Σοκ: Ευνούχισε και σκότωσε τον πρώην σύζυγο της κόρης της επειδή καθυστερούσε τη διατροφή - ΦΩΤΟΦρικτό θάνατο από τα χέρια της πρώην πεθεράς του βρήκε ένας 32χρονος άνδρας στη Ρωσίαεπειδή καθυστερούσε να καταβάλει τη διατροφή στην κόρη της.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο άτυχος άνδρας είχε επισκεφτεί το σπίτι της 49χρονης πεθεράς του στο οποίο βρισκόταν και ο σύντροφος της όταν κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχαν οι τρεις τους ξέσπασε καβγάς. Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα η 49χρονη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 32χρονο και στη συνέχεια τον ευνούχισε. Στη συνέχεια ο σύντροφός της άρπαξε το μαχαίρι και κατάφερε και αυτός αρκετές μαχαιριές στον άτυχο άνδρα.
Η 49χρονη λίγο αργότερα τηλεφώνησε στην κόρη της και την ενημέρωσε για την αποτρόπαια πράξη της. Η γυναίκα έντρομη κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές και άνδρες της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες τόσο στην 49χρονη όσο και στον σύντροφό της.
Η 49χρονη μετά τη σύλληψη της υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε γιατί δεν στήριζε την κόρη της και αργούσε να της καταβάλει τη διατροφή.


Πηγή πληροφοριών: mirror.co.uk


Πηγή ΦΩΤΟ: mirror.co.uk, east2west news
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :