Eiμαι o Rashaad από την εμπόλεμη Αλγερία και θέλω να σας πω ότι …

Eiμαι o Rashaad από την εμπόλεμη Αλγερία και θέλω να σας πω ότι εγώ όχι μόνο δεν πληρώνω ενοίκιο στο σπίτι που μας παρέχει το Ελληνικό κράτος, αλλά μας πληρώνει ΔΕΗ και το νερό, μας δίνει και 800 ευρώ τον μήνα (400 εμένα 400 την γυναίκα μου) 175 ευρώ τροφεία για κάθε παιδί μου και οι ΜΚΟ μας έδωσαν δωρεάν κάρτες SΙΜ για τα iPhone μας. Αν τηρήσει την υπόσχεση του ο κύριος Κούλης και δώσει 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα τότε θα κάνω άλλα 4-5 παιδιά και όταν με κάνει Έλληνα η ΝΔ (τι, μόνο τον Γιάννη;) τότε θα δικαιούμαι και δωρεάν ΤΑΧΙ σαν πολύτεκνος!

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Eiμαι o Rashaad από την εμπόλεμη Αλγερία και θέλω να σας πω ότι …

  1. Ξέχασε να μας πει ο αναγνώστης ότι με αυτά τα λεφτά συντηρεί και τους ηλικιωμένους γονείς του εκεί πίσω στην εμπόλεμη Αλγερία.

  2. ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΑΤΟΣ

  3. Είμαι ο Σ.Σ. και είμαι εφοπλιστής. Θέλω να σας πω ότι εμένα όχι μονο η εκαστοτε κυβέρνηση που ψηφίζετε μου λέει να πληρώνω φόρους αν θέλω,-που δε θέλω κορόιδο είμαι σαν και σας;- όχι μονο μου δίνει τσάμπα φυσικό αέριο που το πληρώνετε εσείς γιατί κάποιος πρέπει να το πληρώσει, αλλά με επιδοτεί από πάνω με εκατομμύρια για τις δουλειές που θα κάνω και θα βγάλω ως κέρδος δικό μου ένα σκασμό λεφτά με τους σκυλοπνίχτες τα καράβια μου και το πάτημα στο σβέρκο των ναυτικών που θα δουλέψουν στα καράβια μου.
    Γεια σας ελληναράδες σηκώνω το ποτήρι με τη σαμπάνια μου και πίνω στην υγεια σας, γιατί πρέπει να είστε υγιείς για να δουλεύετε και να ζω εγώ πλουσιοπάροχα. Ε, κάποιος πρέπει να δουλεύει σε αυτή τη χώρα συμφωνείτε;
    Πίνω και στην υγεία των παπαγάλων που σας λένε και σας πείθουν ότι για την κακοδαιμονία σας φταίει ο μετανάστης, ο άνεργος, ο τεμπέλης και ο κακός σας ο καιρός. Για την ακρίβεια αυτούς τους πληρώνω κιόλας για να ειναι πιο πειστικοί απέναντί σας. Για τα παπαγαλάκια μιλάω.
    ΄Αλλωστε ειναι γνωστό τοις πάσι ότι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

Comments are closed.