Νορβηγία: Πριγκίπισσα αρνείται τον τίτλο της για να γίνει influencer στο instagram
Η Πριγκίπισσα Märtha Louise της Νορβηγίας αρνείται τον τίτλο της για να γίνει influencer νεας γενιάς.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η «διορατική» πριγκίπισσα δέχτηκε κριτική επειδή εκμεταλλεύτηκε τον κληρονομικό τίτλο της για επαγγελματικούς σκοπούς. Εκείνη και ο σύντροφός της Shaman Durek Verrett έκαναν ένα tour με τίτλο «The Princess and the Shaman» στο οποίο υπόσχονταν στους παρευρισκόμενους ένα ταξίδι στη σοφία, την ανακάλυψη του εαυτού και του Θείου.

Πλέον, η royal ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι παραιτείται από τον βασιλικό τίτλο της, εκτός αν πρόκειται για μια επίσημη εκπροσώπηση της Νορβηγικής βασιλικής οικογένειας ή μια ιδιωτική συνάντηση.


«Το γεγονός ότι χρησιμοποίησα τη λέξη Πριγκίπισσα στον τίτλο της περιοδείας μου, είναι λάθος και λυπάμαι για αυτό, το έχω ξαναπεί και το υποστηρίζω ακόμη. Καταλαβαίνω ότι είναι προκλητικό να χρησιμοποιείται έτσι ο πριγκιπικός τίτλος. Οι συζητήσεις αυτές είναι κάτι που παίρνω πολύ σοβαρά, και σε συνεργασία με την οικογένειά μου, θεωρήσαμε ότι είναι καλύτερο να κάνουμε κάποιες αλλαγές», έγραψε η ίδια.

«Από εδώ και πέρα δε θα χρησιμοποιώ τον βασιλικό μου τίτλο σε εμπορικό πλαίσιο. Σε κάθε εμπορικό πλαίσιο, θα χρησιμοποιώ μόνο το Märtha Louise», πρόσθεσε.

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε και ένα ξεχωριστό, επαγγελματικό Instagram, με τίτλο @martha.louise.intuitive, το οποίο όμως δεν είναι διαθέσιμο ακόμη. Παραλλήλως, ανακοίνωσε ήδη ένα online σεμινάριο μαζί με τον σύντροφό της για την αγάπη, την αλλαγή, και τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :