Ελληνίδα τρολάρει τους Σκοπιανούς στο Twitter με μια φωτογραφία ΕΠΟΣ !!! (φώτο)

Οι Σκοπιανοί ακόμα κι αν τα πήραν σχεδόν όλα με τη συμφωνία των Πρεσπών συνεχίσουν αν γκρινιάζουν, δείγμα και της επιθετικής στάσης που έχουν απέναντι στη χώρα μας.

Χαμός έγινε σύμφωνα με τους χρήστες του twitter, όταν μια Ελληνίδα ανέβασε αυτή την φωτογραφία για να πικάρει τους Σκοπιανούς για την αναγκαστική αφαίρεση συμβόλων που παραπέμπουν σε «Μακεδονία».

Παρότι τα Μακεδονικά σύμβολα, συνεχίζουν να υπάρχουν στα Σκόπια, ελάχιστα αφαιρούνται ενώ σε άλλα μπαίνουν μικροσκοπικές ταμπελίτσες κολλημένες στραβά, που αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άγαλμα είναι μέρος της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας, οι Σκοπιανοί δείχνουν ενοχλημένοι.

Μάλιστα φαίνεται να έβγαλαν «αφρούς» όταν μια Ελληνίδα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν χρήστες του twitter, ανέβασε αυτή την φωτογραφία με μπλούζα που δείχνει την αφαίρεση Μακεδονικών συμβόλων και το σύνθημα «Νοw you see it, now you don’t» :

Οι Σκοπιανοί πάντως συνεχίζουν να καταστρέφουν τα μικρά ταμπελάκια που τοποθετούνται στα αγάλματα, όταν δεν μπορούν να τα αφαιρέσουν μουντζουρώνουν με μαρκαδόρο κάθε αναφορά στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Πρέπει πάντως να τονίσουμε, ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε όλα αυτά να μας παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα χάρισε στους Σκοπιανούς τον όρο Μακεδονία καθώς και Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα!

loading...

1 thought on “Ελληνίδα τρολάρει τους Σκοπιανούς στο Twitter με μια φωτογραφία ΕΠΟΣ !!! (φώτο)

  1. Έχουμε ένα κρατίδιο που ο μισός πληθυσμός είναι αλβανικής καταγωγής, από τους υπόλοιπους το ένα τρίτο ελληνικής καταγωγής, το ένα τρίτο σερβικής και άλλοι διάφοροι και το τελευταίο ένα τρίτο βουλγαρικής καταγωγής.
    Αυτοί λοιπόν οι τελευταίοι, ομιλούν σαφώς την βουλγαρική, πλην όμως θέλουν να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και τη χώρα τους να την ονομάζουν «Μακεδονία», και ούτε λίγο ούτε πολύ να προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ομιλούν την «μακεδονική» γλώσσα.
    Με αυτά τα τομάρια έκανε συμφωνία ο ανεκδιήγητος Τσίπρας!

Comments are closed.