H ειδεχθής δολοφονία του Αισώπου από το Φοινικικό-Παγανιστικό μαντείο των Δελφών.

Ο αρχαιότερος εχθρός του Ελληνικού έθνους. ήταν και είναι ο παγανισμός.



Σύμφωνα με τον πατέρα της ιστορίας τον Ηρόδοτο, (Β Βιβλίο, Ευτέρπη), οι Φοίνικες ήρθαν από την Αίγυπτο, από το 1519 π.Χ. και μετά. Εκείνοι κατέκτησαν δια της βίας Στερεά Ελλάδα, και Πελοπόνησο και επέβαλαν το εωσφορικό δωδεκάθεο. 

Η βίαιη επιβολή του δωδεκαθέου, άγγιξε τα όρια γενοκτονίας στην Ελληνική επικράτεια.  

Τα αρχαία χρόνια, μεταξύ άλλων έλαβαν χώρα, φοβεροί εμφύλιοι πόλεμοι, τους οποίους πάντοτε υποκινούσε το Φοινικικό ιερατείο των Δελφών. Κατά την εποχή των Περσικών πολέμων το εωσφορικό Φοινικικό μαντείο των Δελφών, ήταν μονίμως με το μέρος των Περσών και καλούσαν τους Έλληνες, μέσω ψευδοχρησμών να μην πολεμήσουν !!!


Η Ελλάδα ήταν το κέντρο του πολιτισμού, εντούτοις όλοι οι σημαντικοί αρχαίοι Φιλόσοφοι διώχθηκαν, φονεύθηκαν εξορίσθηκαν και δημεύτηκαν οι περιουσίες τους. 



Η φιλοσοφία άνθιζε και μοίραζε παντού το πνεύμα της. Δύο από τις μεγάλες μορφές ήταν ο Φιλόσοφος Σωκράτης και ο Σοφιστής Πρωταγόρας. Ο μεγάλος σοφιστής Πρωταγόρας, ήταν ξακουστός για την φιλοσοφική και την ρητορική του δεινότητα, αλλά και για τα υψηλό κόστος των διδάκτρων, που χρέωνε στους μαθητές του, καταφτάνει στην Αθήνα.

Στο έργο “Πρωταγόρας” του Πλάτωνος βλέπουμε αυτές τις δύο τεράστιες μορφές να συναντιούνται, να συγκρούονται σε φιλοσοφικό επίπεδο, μέχρις εσχάτων. Είναι ξεκάθαρο ότι η φιλοσοφία στην Αθήνα ακμάζει, και αποκτάει όλο και περισσότερους φίλους. Ο Σωκράτης αποκτάει ένα μεγάλο μαθητή, τον  Πλάτωνα ο οποίος αργότερα αναπτύσσει την Φιλοσοφία του, μέσα από την Ακαδημία Πλάτωνος. Εκεί επιδιώκει να περάσει την γνώση του. Αντίστοιχα ο Πρωταγόρας έχει ως μαθητή, τον Πρόδικο τον Κείο, γνωστό για τη ρητορική και σοφιστική του ικανότητα. Εξαιτίας της δήλωσης του Πρωταγόρα ότι δεν ξέρει στο εαν υπάρχουν θεοί, οι Αθηναίοι τον έδιωξαν από την πόλη και έκαψαν τα βιβλία του στην Αγορά, όλα τα αντίτυπα (Φιλόστρατος, Βίοι Σοφιστών, I 10, 3.) 

Δυστυχώς μέσα σε αυτή την μεγάλη φιλοσοφική άνθιση συμβαίνουν μία σειρά από αλλεπάλληλα γεγονότα που καταδεικνύουν την τραγική πνευματική και ηθική κατάσταση των Αθηναίων, μπροστά στο ανάστημα των μεγάλων φιλοσόφων και Σοφιστών. Ο Πυθόδωρος κατηγορεί τον Πρωταγόρα για αθεΐα και η Αθηναϊκή πολιτεία καταδικάζει το βιβλίο του “Περί Θεών” ως αιρετικό κυνηγώντας τον μεγάλο σοφιστή ως κοινό κακοποιό από την πόλη, ενώ όλα τα αντίγραφα του βιβλίου καίγονται δημοσίως στην πυρά. 

Η επικρατούσα θρησκεία ήταν τόσο σκοτεινή και ανθελληνική που δεν θα επέτρεπε σε καμία περίπτωση ένα βιβλίο που αμφισβητούσε τους “θεούς”. Λίγα χρόνια αργότερα η Αθηναϊκή πολιτεία δικάζει τον Σωκράτη και τον οδηγεί στο θάνατο για τους ίδιους λόγους . 

Δυστυχώς η καταστροφή είναι ανεπανόρθωτη. Ο μεγάλος φιλόσοφος Σωκράτης οδηγείται στον θάνατο με κώνειο και ασκείται μεγάλος πόλεμος στην φιλοσοφία, από τους Φοίνικες ιερείς του Εωσφορικού δωδεκαθεου. Οι μεγάλοι σοφοί, όπως ο Πλάτωνας και ο Πρόδικος κλπ. αντιλαμβάνονται πλέον ότι το περιβάλλον της Αθήνας αντιτίθεται στο θείο δώρο της φιλοσοφίας. Ο Πλάτωνας αποτυγχάνει να εφαρμόσει το όραμα της ιδανικής πολιτείας στην Αθήνα και προσπαθεί να γίνει δεκτός στην Ιταλία, όμως διώκεται και από εκεί. Ο Πρόδικος κατηγορείτε ότι “διαφθείρει” τους νέους και καταδικάζεται σε θάνατο με κώνειο όπως ο Σωκράτης !!! 

Αυτοί δεν ήταν οι μόνοι που πέθαναν στην απομόνωση ή εκδιώχθηκαν για χάρη της φιλοσοφίας. Ο Αναξαγόρας μηνύθηκε για ασέβεια επειδή διακήρυσσε ότι ο ήλιος είναι μια διάπυρη μεταλλική μάζα, και καταδικάστηκε σε πρόστιμο 35 ταλάντων και εξορία, και εν συνεχεία καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο. Ο Θεόδωρος ο Κυρηναίος, ο επονομαζόμενος Άθεος, που έζησε στο α΄ μισό του 3ου π.Χ. αι. κατά τον Διογένη Λαέρτη (2, 101-102) αφού εξορίστηκε για τη διδασκαλία του από την Αθήνα, κατέφυγε στην αυλή του Πτολεμαίου, και έπειτα στην Κυρήνη, όπου επίσης εξορίστηκε, για να καταφύγει ξανά στην Ελλάδα. Ο Διαγόρας ο Μήλιος εξορίστηκε από τους Αθηναίους επειδή έλεγε πως οι θεότητες του Ολύμπου είναι ανύπαρκτες-φαιδρές, και επειδή διακωμωδούσε τα απόκρυφα των μυστηρίων, τον καταδίκασαν σε θάνατο, επικηρύσσοντας το κεφάλι του με ανταμοιβή ένα τάλαντο. Ο Στίλπων ο Μεγαρεύς δικάστηκε και καταδικάστηκε για ασέβεια προς τα μνημεία των θεών, και η ποινή ήταν εξορία. 

Βλέπουμε λοιπόν ότι στο όνομα της φιλοσοφίας υπήρξαν Ήρωες, Έλληνες μάρτυρες, άνθρωποι που διώχθηκαν, χωρίς οίκτο, από την επικρατούσα θρησκεία, το Φοινικικό δωδεκάθεο και το κράτος, για λόγους θρησκευτικούς. 

Η εξουσία καταδίκασε την φιλοσοφία και την οδήγησε σε αφανισμό και μαρασμό, Ο Διοπείθης (5ος αι. π.Χ.) ηταν Αθηναίος χρησμολόγος. Υπήρξε αντίπαλος του Περικλή και των μεταρρυθμιστών που επέβαλε στην αρχαία Αθήνα και επέτυχε την ψήφιση νόμου εναντίον όποιου θα επιχειρούσε μεταβολές στη θρησκεία. 

Με βάση αυτό τον νόμο μηνύθηκε και εξορίστηκε ο Αναξαγόρας. 

Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η πρόταση του μάντη Διοπείθη από τους Παγανιστές και έγινε νόμος στην Αρχαία Αθήνα κατά των φιλοσόφων που δεν πίστευαν στους Αιγύπτιους δαίμονες, και διέδιδαν θεωρίες για τα ουράνια φαινόμενα (Πλουτάρχου Περικλής, 32) με ποινές την εξορία, τον θάνατο και το κάψιμο των συγγραμμάτων, και κλείσιμο των Φιλοσοφικών τους σχολών. 


Ο πιό αγαπημένος φιλοσόφος των τριών Ιεραρχών υπήρξε ο Πλάτωνας-Αριστοκλής.



ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ-ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 




















    
                 ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΠΛΑΤΩΝ)






ΒΙΒΛΙΟ Β: ΕΥΤΕΡΠΗ




ΠΛΑΤΩΝ – Μενέξενος





loading...

26 thoughts on “H ειδεχθής δολοφονία του Αισώπου από το Φοινικικό-Παγανιστικό μαντείο των Δελφών.

  1. Αυτο για τα περι αγάπης των αμορφωτων πατέρων της εκκλησίας για την φιλοσοφία και τον Αριστοκλη Πλατων"Πού είναι τώρα οι σοφοί των Ελλήνων με τα πυκνά τους γένια, με τους έξωμους χιτώνες τους και με τα παραφουσκωμένα λόγια; Όλη την βάρβαρη Ελλάδα ο σκηνοποιός (ο Παύλος) επέστρεψε (εκχριστιάνισε). Ας είναι ανάμεσά τους κι αυτός ο περιβόητος Πλάτων, που τρεις φορές πήγε στη Σικελία, γεμάτος επίδειξη και κομπορρημοσύνη, μα κανείς δεν του έδωσε προσοχή. Όμως εκείνος ο σκηνοποιός όχι μόνο στη Σικελία, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σ’ όλη την οικουμένη πέταξε και δεν σκανδάλισε, και είναι φυσικό, γιατί οι διδάσκαλοι δεν καταφρονούνται από την εργασία τους αλλά από τα ψέμματά τους "(«Ερμηνεία εις την “Προς Ρωμαίους επιστολήν”», 60.407)

    «Πόσο κόπιασε ο Πλάτων με τους μαθητές του με το να μας συζητεί περί γραμμής και γωνίας και σημείου και περί αριθμών αρτίων και περιττών και ίσων μεταξύ τους και ανίσων και για τέτοια θέματα λεπτεπίλεπτα ως ο ιστός της αράχνης -διότι αυτά στη ζωή είναι περισσότερο άχρηστα από εκείνα τα υφάσματα- και χωρίς να ωφελήσει πολύ ή λίγο με τις συζητήσεις αυτές εγκατέλειψε έτσι τη ζωή;».Οι Έλληνες φιλόσοφοι και ρήτορες, είναι καταγέλαστοι και δεν διαφέρουν από τα παιδιά που λένε ανοησίες. Γιατί δεν μπόρεσαν να πάρουν με το μέρος τους ούτε έναν σοφό η άσοφο, ούτε άνδρα ή γυναίκα, ούτε ένα μικρό παιδί από τόσα έθνη κι από τόσους λαούς, αλλά προκαλούσαν τόσα γέλια τα βιβλία που είχαν γράψει, ώστε, μόλις τα παρουσίαζαν, να εξαφανίζονται, γι’ αυτό και χάθηκαν τα περισσότερα. Ποτέ δεν έκαμαν το σωστό, αλλά ήσαν δειλοί, φιλόδοξοι, αλαζόνες και είχαν ασυλλόγιστα πάθη. Ο Ελληνισμός μπορεί ν’ απλώθηκε σ’ όλη τη γη και να κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων, καταλύθηκε όμως με την δύναμη του Χριστού και το κήρυγμά μας φυτεύτηκε στις ψυχές των ανθρώπων. Και όσοι ήταν άπιστοι εντυπωσιάστηκαν από την διδασκαλία του Ιησού και περιφρόνησαν την δουλοπρέπεια, την ανελευθερία και την ποταπότητα των Ελλήνων. Όλοι διέκριναν την ευγένεια των μέσων που χρησιμοποιούν οι χριστιανοί, σε αντίθεση με την αισχρότητα των Ελλήνων».

    («Εις τον μακάριον Βαβύλαν και κατά Ελλήνων», παρ. 11-12, 15, 40)Κανένας δεν πρέπει να δίνει στα παιδιά του ονόματα των (Ελλήνων) προγόνων του, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά να δίνει τα ονόματα των δικαίων (δηλ. εβραϊκά, της «Παλαιάς Διαθήκης»), των μαρτύρων, των επισκόπων και των αποστόλων».

    («Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν», Ομιλία Ξ’, 59.369-370)Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας (των Ελλήνων φιλοσόφων), όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια. Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους. Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους».

    («Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν», Ομιλία Ξ’, 59.369-370)Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας (των Ελλήνων φιλοσόφων), όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια. Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους. Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους».

    («Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν», Ομιλία Ξ’, 59.369-370)Και ο μεν πολύ φλύαρος Πλάτωνας τελικά σίγησε, ενώ ο Πέτρος ακούγεται σε όλη τη γη μέχρι τα πέρατα της οικουμένης. Πού είναι τώρα της Ελλάδας ο αλαζόνας; Πού είναι των Αθηνών το γνωστό όνομα; Πού είναι των φιλοσόφων η αρρωστημένη φλυαρία; Τι λοιπόν, δεν ενέργησε στον Πλάτωνα ο Χριστός και ούτε στη φύση του Πυθαγόρα; Γιατί πολύ πιο σοφότερη ήταν η ψυχή του Πέτρου από τις ψυχές εκείνων. Εκείνοι ήταν παιδάκια γεμάτοι ματαιοδοξία που γύριζαν πέρα δώθε μάταια. Ποιό το όφελος αν μάθεις πως πέφτει η μύγα, αλλά δεν ξέρεις τι υπήρχε εντός της ψυχής του Πλάτωνα; Όλα αυτά δεν είναι ματαιολογίες;» (Κατά Ελλήνων, Σύγκρισις του Πλάτωνος προς Πέτρον, παρ. γ’).

  2. Καποιος σοφος εχει πει οτι τα δενδρα κρινονται απο τους ευγευστους και ευωδιαστους καρπους τους!!!!Η Ελλας ΚΡΙΘΗΚΕ απο τα αιωνια και αθανατα αριστουργηματα της τεχνης, της επιστημης, της φιλοσοφιας και του πολιτισμου της!!!! Κατι που δεν συνεβη με το θεοκρατικο Βυζαντιο!!!Και αυτο διαφαινεται οτι ενοχλει!!!! Νομιζω οτι θα επρεπε να υπαρχει λιγοτερη αλαζονεια και περισσοτερη περισκεψη για τις αμφιλεγομενες και υποπτες καταγγελιες και καταφορες οπως αυτη του Μαντειου των Δελφων που υπηρξε ενας κεντρικος και πανελληνιος θεσμος για την Αρχαια Ελλαδα.Αυτης της Υπερλαμπρης Αρχαιας Ελλαδος που προειπα!!!! Θα επρεπε να υπαρχει περισσοτερη περισκεψη και σωφροσυνη για την επιννοηση και διακινηση του ιδεολογηματος του δηθεν φοινικικου ιερατειου της Αρχαιας Ελλαδος οταν το μονο σιγουρο ειναι το ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ της Χριστιανικης Εκκλησιας!!! Και οταν ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ δεν αναπτυχθηκε ισοβαρης και ΙΣΑΞΙΟΣ με αυτον της ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στα μερη εκεινα οπου δηθεν "προηλθε η αρχαια Ελληνικη θρησκεια". Με μια κουβεντα ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!

  3. Ρε λάκη, δεν έχω καμία ψευδαίσθηση ότι μπορείς να καταλαβεις, και να σκεφθείς
    σαν Έλληνας, διότι η τσίμπλα από το λιβάνη και τις μετάνοιες γονυπετής,
    σε έχουν μετατρέψει σε ιουδαϊκό ερίφιο.

    Η κάθε κριτική είναι καλοδεχούμενη, αλλά εδώ, ΔΕΝ πρόκειται
    περί κριτικής αλλά μίσους για κάθε τι Ελληνικό.

    Δεν θα το αναλύσω, άλωστε δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις,
    και ειλικρινά λυπάμαι για αυτό!

    Αυτός που καθυβρίζει την Ελλάδα, ονομάζει δολοφόνο τον μέγα στρατηλάτη των Ελλήνων
    Μακεδονων, που χυδαιολογεί κατά του μεγαλύττερου ιερατίου της Ελλλάδας και του
    κόσμου τους Δελφούς και εσύ άμοιρε παραπλανημένε Έλληνα, τον επικροτείς!

    Υπάρχουν λάθη στον χριστιανισμό?
    Τον ακουσες τον διεστραμένο ανθέλληνα αλήθεια να κρίνει κάτι για τα εγγληματα
    των ιουδαιοχριστιανών κατά τον Ελλήνων και της ανθρωπότηταςς? Όχι βέβαια.

    Αυτό το κτήνος έφτασε στο σημείο να δικαιολογεί το μέγα εγγλημα του δολοφούνου θεοδοσίου
    όπου έσφαξε 20 χιλ Ελλήνων σε στάδιο της Θεσσαλονίκης γιατί αρνιόνταν να αλαξοπιστησουν!

  4. ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ. ΠΑΛΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΑΘΙΓΓΑΝΕ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  5. Κάποιος πρέπει να είναι είτε πολύ βλάκας, είτε πολύ φασίστας,
    όταν θεωρεί ότι όλοι πρέπει να σέβονται τα δικά του θρησκευτικά
    σεβάσματα, την ώρα που αυτός όχι μόνο δεν σέβεται, αλλά προσβάλλει
    χυδαία και ακατάπαυστα τα θρησκευτικά σεβάσματα των άλλων.

  6. Για τα κείμενα των τριών ιεραρχιδων θα μας πείτε κάτι η είναι πλαστά? γιατί ο Μανώλης μας λέει ότι αγαπούσαν τον Αριστοκλη και τη φιλοσοφία του.

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΑΜ. ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΠΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΔΙΝΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ, ΕΔΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

  8. Είμαι ολίγον ζαβλακωμένος, δεν ξέρω τι να πιστέψω!
    Σοβαρή εφημερίδα της Σουηδίας έγραψε έρευνα όπου ισχυρίζεται ο
    ερευνητής ότι ο χριστός γεννήθηκε τραβέλι, δλδ είχε αιδίο αλλά και φυστικάκι!

    Μετά το αλλάξανε οι πονηροί ραβίνοι γιατί δεν θα γινόταν αποδεκτό
    να είναι ο θεός ένας τραβέλος και τον κάνανε άνδρα, αλλά,
    ο Λουκάς λέει ότι έκανε παιχνίδι με τον Ιωάννη!

    Καλά για την μάνα του γνωστά όλα, ήταν το νούμερο ένα στην παλαιστίνη
    περάστε κύριοι ανοιχτή η πόρτα και τι πόρτα, η σπηλιά του δράκου λέμε!

    Όταν βρίζετε τους Θεούς των Ελλήνων, τότες θα ακούτε
    για τους άπλυτους θεούς των ιουδαιοχριστιανών, γκέκε?

  9. ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
    ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ
    ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

    https://sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/home/e-ethnike-prodosia-tou-manteiou-ton-delphon-kata-tous-persikous-polemous

  10. Η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, πανιβλακα, ήταν κατοχή!
    Κανένας αυτοκράτορας ΔΕΝ ήταν Έλληνας, ούτε καν φιλέλληνας.

    Στα κάστρα πολεμούσαν μισθοφόροι, ΔΕΝ υπήρχε Έλληνας στρατιώτης
    σε αυτή την λέπρα, πολλοί Έλληνες πήγαν με τον σουλτάνο ενάντια
    στην φρικη του παλατιού και ιερατίου, ντουβάρι.

  11. Σου απαντησα αλλα ο πεοθηλαστησ ταιζομενος απο την Μ.Ι.Υ διαχειριστης του πυτσου το εσβησε ε λοιπον να σου δωσω ζαγκλαρα τα τρια μου να τα χωσεις στο στομα της μανας σου και μετα να μου κανει ενα τσιμπουκακι για να τσακωσει μαζι με τον πουτσο μου και ενα ταληρακι για να αγοιρασεισ λιγο χασισι να αυτα για τα κειμενα πιυ λες..

  12. Με τη δικήσου μάνα μπάσταρδε αγνώστου πατρός θα μας πείς εσύ ή θα τα βγάλουμε στη φόρα ! Υπάρχουν ντοκουμέντα ,φωτό ,κασέτες μαρτυρίες και πάνω απ όλα εσύ ως συνδυασμός σπέρματος σκύλου ,γαιδάρου και ωαρίου γύφτισας πόρνης .Βγάλε το σκασμό γιατί τόσο οι επιβήτορες της μάνας σου όσο και οι δικοί σου γαμιάδες καραδοκούν .

  13. ΣΑΚΗ? ΒΡΕΕΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ? ΚΑΛΑ ΣΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΝΕ ΕΛΑ ΝΑ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΑΩ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ…ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ Μ'ΝΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΒΑΡΑΕΙ ΤΡΟΜΠΟΥΚΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ…Α ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ?….ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΔΑΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ VOVLVO ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ…ΧΜΜ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΤΣΙ?….ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΕ ΞΕΣΚΙΣΕΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ…ΩΡΑΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΝ'ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΚΙΣΤΗΝΑ ΣΚΙΣΤΗΝΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

  14. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΥΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.Ι.Τ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΠΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΕΠΙ 5 ΣΥΝΠΤΑ ΕΤΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΠΟΥΤΣΟΘΗΛΑΣΤΗ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΣΙ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΤΙΝΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΣΑΙ. ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ? ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠ'ΞΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΛΗΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΥΝΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ? ΕΔΩ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ωρο ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ST.BI ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΩΡΟ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΓΕΣ ΧΑΜΟΥΡΑ…ΗΔΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΦΑΚΚΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ Η ΕΥΠ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΠ ΟΤΙ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΣ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ. ΕΣΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΜΟΝΟ ΣΤΟ Ξ/ΡΕ….ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΛΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ….ΠΕΘΑΝΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΕΘΑΝΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ 'ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ '' Η ΕΥΠ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΠ ΠΟΥΤΣΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΡΙΟΛΗ

  15. Χα..χα..χα.. χα.. ευθυμήσαμε πάλι με τον καθυστερημένο καραμαλάκα!

  16. Αυτά που λες είναι βγαλμενα από τον πρωκτό σου, εγώ μιλώ με στηχεία.

    Η μαρίκα είχε οίκο ανοχής, αλλά τον έπερνε μόνο από πίσω, είχε πέντε
    εξώγαμα κατά τον Λουκά, αλλά μόνο ο χρηστάκος της έφερνε νερό με τον
    κουβά να πλένει τα σκατά που της έφευγαν λόγω λασκαρίσματος των πρωκτoνεβρώνων.

  17. ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ

    ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΤΟ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ.

    ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ", ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ.
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΔΙΑΒΑΖΕ "ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ" ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ, ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.
    ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ.

  18. ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ…
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΖΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΥΤΡΩΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΓΙΔΙ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΣΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΞΙΜΟ

    ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 20.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΙΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝ ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΟΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
    ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.
    19..000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ….ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Ο ΠΣΟΡΑΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ

  19. Σε το έχω ξαναπεί, δεν θέλω διάλογο μαζί σου γιατί ΔΕΝ
    εκπληρείς ούτε τους βασικούς όρους για συνομιλητής μου.

    Θα πρέπει να μάθεις γελοίo προσκυνημενο γίδι, ότι απέχεις
    έτη φωτός από τον χριστιανό που νομίζεις ότι είσαι, βλακα.

  20. Η επίσημη εκκλησία ρε ζώο ζήτησε συγνώμη για αυτό το εγγλημα και δεν θυμάμαι πως,
    τιμώρησε(?) τον ισπανoεβραίο δολοφόνο και ναι ρε όρνιο, οι Έλληνες πριν τους
    διωγμούς ήταν 20 εκτ και μείνανε 1,5 εκτ, βρωμόπουστα ανθέλληνα,
    εσύ τούρκος πρέπει να είσαι, Έλληνας με το τίποτα!

  21. Ναι ναι και ο αλλος που αυριο φτανει Στοκχολμη να δεις ποσο καλα θα ευθυμησει με την Λογιστρια! θα δωσει κατι κλαρινα που θα πετανε φωτιες. Εσυ Στοκχολμη εισαι σκυλογαμη η ξεκωλαιζεις Τραγους σην ΣΥΚΙΑ Χαλκιδκης?

  22. Πωω ''αστηχειωτος'' ο σκυλογαμης…ταλαρακι για να παρεις φερε την μανα σου να της χωσω τα τρια μου στο στομα να τα πιπιλησει στο ειπα και μετα ενα τσιμπουκακι τραγογαμη για να παρεις ειπαμε το ταλαρακι…διαφορετικα χασισι δεν εχει να παρεις σημερα….χλουτσου χλουτσου μολις χυσω στο στομα της αμεσως πηρες το ταληρο

  23. Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ. ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ, ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΠΕΔΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ. ΨΩΡΡΑΙΝΕΣ,

  24. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΤΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ..

  25. ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΘΕΛΩ 100 ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ;
    ΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΓΙΔΙ ;
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ;
    ΘΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΣΩ ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ 7.000 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ 15.000 ( ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ 20.000 ) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕ ΖΩΟΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΟΥΣΤ Ε !!! ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ

    Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος και η σφαγή των Θεσσαλονικέων
    ……………………………………….
    Υπάρχουν δυο βασικές απόψεις και αρκετές εκτιμήσεις για τα επεισόδια που ξεκίνησαν σε μια από τις σημαντικότερες πόλεις του ανατολικού ρωμαϊκού κράτους. Η θέση των εκκλησιαστικών ιστορικών είναι πως οι Θεσσαλονικείς ξεσηκώθηκαν εναντίον του στρατιωτικού διοικητή της πόλης, του Γότθου Βουδέριχου. Τα αίτια αυτής της εξέγερσης ήταν η σύλληψη ενός δημοφιλούς ηνιόχου τις παραμονές επίσημων ιπποδρομιών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ομοφυλοφιλία. Στη λαϊκή απαίτηση να απελευθερωθεί ο ηνίοχος για να συμμετάσχει στις ιπποδρομίες, ο διοικητής κώφευσε, οπότε το πλήθος επαναστάτησε. Στη διάρκεια των ταραχών έχασε τη ζωή του και ο ίδιος ο Βουδέριχος. Ας σημειωθεί, κατ’ αντιστοιχία με τους σύγχρονους ποδοσφαιρικούς αστέρες, οι ηνίοχοι ήταν τότε διάσημοι και είδωλα για τους οπαδούς τους.

    Από την άλλη, πολύ πιο προσεγμένη και αξιόπιστη η θέση του χρονογράφου Ιωάννη Μαλάλα, που απέδωσε τα αίτια της εξέγερσης στη λαϊκή αγανάκτηση που προκλήθηκε από την παρουσία στην πόλη αυτοκρατορικών στρατευμάτων, για τη συντήρηση και τη στέγαση των οποίων, σύμφωνα με τον θεσμό του μητάτου (επίταξη), επιβαρύνονταν οι πολίτες.

    Επίσης, και ο Θεοφάνης ο Ομολογητής κάνει λόγο για παρουσία Γότθων φρουρών που με αγενή και ανίκανο διοικητή προκαλούσαν το δημόσιο αίσθημα με την βίαιη συμπεριφορά τους. Η φυλάκιση του ηνιόχου (βάσει ενός πρόσφατου διατάγματος του Θεοδοσίου κατά των ομοφυλοφίλων) έδωσε προφανώς την αφορμή για τα αιματηρά επεισόδια. Ο Θεοφάνης είναι απόλυτος: η πόλη ξεσηκώθηκε λόγω της βιαιότητας των στρατιωτικών, της επίταξης των αγαθών των πολιτών και ότι η σύλληψη του ηνιόχου ήταν απλώς η αφορμή.

    Από τα Μεδιόλανα (Μιλάνο), όπου βρισκόταν ο Θεοδόσιος, διέταξε την εφαρμογή αντιποίνων και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Εν τω μεταξύ, στο άκουσμα νέων αρματοδρομιών ο λαός της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκε ανύποπτος στον ιππόδρομο, όπου απλώς σφαγιάστηκε από τον στρατό, δίχως να γίνει διάκριση φύλου ή ηλικίας!

    Ο αριθμός των θυμάτων κατά τους εκκλησιαστικούς ιστορικούς ανέρχεται σε 7.000 χιλ., ενώ οι άλλες πηγές τους ανεβάζουν σε 15.000 χιλ. Η εξέγερση των Θεσσαλονικέων τοποθετείται στα μέσα Μαΐου του 390 και οι σφαγές του ιπποδρόμου τον Αύγουστο του ιδίου έτους.

    Στην είδηση των αιματηρών γεγονότων, ο επίσκοπος Μεδιολάνων Αμβρόσιος καταδίκασε τις σφαγές δηλώνοντας στον αυτοκράτορα εγγράφως ότι δεν θα ιερουργήσει ενώπιόν του, εάν δεν μετανοήσει δημοσίως. Σημειώσαμε πως ο Θεοδόσιος βρισκόταν στα Μεδιόλανα και υπέκυψε στις απαιτήσεις του Αμβρόσιου. Ταπεινώθηκε δημόσια, αφού αφορίστηκε και του απαγορεύτηκε η είσοδος στην εκκλησία, ώσπου να αναγνωρίσει δημόσια το σφάλμα του. Ο Θεοδόσιος εκτέλεσε ταπεινά την τιμωρία που του επέβαλε ο Επίσκοπος, ο οποίος μάλιστα του απαγόρευσε να φοράει τα αυτοκρατορικά εμβλήματα κατά την διάρκεια της εξιλεώσεώς του! Ήταν ο θρίαμβος της πνευματικής πάνω στην εφήμερη κοσμική εξουσία και για να τιμηθεί το γεγονός, γράφτηκε ένας ειδικός ύμνος: το te Deum Laudamus.

    http://eranistis.net/wordpress/2015/01/27/%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%84/

  26. Έχασα πολλά επεισόδια εχθές το βράδυ, διαβάζω ότι πολλά χριστιανόπουλα θέλουν
    να γαμήσουν την μάνα μου, κανένα πρόβλημα παιδιά, να σας πάω στον τάφο της,
    μετά 25 χρόνια πεθαμένη, όλο και κάποιο κοκκαλάκι θα έχει μείνει!

    Εσείς έχετε μανάδες?
    Προσωπικά, τα ξιδέυοντας για δουλειές σε διάφορες χώρες, στην Ελλάδα με αρέσει
    περισσότερο για τις νοικοκυρές, τις μανάδες σας βασικά, που από την πείνα
    κάνουν πιάτσα, μανάδες και κόρες!
    Όλη η οικογενια βέβαια το ξέρει, αλλά το καταπίνει όπως η μάνα σας
    καταπίνει το σπέρμα των πακιστανών για ένα δεκάρικο, ίσως και τάλληρο.

    Εμένα με αρέσουν οι 40-40 ετών, οι μανάδες σας δλδ, γιατί είναι μαστόρησες
    στο τσιμπούκι, μούρχοντε στο μυαλό κάτι κυρίες ζουρλα, αλλά είναι και
    οι μόνες που δεν λένε όχι στο πρωκτοσέξ.
    Με αρέσουν γιατί δεν δυσκολευομαι πολύ να μπω καθότι
    είναι ήδη κωλοπετσωμένες χονδρά!

    Στη Αθήνα γίνεται χαμός από πουτάνες μανάδες, όλη η Ευρώπη το ξέρει,
    πολλοί πάνε ντεμέκ τουρίστες, αλλά μόνο για να γαμήσουν, στα χωριά
    γαμιούντε με τον χασάπη τον μανάβη, όπου βρουν!

    Λυπάμαι βέβαια, αλλά εσείς καταντήσατε την Ελλάδα έτσι ρε γουρούνια και τα χειρότερα
    ερχοντε, κάντε δεήσεις και προσευχές στην καραπουτάνα μαρίκα και στο μπασταρδο της.
    Αυτή είχε μπουρδέλο στην παλαιστίνη, αλλά γαμιόταν μόνο από τον κώλο, γιατί
    κατά τας γραφάς, έπρεπε να είναι παρθένα!

    Γαμώ τα σπίτια σας τα μπουρδέλα πουτανογενήματα.

Comments are closed.