Κηρύξτε ΤΩΡΑ τη Χώρα σε έκτακτη κατάσταση ανάγκης . 6.000.000 μετανάστες και πρόσφυγες αντικαθιστούν τον πληθυσμό . Ιδού οι αποδείξεις .

Κηρύξτε ΤΩΡΑ τη χώρα σε έκτακτη κατάσταση ανάγκης και βγάλτε για μια  3ετία την χώρα από την Ζώνη Σένγκεν  , Ξεκινήστε κάθε Δήμος , κάθε Περιφέρεια που έχει το μέγιστο πρόβλημα ξεχωριστά .
Κάντε το όπως η Ουγγαρία  το Σεπτέμβριο  του 2015 ή σύντομα θα έχουμε ασύλληπτες εξεγέρσεις παντού. Η «Ευρωπαϊκή άνοιξη» που ξεκίνησε κάπως με τα κίτρινα γιλέκα στην Γαλλία , θα εκκινήσει δυναμικότερα από την Ελλάδα , ΞΥΠΝΗΣΤΕ και σταματήστε τα ημίμετρα , τις online διαπιστώσεις για λόγους ψυχοθεραπείας και τη λογική ότι είναι Ευρωπαϊκό πρόβλημα  . Βιώνουμε – έτσι – τον «πόλεμο » εν υπνώσει …  ΔΡΑΣΤΕ !!

Στις 30 Απριλίου 2012, ο τότε ( και τότε )  υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει στο Βήμα FM με αφορμή την κατασκευή στρατοπέδου παράνομων (τότε) μεταναστών στην Αμυγδαλέζα: «Δεν είναι δυνατό μια χώρα έντεκα εκατομμυρίων με ένα εκατομμύριο νόμιμους μετανάστες – τους οποίους απορρόφησε τα προηγούμενα 15 χρόνια- να φιλοξενεί και ένα εκατομμύριο μετανάστες ….»

Στις 2/1/2014 ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε πει στην αυστριακή εφημερίδα Kurier «ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλος όσο και εκείνος των παράνομων μεταναστών και πως και τα δύο μαζί μπορούν να σχηματίσουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που θα μπορούσε να απειλήσει την κοινωνική συνοχή». Σύμφωνα με την Eurostat η ανεργία στην Ελλάδα τον Νοέμβριο 2014 ήταν  25,8%

Εφιαλτικά ήταν και τα στοιχεία που προέκυψαν και από την απόρρητη έκθεσή ομάδας εργασίας επιτελών αξιωματικών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας το 2011, με τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα» , τα οποία παρουσιάστηκαν και στην σχολή μετεκπαίδευσης ανώτερων αξιωματικών της αστυνομίας .

Στο κεφάλαιο για την «Εκτίμηση Μεγέθους του Προβλήματος» στην ανωτέρω έκθεση , προκύπτει ότι «ο αριθμός των μεταναστών το 2014 θα ήταν 2.142.348, εκ των οποίων οι 1.219.089 μη νόμιμοι» ενώ σε άλλο σημείο, με τίτλο «Εκτίμηση Απειλής», αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας το έτος 2015 θα είναι περίπου 14 εκατομμύρια, εκ των οποίων ποσοστό άνω του 20% θα είναι αλλοδαποί».

Με άλλα λόγια , αρχές του 2016 υπήρχαν  στην χώρα μας , 3.000.00  περίπου  μετανάστες – πρόσφυγες  , «απορροφημένοι » νόμιμοι και παράτυποι  ενώ , τα επόμενα 4 χρόνια  υπέρ διπλασιαστήκαν μέσα από δομές , ΜΚΟ , συμφέροντα , σκοπιμότητες και αναποτελεσματικές διαδικασίες .

Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( από Οκτώβριο πάλι μαζί σας ) 

loading...