ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ OPEN TV

Ευριπίδης Μπίλλης

Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ

Συνοπτικά, τώρα το παλιό MEGA του Πρετεντέρη που μα έβριζε για χρόνια «Ελληναράδες» κτλ ( φωτογραφία), ωχριά μπροστά στα νέα «αστέρια» του OPEN.

Που τον προσβάλλουν βάναυσα τον κ. Ιβάν Σαββίδη, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ όσα συμβαίνουν.Για τα οποία πρέπει ως Πόντιος να ντρέπεται.

Δεν ομιλώ μόνον για τον γνωστό Χασαπόπουλο που ως παλιός ξέρει και φυλάγεται.

Ομιλώ για τον εικονιζόμενο, υβριστή με όσα λέει τω υπόδουλων σήμερα Ελλήνων και αν ενθυμούμαι καλώς του Έλληνα επισκόπου Καλαβρύτων Αμβροσίου την μέρα που είχε παραιτηθεί (άνω δεξιά στην κατωτέρω φωτογραφία) .

Και ομιλώ για τον ίδιο και την εικονιζόμενη «βλακώδη» νεαρή «επαναστάτρια» (άνω αριστερά στην προηγούμενη φωτογραφία), που θρασύτατα μας έλεγε σήμερα ότι πρέπει όλα τα με ιδιοκτήτες ακατοίκητα κτίρια θα πρέπει να καταληφθούν από τους «πρόσφυγες» της.

Με το «παιδάκι» μιας από τη Συρία να το χρησιμοποιούν ως παράδειγμα οι ανθέλληνες για να συνεχίσει να υπάρχει το Εξαρχιστάν. Και ο “φιλανθρωπικός” τους προσοδοφόρος για πολλούς καρκίνος, που δολοφονεί τον Ελληνισμό.

Ντροπή κύριε Ιβάν Σαββίδη.

Ευριπίδης Μπίλλης

Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ

loading...

2 thoughts on “ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ OPEN TV

  1. ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΡΙΧΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ

  2. ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΔΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΜΩΡΗ ΠΙΠΑΔΟΡΙΣΑ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΟΝΩΝ? ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΟΛΟΣΤΕΙΛΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΗΔΗ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΟ T.V CONTROL ΜΟΥ ΑΙΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ…

Comments are closed.