Διάσημος «κακός» του Χόλιγουντ έσωσε ένα μωρό εγκλωβισμένο σε αυτοκίνητο

Ένας από τους διασημότερους «κακούς» του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός Ντάνι Τρέχο, οποιος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία From Dusk Till Dawn, του Κουέντιν Ταραντίνο, έσωσε ένα μωρό που ήταν παγιδευμένο σε όχημα που είχε ανατραπεί μετά από τροχαίο, στο Λος Άντζελες. 
Δεν ήταν σκηνή από ταινία δράσης αλλά συνέβη στην πραγματικότητα. Ο ηθοποιός ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, κατά το οποίο δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με συνέπεια το ένα να αναποδογυρίσει. Στο όχημα αυτό, το οποίο βρέθηκε με την οροφή στην άσφαλτο, υπήρχε ένα μωρό, δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας…

Ο Τρέχο είπε ότι προσπάθησε να συρθεί μέσα στο όχημα από το σπασμένο παράθυρο, αλλά δεν έφτανε τη ζώνη ασφαλείας. Τελικά, με τη βοήθεια μιας γυναίκας που ήταν επίσης στο σημείο, της Μόνικα Τζάκσον, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί.

«Το μόνο πράγμα που έσωσε το παιδί ήταν το παιδικό καθισματάκι στο οποίο καθόταν», είπε ένας φωτογράφος που βρέθηκε επίσης μπροστά στη σκηνή. Τρείς άνθρωποι διαμετακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα, αλλά η ζωή τους είναι εκτός κινδύνου. «Ότι καλό μού έχει συμβεί στη ζωή μου, μου συνέβη ως αποτέλεσμα του ότι έχω βοηθήσει άλλους», είπε ο Τρέχο.

loading...