MKO η μεγαλύτερη μπιζνα στην Ευρώπη απο τους άπλυτους αριστερούς εδώ και 10χρόνια.

Πλούτισαν απίστευτα με τα τόσα δις που ο ηλίθιος ευρωπαϊκός μηχανισμός και η γραφειοκρατία βγάζει απλά για να μην ασχολείται αποδοτικά με το πρόβλημα. Μόνο τα 2,6 δις που έχει δώσει στην Ελλάδα έχουν κάνει τόσους άχρηστους πλούσιους… Και συνεχίζουν. Η μεγαλύτερη εισβολή μουσουλμάνων και Αφρικανών στην ιστορία της Ευρώπης και έγινε εν καιρό ειρήνης. Έκανε 1000 χρόνια να στρώσει αυτή η ήπειρος και να δώσει σε όλη τη γη τις αρχές της και τώρα την κάνουμε οι νεότεροι μπαχαλο.
Γιατί όλοι πρέπει ντε και καλά να κατακλύζουν την Ελλάδα και την Ιταλία;Γκομώσαμε στη Μεσόγειο,δεν χωράμε άλλους λέμε…Πάρτε τους οι Βόρειοι άμα θέλετε.

σκέφτομαι εδώ και καιρό, μόλις πουληθεί κάποια μικρή περιουσία που έχω από τους γονείς μου να αγοράσω κάτι έξω και να φύγω από αυτό το μπου….λο. Κοίταζα λοιπόν αγγελίες σπιτιών σε πολλά μέρη στον κόσμο που μ’αρέσουν και έριξα και μια ματιά στην Αμερική περισσότερο από περιέργεια …. σε πληροφορώ, ότι εκεί, έχουν παντού, συγκροτήματα συνόλου μονοκατοικιών ή διαμερισμάτων φτιαγμένα σα “χωριά”. Με τα πάντα μέσα. Καταστήματα τροφίμων, πισίνες, γυμναστήρια, μπαρς, καφετέριες, κ.λ.π. και είναι κλεισμένα μέσα σε τεράστιους μαντρότοιχους που ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι φυλάνε σαν αστακοί!!!! Αυτά τα σπίτια μου εμφάνιζε ως “καλά” και κυρίως….ως “ασφαλή”!! Δεν χρειάζεται να βγεις για κανένα λόγο. Με έπιασε φρίκη! Ένιωσα φυλακισμένος και εγκλωβισμένος ήδη που τα έβλεπα…..αυτά για τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους που λέμε. Οι πιο πάνω όπως ο Γκιρ στα δικά τους απέραντα στρέμματα-χωριά και οι πιο κάτω σε λυόμενα/προκάτ ή διαμερίσματα άθλια στις πόλεις όπως τα βλέπουμε στις ταινίες…..Και πάνε και πουλάνε μούρη που; στη Μεσόγειο ρε φίλε …. στη Μεσόγειο! Δε φεύγω από Μεσόγειο να χαλάσει ο κόσμος. Καμιά Ιταλία ή Ισπανία με βλέπω . Όλοι οι άλλοι είναι ΟΥΓΚΑΝΑ λοβοτομημένα

αναγνωστης

loading...

1 thought on “MKO η μεγαλύτερη μπιζνα στην Ευρώπη απο τους άπλυτους αριστερούς εδώ και 10χρόνια.

  1. Οι ΜΚΟ ειναι ευχερεστατο να ελεγχθουν και να αναδειχθει (σε οσες εχουν ξεφυγει) ο ετεροπροσδιορισμος τους καταστατικου τους σκοπου και η ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ που εκτελουν!! Στις περισσοτερες δηλαδη!! Σε ενα κρατος δικαιου οπου υποτιθεται οτι η λαικη κυριαρχια ειναι η βαση του δικαιου ειναι ακαριαια ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι οι οργανωσεις αυτες ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.Και μιλαμε για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!! ……… Αν ομως καποιες νομικες οντοτητες και ΜΚΟ παραυτα παρεισφρησουν με τον μανδυα της νομιμοτητας, ΟΚ στην Ελλαδα ειμαστε!!!! Απλα ας βαλουμε την αγαπημενη κρατικη υπηρεσια των αριστερων την εφορια να κανει την δουλεια της!!! Απλως να κανει δηλαδη αυτα τα ωραια που κανει και στις υπολοιπες Αστικες Μη Κερδοσκοπικες Εταιρειες των Ελληνων οταν θελει να τις καταστρεψει.Εφαρμοζοντας κατα γραμμα την αλα Γκρεκα φορολογικη και λοιπη νομοθεσια!!! Τιποτα πιο διφορουμενο και τιποτα πιο καταστροφικο για οσους γνωριζουν!! Νομιμα βεβαιως!!!Τι λεει λοιπον η αλα Γκρεκα φορολογικη νομοθεσια!!Λεει πολυ χοντρα οτι οταν τα εξοδα(θα πρεπει να ειναι ασπρα) δεν υπερκαλυπτουν το 80% των ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΣΟΔΩΝ απλα οι ΜΚΟ εν προκειμενω φορολογουνται ως κερδοσκοπικες εταιρειες και πτωχευουν ακαριαιως βεβαιως(οπως και οι υπολοιπες Ελληνικες)!!!!!!Απλες ειναι οι λυσεις φυσικα ομως ΔΕΝ εφαρμοζονται!!!! ……………… ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (μακαρι βεβαια να ειχαμε και εμεις πολιτικους σαν τον Σαλβινι). Ειναι ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΟΡΟΣ ΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ……..

Comments are closed.