Brian Austin Green: Είχα κοιμηθεί με δύο πρωταγωνίστριες του αρχικού Beverly Hills

«Το κάναμε. Ήμασταν νέοι, αυτά κάνουν οι νέοι άνθρωποι»
Όταν ο καιρός περνάει, είναι πιο εύκολο να ανοιχτείς και να κάνεις αποκαλύψεις.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Brian Austin Green, πρωταγωνιστή του Beverly Hills 90210, ο οποίος έχει επιστρέψει στο προσκήνιο λόγω του reboot της δημοφιλούς σειράς. Ο Green ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Watch What Happens Live και μοιράστηκε με το κοινό αναμνήσεις από την πρώτο Beverly Hills. Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει και για την ερωτική του ζωή…

Το πρώτο που εξομολογήθηκε ήταν λίγο-πολύ γνωστό σε όλους, γιατί το είχε αποκαλύψει πρώτη η πρωταγωνίστρια σε παλαιότερες δηλώσεις της.

Η αρχή έγινε όταν ο Brian Austin Green άρχισε να δέχεται ερωτήματα από το κοινό.

Τότε κάποιος τον ρώτησε αν όντως έχει κάνει σεξ με με την 46χρονη σήμερα Tori Spelling. Ο Green αρχικά είπε όχι, όταν όμως του είπαν ότι το έχει ήδη αποκαλύψει εκείνη, αναγκάστηκε να ομολογήσει: «Η Tori το είπε; Ε, ναι. Το είχαμε κάνει. Το κάναμε. Ήμασταν νέοι, αυτά κάνουν οι νέοι άνθρωποι».

Μετά ερωτήθηκε αν είχε κάνει το ίδιο και με τις Shannen Doherty, Jennie Garth και Gabrielle Carteris. Η απάντησή του ήταν αρνητική, ωστόσο δήλωσε ότι υπήρχε και μία άλλη πρωταγωνίστρια στην οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί. 

loading...