κάθε πεδίο επιχειρήσεων με διάφορα προσχήματα. Αμερικάνοι, Ρουμάνοι και Τούρκοι πολεμάνε, τραυματίζονται και πεθαίνουν για την πατρίδα τους και οι Έλληνες στρατιωτικοί παροπλίζονται διεθνώς εσκεμμένα.

Στην πράξη, όπως αποδεικνύεται, το παρακράτος ζει και βασιλεύει μέσα στον πυρήνα της χώρας αλλοιώνοντας τη μαχητικότητά της και προσβάλλοντας την ιστορία του με την ανέχεια ή την κάλυψη των ιθυνόντων. Διαγωνισμοί σκηνοθετημένοι, προμήθειες κατ’επίφαση επείγουσες για την παράκαμψη ελέγχων και στυγνή τρομοκρατία εις βάρος εκατοντάδων αρίστων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας από μία επίορκη κάστα απόβρασμα του κυκλώματος του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος διακίνησης λαθραίων προϊόντων, ναρκωτικών, πετρελαίου και τσιγάρων που απολαμβάνουν επικοινωνιακή προβολή και ιεραρχική προώθηση.

Ένα σχέδιο αποσύνθεσης καλά δουλεμένο από τους εποικιστές της Ελλάδας που προσδοκούν τη διάλυσή της και πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό το ξεπούλημά της και την υποθήκευσή της για τις επόμενες γενεές. Συνεργάτες αμέτρητοι καθημερινά προβελημένοι από παρακρατικά λαδωμένα μέσα ενημέρωσης.

Η θεραπεία του πυρήνα της Ελλάδας είναι απλή. Ένα πόθεν έσχες σε όλους τους ένστολους ίσως να είναι και αρκετό. Αλλά η κανονικότητα της Ελλάδας και επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη δυστυχώς απαιτεί την ελεύθερη διακίνηση παράνομων μεταναστών με τα προϊόντά τους και την υποταγή των επίλεκτων του Γένους στο παρακράτος.

Αυτά λοιπόν για αρχή για τη διαχρονική και διακομματική Λέρα των Ενόπλων Δυνάμεων που τις κρατά ευνουχισμένες και άεργες. Για τους δύο διαγωνισμούς προμήθεις σκάνδαλο, αναθέσεις σε ανύπαρκτη εταιρεία, ας ψάξουν οι ιθύνοντες που τόσο σκληρά εργάζονται για να πραγματοποιηθούν ποιοι έστησαν εγκλήματα για να εκβιάσουν υπογραφές. Όσοι δεν υπογράφουν μπορεί να χάσουν και κανά όπλο, κανά ασύρματο κανά άνθρωπο. Εξ’αλλου πατριώτες εντός των Ενόπλων Δυνλαμεων να συνδράμουν το παρακράτος αποδεικνύονται πολλοί και σε όλες τις βαθμίδες.

Αλήθεια εκεί στη Λέρο οι εγκληματίες με ποιων πολιτικών κι Ανωτάτων στρατιωτικών την κάλυψη και ανοχή εργάστηκαν ανενόχλητοι; Δεν τους γνώριζαν ποτέ; Μήπως υπάρχουν και άλλοι εκεί στο ΝΑΤΟ που διέπραξαν ποινικά αδικήματα και το παρακράτος κάλυψε πρόθυμα; Ή μήπως η έρευνα θα δείξει ότι δεν γνώριζε κανείς τελικά, κύριε Παναγιωτόπουλε;…

Σ.Σ. Το κείμενο αφιερώνεται στους εκατοντάδες έντιμους Έλληνες Αξιωματικούς από το 1974 και μετά που διώκονται καθημερινά γιατί απλά αρνήθηκαν να γίνουν επίορκοι και δέχθηκαν τα χτυπήματα του παρακράτους ατομικά και οικογενειακά για να οδηγηθούν στην παραίτηση και την αποστρατεία. Για τους προστατευόμενους ένστολους του παρακράτους, όπως αυτοί που έκλεψαν τα όπλα σε Μεγάλο Πεύκο και Λέρο, δεν αξίζουν ούτε οι λέξεις για να τους περιγράψουν…

loading...