Γ.Κυρίτσης: «Καθαρίστηκε ένα οικόπεδο με κλαδιά και πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits»

Με ειρωνεία αντιμετώπισε τον καθαρισμό του οικοπέδου στο Μάτι από τα επικίνδυνα για την υγεία φερτά υλικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

«Καθαρίστηκε ένα οικόπεδο με κλαδιά», «πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits», ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις του κυρίου Κυρίτση, που δεν κατόρθωσε να επανεκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές και επέστρεψε στην εργασία του στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή».

«Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι επί 20 λεπτά, μιλούσε ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά, μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, πολλά συγχαρητήρια, εξαιρετικά σημαντικό», συνέχισε την ειρωνική αντιμετώπιση ο κύριος Κυρίτσης, μιλώντας στον Σκάι.

Οι ειρωνείες του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πάντως συνεχίστηκαν και στο θέμα της αποζημίωσης των φαρμάκων των εγκαυματιών από τον ΕΟΠΥΥ, όπου, αφού αρνήθηκε ότι δεν αποζημιώνονταν όλα τα φάρμακα επί ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Τώρα θα αποζημιώνονται και οι κρέμες, πάρα πολύ καλά, πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θα δώσει και τις κρέμες»!

loading...

2 thoughts on “Γ.Κυρίτσης: «Καθαρίστηκε ένα οικόπεδο με κλαδιά και πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits»

  1. ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΠΟΣΘΗ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΧΥΝΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΟΠΡΑΝΑ ΕΞΕΒΑΛΛΕΣ…ΟΥΥΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ

  2. ΝΑΙ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ .ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΟΠΑΚΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ Ή ΚΥΡΑΤΣΑ Ή ΟΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ .ΤΖΑΜΠΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Ή ΠΡΟΤΙΜΆΣ ΓΡΑΣΟ ?

Comments are closed.