Ξεσηκωμός κατοίκων στην Αν. Φθιώτιδα: Δεν δεχόμαστε αλλοδαπούς «Θα φυλάμε σκοπιά όλο το 24ωρο – – Μπλόκο σε δρόμους

Πιο αναλυτικά, αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη δημιουργία hot spot στον Καραβόμυλο δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι μαζί με τη νέα Δημοτική Αρχή προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Γενικότερα επικρατεί αναβρασμός στην περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας, μετά την είδηση ότι ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.) φτιάχνει νέο hot spot στο στρατόπεδο “Γεωργίου Παπαποστόλου”, που βρίσκεται μέσα στον Καραβόμυλο.

Από το βράδυ της Τρίτης ο Δήμος και οι κάτοικοι έκλεισαν την πρόσβαση στο δρόμο για το στρατόπεδο τοποθετώντας μηχανήματα και δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνει “Μόρια” η Ανατολική Φθιώτιδα.

«Δεν πιστεύουμε αυτά που λένε περί προσωρινής φιλοξενίας. Ούτε για τον αριθμό των ατόμων. Τα έχουν ξαναπεί και έχουν εκτεθεί.

θα φυλάμε σκοπιά όλο το 24ωρο και θα είμαστε εδώ μέχρι να καταλάβουν ότι χωρίς τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας δεν γίνεται τίποτα…», έλεγε στο Lamiareport κάτοικος της περιοχής.

Κάθετα αντίθετη στη δημιουργία νέου hot spot στην περιοχή, δηλώνει και η νέα Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, η οποία τονίζει ότι το συγκεκριμένο στρατόπεδο είναι ακατάλληλο για Κέντρο Φιλοξενίας.

«Δεν είναι δυνατόν σε μια παραλιακή ζώνη που εμείς προγραμματίζουμε να αναπτύξουμε τουριστικά, να έρχονται κάποιοι αιφνιδιαστικά με το έτσι θέλω και να λένε θα κάνουμε hot spot.

Η βιασύνη, η προχειρότητα και η μεθόδευση με την οποία γίνεται το όλο εγχείρημα δείχνει ότι δεν είμαστε σε καλό δρόμο….», δήλωσε η Δήμαρχος Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου.

loading...

2 thoughts on “Ξεσηκωμός κατοίκων στην Αν. Φθιώτιδα: Δεν δεχόμαστε αλλοδαπούς «Θα φυλάμε σκοπιά όλο το 24ωρο – – Μπλόκο σε δρόμους

  1. Κουλιμπαλη ψηφισατε θα τα εκανε ολα καλα αυτος αλλα οπω δειχνουν τα πραγματα ειναι και αυτος μια απο τα ιδια χειροτερος ακομα και απο τον Τσιπρα, Οτι του πει η λεσχη νεοκοπο μελλος αυτος γαρ φρρρρ τρεχει με προθυμια και εκτελει οτι τον διαταξουν γιατι διαταγες εκτελει.

    Εαν του πουν να φερει και να βαλει στην θεση του φεστιβαλ Αθηνων αυτον τον βελγο που προσπαΘησε να φερει και ο Συριζα αυτον με τους χορευτες με τα Παλλομενα Πεη ο κουλιμπαλι ναι θα πει δεν θα εχει αντιρηση αλλα ατυχως για αυτους τους χορευτες για να εχουν συνεχως τσιτωμενες ποσθες τους χορηγουσαν Γοναδοτροφινη ενα ισχυρο διεγερτικο για να μπορουσαν να τα παλαμαριαζουν και να τα κουνανε πανω κατω πλην ομως μετα απο την παρατεταμενη χρηση αυτου του φαρμακου τελικα διεγνωσθησαν ολοι ανεξαιρετως απο την νοσο της οξυτενους ορθοκαυλιτιδας ετσι την ονομασαν και τελικα δεν ευδοκιμησε αυτη η πρωτοποριακη του προσπαθεια του Βελγου! Να τονς ειχαμε και να τους βλεπαμε στο Ηρωδειο και στην Επιδσαυρο.. Αντε καθηστε τωρα στην πατροπαραδοτη παραδοσιακη μας Αιντε καρα γκουυ γκουνα καραγκουνα κατσετε να φυλατε την Αφγανη την Μ@υνα!

  2. Η Ελλάδα μέχρι το 2030 θα πρέπει να έχει πληθυσμό σχεδόν 49 εκατομμύρια κόσμο..Αυτά λένε τα χαρτιά όπως κ για όλη την Ε.Ε να γίνουν Μουσουλμανικές χώρες

Comments are closed.