Αρχιμανδρίτης κάνει εξομολογήσεις μέσω… Messenger

Την πιο «προχωρημένη» εξομολόγηση υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει ένας Αρχιμανδρίτης που βρίσκεται στην Αθήνα. Μαθητής που επέζησε από το δυστύχημα των Τεμπών έγινε Αρχιμανδρίτης και αφιερώθηκε στο Θεό!

Ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποίησε στους πιστούς που τον ακολουθούν την εξής πρωτοτυπία για την εξομολόγηση:

«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι εξομολογώ διαδικτυακά μέσα στο… messenger!!!».

Η ανάρτησή του για την εξομολόγηση μέσω… Facebook προκάλεσε πλήθος σχολίων. Πέρα από τα περιπαικτικά, ένας από τους ακολούθους του τον ερωτά:

«Πάτερ τι λέτε ότι εξομολογείτε στο messenger; Και την ευχή που πρέπει να βάλετε στο κεφάλι του ανθρώπου πως το κάνετε; Πάρα πολλοί ιερείς, και πιο πολύ οι μοναχοί, είναι κατά του ίντερνετ. Εσείς κάνετε εξομολόγηση;»

Η ανάρτηση για τη διαδικτυακή εξομολόγηση:

Ο Αρχιμανδρίτης που δηλώνει ότι μπορεί να κάνει εξομολόγηση μέσω messenger, όπως ο ίδιος αναφέρει, το 1987 πήγε στο Αγιον Ορος για να γίνει μοναχός, στη Μονή Γρηγορίου.

Μεταξύ διαφόρων αναρτήσεων -μεταξύ αυτών επιθετικών κατά… εβραιομασόνων, σιωνιστών, πολιτικών, μοναχών και επισκόπων όπως και κατά του υπό παραίτηση Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου- ο π. Χριστόδουλος υποστηρίζει ότι τον περασμένο χειμώνα «κοιμόμουνα στο Σύνταγμα σε παγκάκια και εξομολογούσα αστέγους».

Η ανάρτηση για τις εξομολογήσεις στο Σύνταγμα:


loading...