ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Σημεία και τέρατα στην επανακαταμέτρηση των ψήφων! Πώς μας έκλεψαν την είσοδο στη βουλή

Κείμενο – Ανάλυση: Ηλίας Κασιδιάρης
Απόλυτα διαβλητές οι εκλογές της 7ης Ιουλίου – ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΓΙΟ ΝΟΘΕΙΑΣ (ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ), ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ, ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επανακαταμέτρησης των ψήφων σε χιλιάδες εκλογικά τμήματα της Επικράτειας, η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει με ντοκουμέντα πώς μας έκλεψαν την είσοδο στη βουλή.

Ο αριθμός μόνο των καταγεγραμμένων ακυρωμένων ψηφοδελτίων μας (υπάρχουν και αυτά που αλλάχτηκαν με ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων και πετάχτηκαν) υπερβαίνει τις 3000.

Σε περιφέρειες όπου διαθέταμε μεγάλη δυναμική ο αριθμός των ακυρωμένων ψηφοδελτίων μας ήταν κατά πολύ υψηλότερος του μέσου όρου. Στην Β’ Πειραιώς (όπου οργίασαν τα όργανα του ΚΚΕ) είχαμε 100 ακυρωμένα ψηφοδέλτια σε 437 τμήματα!

Στο υπ΄αριθ. 359 τμήμα της Αχαΐας, υπήρχαν στον εκλογικό σάκο 14 ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, όμως η δικαστική αντιπρόσωπος καταχώρησε στο βιβλίο διαλογής ψήφων μόνο 5 ψήφους υπέρ του κόμματός μας. Τα υπόλοιπα δικά μας ψηφοδέλτια βρέθηκαν καταχωρημένα κυρίως στην ΝΔ! Στο τμήμα υπήρχε μόνο ένας εκλογικός αντιπρόσωπος και αυτός ήταν – φυσικά – του ΚΚΕ…

Υπενθυμίζουμε ότι για περίπου 3764 ψήφους το Σύστημα κατάφερε να πετύχει τον Νο1 στόχο του και η Χρυσή Αυγή να τεθεί προσωρινά εκτός βουλής.

Συνεχίζοντας την επανακαταμέτρηση, ανακαλύψαμε όλο τον συστημικό σχεδιασμό για νοθεία σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου:

Στα τμήματα της Αττικής έγινε ενδελεχής έλεγχος και των εγκύρων ψηφοδελτίων όλων των κομμάτων. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ: εκατοντάδες ψηφοδέλτια της ΝΔ και του Σύριζα, τα οποία ήταν καταφανώς άκυρα, είχαν καταχωρηθεί ως έγκυρα!

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν ψηφοδέλτια:
– με αεροπλανάκια, αστεράκια, ακόμα και με το Άλφα των αναρχικών αντί σταυρού
– με πράσινους και κόκκινους σταυρούς ή πράσινα και κόκκινα «ν»
– με πέντε σταυρούς σε έναν υποψήφιο
– με σταυρό στο έμβλημα του κόμματος
– με σημάδι από κραγιόν δίπλα στο έμβλημα του κόμματος
– με μουτζούρες που παραβίαζαν καταφανώς το απόρρητο της ψηφοφορίας

Και όμως, όλα αυτά τα καταφανώς άκυρα ψηφοδέλτια θεωρήθηκαν από τις οικείες εφορευτικές επιτροπές… «έγκυρα». Ο αριθμός των ψηφοδελτίων αυτών δεν είναι επαρκής για να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα πανελληνίως και να στοιχειοθετήσει μία προσφυγή στο εκλογοδικείο. ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ: Στα συγκεκριμένα τμήματα, που διαπιστώθηκε σωρεία παρατυπιών και η νοθεία τεκμηριώνεται με αδιάσειστα στοιχεία, είναι δεδομένο πως θάφτηκαν και πάρα πολλοί ψήφοι της Χρυσής Αυγής!

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΓΙΟ ΝΟΘΕΙΑΣ (ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ), ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ, ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΒΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

Ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένα από τα εκατοντάδες δείγματα ψηφοδελτίων – που καταμετρήθηκαν ως έγκυρα – και αποδεικνύουν με πάσα βεβαιότητα την εκλογική νοθεία της 7ης Ιουλίου. Παρά τις επίμονες πιέσεις των υπευθύνων της Χρυσής Αυγής στην επανακαταμέτρηση, δεν επετράπη να κρατηθούν φωτογραφικά ντοκουμέντα από το σύνολο των νοθευμένων ψηφοδελτίων:

xrisiavgi.com

loading...

2 thoughts on “ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Σημεία και τέρατα στην επανακαταμέτρηση των ψήφων! Πώς μας έκλεψαν την είσοδο στη βουλή

  1. Άστο Ηλία, κοίτα μπροστά, όχι πίσω.
    Ο λαός σε θέλει μαχητή, όχι διαμαρτυρόμενο.

  2. Ηλία πρέπει να αναλάβεις τα ηνία ενός δυνατού πατριωτικού κινήματος με νέες βάσεις και άλλες τακτικές που θα προκαλέσουν πόνο… Στον κλεφτοπόλεμο που αντιμετώπισες θα απαντάς με κλεφτοπολεμο… Δεν θα δίνεις ποτέ χώρο να σε λερώνουν με τα πουστ@@@@κα μέσα που έχουν άφθονα στην διάθεση τους…

Comments are closed.