Γιάννης Καλλιάνος- Το «δικαστήριο» για τους κλέφτες του σπιτιού μου έγινε σήμερα! Οι κλέφτες είναι… ελεύθεροι!

Συγχαρητήρια στους ΗΡΩΕΣ της Ελληνικής αστυνομίας που συνέλαβε πριν από 4 ημέρες τους Γεωργιανούς κλέφτες που προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι μου και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.
Σήμερα ήταν η δική τους. Από το πρωί ήμουν στα δικαστήρια της Ευελπίδων και περίμενα τη δίκη, ως μάρτυρας. Μάλιστα αντίκρισα άλλους 12 (!) μάρτυρες για την ίδια υπόθεση διότι μου είπαν ότι οι Γεωργιανοί (όλοι τους φυλακισμένοι από 1-2 χρόνια) είχαν κλέψει δεκάδες ακόμη σπίτια στη Γλυφάδα.

Πριν τη δίκη οι Γεωργιανοί με κοιτούσαν ειρωνικά και χαμογελούσαν σαν να ήξεραν ότι σε λίγη ώρα θα είναι ελεύθεροι. Απόρησα για τη σιγουριά τους! Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κατέβω στο υπόγειο όπου ήταν οι τουαλέτες. Δεν τις χρησιμοποίησα, δεν χρειάζεται να σας πω το γιατί. Έφυγα τρέχοντας για να προλάβω μην κολλήσω καμιά αρρώστια.

Η δίκη τελικά ξεκίνησε και ο δικηγόρος των Γεωργιανών είπε ότι δεν υπάρχει μεταφραστής και επομένως δεν θα μπορούν να καταλάβουν το τι θα ειπωθεί στο δικαστήριο, ότι θα ήταν άδικο γι’αυτούς και άρα η δίκη θα πρέπει να αναβληθεί!

Οι δικαστές με τον εισαγγελέα συνεδρίασαν για 2 λεπτά μεταξύ τους και τελικά αποφάσισαν ότι η δική θα πάρει αναβολή!

Εκείνη τη στιγμή έτρεξαν οι 3 γυναίκες των Γεωργιανών και αγκάλιασαν τους άντρες τους γεμάτες χαρά (μαζί με τα παιδιά τους) λες και οι άντρες αυτοί πέρασαν στις πανελλήνιες εξετάσεις στην σχολή της πρώτης επιλογής τους. Δεν πίστευα σε αυτό που έβλεπα! Νόμιζα ότι συμμετείχα σε κάποια θεατρική παράσταση!

Εκείνη τη στιγμή πήρα το λόγο και απευθύνθηκα προς τη δικαστή. Της είπα ότι οι Γεωργιανοί ήξεραν Ελληνικά, έκαναν θέατρο ότι δεν ήξεραν και ότι αυτό που γίνεται είναι τραγικό. Μου απάντησε ότι αυτό λέει ο νόμος και ότι βαδίζουν σύμφωνα με αυτόν. Επομένως δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να κρατούνται οι κατηγορούμενοι λόγω της πλημμεληματικής πράξης τους (νόμος Σύριζα). Δεν είχα τι να απαντήσω και έφυγα με απορία.

Καθώς πήγαινα για το αυτοκίνητο μου ήρθε κάποιος άνθρωπος που με γνώρισε. Ήταν αστυνομικός. Μου είπε να μην έχω απορία και να μην στεναχωριέμαι, ότι αυτοί είναι οι νόμοι πλέον και ότι οι Γεωργιανοί μάλλον δεν θα ξανάρθουν στην επόμενη δίκη, θα συνεχίσουν δηλαδή ελεύθεροι τις επόμενες ληστείες και κλοπές που είχαν σχεδιάσει… μέχρι να τους ξαναπιάσουν και να αφεθούν πάλι ελεύθεροι.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου από την πρώτη φορά στη ζωή μου που βρέθηκα σε δικαστήριο. Καημένη Ελλάδα, πόσα πολλά πρέπει να αλλάξουν για να γίνουμε σοβαρό κράτος…

Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αλλάξουν όλες αυτές οι αδικίες, όπως το ίδιο θα κάνει και η Νέα Δημοκρατία άμεσα…

loading...

2 thoughts on “Γιάννης Καλλιάνος- Το «δικαστήριο» για τους κλέφτες του σπιτιού μου έγινε σήμερα! Οι κλέφτες είναι… ελεύθεροι!

  1. Φυσικά για απέλαση ούτε λόγος!
    Απλά ζητάνε άσυλο, τους το δίνουμε και συνεχίζουν την κλεψιά ως επάγγελμα!

  2. Αναμενόμενο δεν ήταν ?
    Και καλά να λές που δεν παρευρέθηκε και κανένας εκπρόσωπος του Σύριζα για να τα υποστηρίξει τα καημένα τα παιδιά……. Ελπίζω φυσικά όταν μπούκαραν στο σπίτι σου να τα κέρασες τα παιδιά και ένα παγωτάκι με τέτοια ζέστη !!!

    Η νέα κυβέρνηση πρέπει να βάλει το μαχαίρι όχι μέχρι το κόκκαλο αλλά να το κόψει και αυτό !!! Αυτό περιμένουμε και από αυτό θα κριθεί αργότερα. Επιτέλους να εξαλειφθεί αυτό το απόστημα της υποστηριζόμενης ανομίας υπό τον μανδύα του προοδευτισμού !!!

Comments are closed.