Κοινή ανακοίνωση της ΕΝ.Ε.Δ. για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην ΔΕΘ

Αποφασίσαμε την κοινή μας παρουσία των δυνάμεων που αποτελούν την ΕΝ.Ε.Δ. στην ΔΕΘ στις 7.9 και την έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης :

Από τα μέσα Ιουλίου και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε στο διαδίκτυο ανακοινώσεις για συλλαλητήριο στις 7 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στην ΔΕΘ.
Πολλές από αυτές τις ανακοινώσεις υπογράφονται από πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες του διαδικτύου ώστε κανείς να μην μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποιοι βρίσκονται από πίσω.

Δεδομένης της προηγούμενης εμπειρίας μας, όπου δυστυχώς ο αγώνας που δώσαμε όλοι μας καπηλεύτηκε από κάποια πολιτικά λαμόγια-πατριδοκάπηλους, εξαργυρώνοντας με κομματικά οφέλη τις -πολλές φορές και αιματηρές προσπάθειες του ελληνικού λαού, μας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς αλλά και αποφασισμένους ως Εθνικιστές να διαχωρίσουμε την θέση μας και να εκδώσουμε ξεχωριστή ανακοίνωση αιτημάτων προς την ελληνική κυβέρνηση.

Η συμμετοχή μας θεωρείται δεδομένη όπως άλλωστε συνέβη και στις προηγούμενες πάσης φύσεως αντιδράσεις που έγιναν κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας, από τη Θεσσαλονίκη και τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων μέχρι το Πισοδέρι και το Σύνταγμα.

Ξεκαθαρίζοντας λοιπόν την θέση μας από οποιονδήποτε άλλον, καλοπροαίρετο ή μη, επαναλαμβάνουμε το πάγιο αίτημα όλου του Ελληνικού Λαού για άμεση κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Ορμώμενοι από εθνικό συμφέρον και μόνο, τονίζουμε ότι θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι ύφος θέλουμε να προσδώσουμε για την συγκέντρωση (και όχι συλλαλητήριο) της 7.9.
Θεωρούμε ότι για να έχει επιτυχία το εγχείρημα μας χρειαζόμαστε ομοψυχία και μαζικότητα ως Ελληνικός Λαός σε μία ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας προς την ελληνική κυβέρνηση, στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας (άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου ή Λευκός Πύργος), χωρίς εξέδρες και ομιλητές.
Στόχος μας είναι να κάνουμε την παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης Γαλανόλευκη από τις Ελληνικές Σημαίες στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι:

α)η προδοσία της Μακεδονίας ΔΕΝ έχει ξεχαστεί

β) η συμφωνία των Πρεσπών είναι κάκιστη για τα ελληνικά συμφέροντα και μία ανεφάρμοστη πρακτικά συμφωνία που ήδη καταπατείται κατάφωρα από τους σκοπιανούς, δίνοντας μας το δικαίωμα ως Ελλάδα να την καταργήσουμε, έστω και μονομερώς.

Δίνουμε λοιπόν όλοι το αγωνιστικό μας παρόν σε μια μεγάλη, ενωτική, ειρηνική συγκέντρωσηγια να αντιληφθεί η ελληνική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης ότι έχει την μοναδική ευκαιρία -αφού οι σκοπιανοί καταπατούν κατάφωρα την συμφωνία των Πρεσπών- να ακυρώσει την προδοσία που διέπραξε ο Σύριζα και οι λοιποί προδότες που ψήφισαν υπέρ στην βουλή,σταματώντας το ξεπούλημα της Μακεδονίας και την πορεία του εθνικού μας θέματος προς τον γκρεμό.
Είναι στο χέρι σας κυβερνώντες της Νέας Δημοκρατίας η ιστορία να σας καταγράψει είτε ως συνένοχους στην προδοσία είτε να σας επαινέσει για την πράξη σας.
Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός -όπως ευαγγελίζεστε χρόνια τώρα- είναι ξεκάθαρος για το θέμα της Μακεδονίας και αυτή την δύναμη που σας δίνει πρέπει να την εκμεταλλευθείτε προς το εθνικό συμφέρον και μόνο.

Είμαστε σίγουροι ότι για ακόμη μία φορά ο Ελληνικός Λαός θα κάνει το χρέος του και θα δώσει το βροντερό παρών στην Θεσσαλονίκη.
Με πνεύμα ενωτικό και με αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλους όσους ασπάζονται τα λόγια του Παύλου Μελά,ότι η Μακεδονία είναι οι πνεύμονες της Ελλάδος, σας καλούμε να στηρίξετε ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων την διαμαρτυρία της 7.9.2019.

Ζήτω η Ορθοδοξία!

Ζήτω η Μακεδονία!

Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς!

Εν Θεσσαλονίκη 22.8.2019

ΥΓ διαβάστε για την ΕΝ.Ε.Δ. εδώ:
http://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/08/blog-post_23.html

Πηγή :

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/08/blog-post_85.html

loading...