Aπίστευτη εξέλιξη: Το Ισραήλ κάνει μήνυση στην Μαντόνα για την Eurovision

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ΚΑΝ που ανέλαβε την διοργάνωση της Eurovision τον περασμένο Μάιο, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ ενάντια στην εταιρία διοργάνωσης μουσικών εκδηλώσεων Live Nation, η οποία και ανέλαβε να οργανώσει την περίφημη εμφάνιση της Μαντόνα στα μισά του τελικού του διαγωνισμού.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού καναλιού KAN, επιβεβαίωσε την αγωγή στο αμερικανικό περιοδικό Variety, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της. Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν το κανάλι, να ζητά 390.000 δολάρια ως αποζημίωση από την εταιρία που ανέλαβε τη διοργάνωση της εμφάνισης της Μαντόνα στη Eurovision.

Συγκεκριμένα, το ΚΑΝ ήταν εκείνο που παρείχε στη Μαντόνα και την ομάδα της υλικοτεχνική υποστήριξη, πέραν των όσων παρείχαν στην ισραηλινή τηλεόραση από την EBU και την Eurovision.

Ωστόσο, το κόστος αυτό, όπως ισχυρίζεται ο σταθμός θα έπρεπε να καλυφθεί από την ομάδα της Μαντόνα. Το υλικό αυτό περιελάμβανε προτζέκτορες, μικρόφωνα, επιπλέον βοηθούς επί σκηνής, τέντες και επιπλέον προσωπικό, μεταξύ άλλων και στην ασφάλεια.

Η ομάδα της Μαντόνα αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό

Στην αγωγή, το κανάλι του Ισραήλ ισχυρίζεται πως ενώ η εταιρία Live Nation δέχτηκε να καλύψει τα έξοδα αυτά, δεν πλήρωσε ποτέ το ποσό, καθώς η εμφάνιση κρίθηκε από εκείνη ως ανεπιτυχής.

Η δαπανηρή συμμετοχή της Μαντόνα στη Eurovision προκάλεσε αρχικά ενθουσιασμό, ενώ το κόστος της ανέλαβε ο εκατομμυριούχος Ισραηλινός Σίλβαν Άνταμς. Ωστόσο, το αποτέλεσμα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ των θαυμαστών της Μαντόνα, που δεν ικανοποιήθηκαν από τις φωνητικές επιδόσεις της Αμερικανίδας.

Επιπλέον, έντονη ήταν η αντίδραση στο Ισραήλ, αφού η Μαντόνα χρησιμοποίησε την σκηνή της Eurovision για να στείλει ένα μήνυμα ενάντια στην κυβέρνηση της χώρας και υπέρ της ειρήνης στην Λωρίδα της Γάζας. Σάλο προκάλεσε η εμφάνιση επί σκηνής δύο χορευτών της, ενός με τη σημαία του Ισραήλ και έτερου με εκείνη της Παλαιστίνης που βάδιζαν αγκαλιασμένοι.

loading...