Μύκονος: Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός υπάλληλος του αεροδρομίου με το «σιρόπι του βιασμoύ» – Τον παρακολουθούσαν 2 εβδομάδες

Υπάλληλος του αεροδρομίου της Μυκόνου συνελήφθη γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλη παρτίδα GBL, το λεγόμενο «σιρόπι του βιασμού». Πρόκειται για ένα υγρό άχρωμο και άοσμο που δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ένα ποτήρι με καθαρό νερό και σύμφωνα με τους ειδικούς προκαλεί αναστολή των σεξουαλικών αντιδράσεων, ζάλη και προσωρινή απώλεια μνήμης.

Μια άκρως σοβαρή υπόθεση για την οποία συστάθηκε ειδική ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους αξιωματικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου και αστυνομικούς από το ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής και της Θεσσαλονίκης οι οποίοι παρακολουθούσαν για ημέρες τον 26χρονο υπάλληλο του αεροδρομίου αλβανικής καταγωγής γιατί υπήρχαν καταγγελίες ότι ο συγκεκριμένος διακινεί μεγάλες ποσότητες GBL δηλαδή, το σιρόπι του βιασμού.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, η ειδική ομάδα ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες στον υπάλληλο και κατέσχεσε περισσότερο ένα λίτρο GBL ποσότητα μεθαμφεταμίνης, κεταμινης, ecstasy, 1800 νάυλον συσκευασίες, 50 σύριγγες ινσουλίνης και μια ζυγαρία ακριβειας. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι όλες αυτές τις ουσίες τις είχε για προσωπική χρήση, κάτι που όμως δεν έπεισε τα «λαγωνικά» του Λιμενικού και της Ασφάλειας.

Τον παρακολουθούσαν δύο εβδομάδες

Ήταν μέσα Αυγούστου όταν στο Λιμεναρχείο Μυκόνου έφθασε μια πληροφορία που έλεγε ότι ένας άνδρας γνωστός και ως ο «Αλεξάντερ ο Αλβανός» που δουλεύει στο αεροδρόμιο της Μυκόνου κινείται με ένα μπλε σκουτεράκι και σπρώχνει μεγάλες ποσότητες από το «σιρόπι του βιασμού». Η υπόθεση αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική και για το λόγο αυτό ενημερώθηκαν τα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής αλλά και η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Μάλιστα φτιάχτηκε ειδική ομάδα με μοναδικό σκοπό να συλλάβει τον ντήλερ του GBL. Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ο «Αλεξάντερ ο Αλβανός» εντοπίστηκε να βγαίνει από τον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου και να επιβιβάζεται στη μοτοσικλέτα του. Αμέσως τον ακολούθησαν και για τρεις ημέρες έγιναν η σκιά του.

Όλες οι κινήσεις και οι συναντήσεις του μπήκαν στο μικροσκόπιο και αφού η ειδική ομάδα συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποφάσισαν χθες τα ξημερώματα να τον συλλάβουν. Έτσι την ώρα που στάθμευσε τη μηχανή του και ετοιμαζόταν να μπει στο αεροδρόμιο λιμενικοί και αστυνομικοί όρμησαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν του πέρασαν χειροπέδες και του κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο.

Ο 26χρονος κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα και χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση είπε στους διώκτες του να τους οδηγήσει στο σπίτι του στο Μαράθι για να τους παραδώσει τα ναρκωτικά και το σιρόπι του βιασμού. Είπε ότι τα είχε για δική του χρήση χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιοι ήταν τα αφεντικά του και σε ποιους έσπρωχνε το GBL. Η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, της Διεύθυνσης Διώξης Ναρκωτικών από τα κεντρικά του Λιμενικού (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ), της ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής και της Θεσσαλονίκης, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις έπαφες του Αλβανού από τα κινητά του τηλέφωνα και κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία προκειμένου να φθάσουν στα μεγάλα αφεντικά και τους συνεργούς του Αλβανού καθώς όπως χαρακτηριστικά λένε, η υπόθεση έχει βάθος.

loading...

2 thoughts on “Μύκονος: Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός υπάλληλος του αεροδρομίου με το «σιρόπι του βιασμoύ» – Τον παρακολουθούσαν 2 εβδομάδες

  1. Καλά, στο αεροδρόμιο της Μυκόνου τί εργασία είχε ό κύριος;

  2. του εποχουμενου ναρκοδιακομιστη

Comments are closed.