Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος: Πού τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός (Φωτο)

Στην Ικαρία και τη Μύκονο, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Πάνο Καμμένο και όπως φαίνεται είναι πραγματικά αγνώριστος καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.

Ο κ. Καμμένος αφού όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο που προηγήθηκε, και εφόσον οι ΑΝΕΛ δεν κατάφεραν να μπουν στην Βουλή, αποφάσισε να κάνει διακοπές μακράς διαρκείας στα νησιά του Αιγαίου.

Ο φακός τον συνέλαβε σε γκισέ τουριστικού γραφείου στον Εύδηλο της Ικαρίας, όπου προμηθευόταν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συνέχιση των καλοκαιρινών διακοπών του. Νωρίτερα είχε βρεθεί στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου πέρασε και από γνωστό κομμωτήριο του νησιού.

Στη φωτό από το «S» των «Παραπολιτικών» με την κομμώτρια της Μυκόνου και στον γκισέ τουριστικού γραφείου όπου φοράει βερμούδα και T-shirt με ένα «εκνευρισμένο» καρτούν στην πλάτη.

loading...

11 thoughts on “Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος: Πού τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός (Φωτο)

  1. Ti αγνωριστος δηλαδη? ηλιοκαμενος? ε και τα αρχιδια μου ηλιοκαμμενα ειναι εκανα γυμνισμο με τα παλιαρχιδα μου οξω στην μπανανα της Σκιαθου τι παει να πει αυτο?

  2. Ρε τρελε εκατσες και εγραψες ολο αυτο το κατεβατο για εναν τυπο που δεν ασχολουνται ουτε 10 ατομα μαζι του?????

    Εδω ο τυπος φανατασου εχει εκκλησια τον Αγιο ΑΡΤΕΜΙΟ !!!

    Και τι μας ειπες οτι ο κοσμος ειναι χαζος και ακουει τον καθε ενα γελιο?

    Φαντασου κοσμος παει και φιλαει εικονες μαυροφορεμενων αγελαστων τυπων στον καβαλο και νομιζει οτι θα σωθει απο κατι ανυπακτο!

    Εδω αλλοι πανε και φιλανε και καλα ιερες παντοφλες-ζωνες-φτιαχνουν πιτες και νομιζουν οτι ενα αορατο πλασματακι ευχαριστιεται με αυτο!!!

    Καλα και το πιο γελιο… καποιον τυπο Γιαννοπουλο τον ξερεις?ενας μισογυνης χριστιανοπληκτος που γραφει ολο κατι ανιστοριτες βλακειες?
    ε ο τυπος ειναι για ντοματες και κατι αγαμματοι πανιβλακες τον εχουν για ΑΓΙΟ!!

    Ελλας το μεγαλειο σου…..

  3. Αυτο ειναι γραμμενο το ιουλιο του 2018 δεν ειναι τωρινο

  4. Ο Κύριος Γιαννόπουλος, όπως παραδέχονται όλοι, είναι ο κορυφαίος των Ελλήνων, σε σθένος, ηθική, παιδεία, και προσφορά, στην πατρίδα. Δεν είσαι σε θέση να τον κρίνεις εσύ ένας αγράμματος Τουρκόγυφτος, που δεν τελείωσε ούτε το δημοτικό σχολείο, ένας αποτυχημένος απατεώνας, πράκτορας των Τούρκων. Τον κύριο Γιαννόπουλο, τον έκριναν, τον εκτιμούν και τον ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΨΩΡΡΑ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ; ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ. ΨΩΡΡΑ-ΓΥΦΤΑΞΙΑ, "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΓΥΦΤΟΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.

  5. Ο Κύριος Γιαννόπουλος, όπως παραδέχονται όλοι, είναι ο κορυφαίος των Ελλήνων, σε σθένος, ηθική, παιδεία, και προσφορά, στην πατρίδα. Δεν είσαι σε θέση να τον κρίνεις εσύ ένας αγράμματος Τουρκόγυφτος, που δεν τελείωσε ούτε το δημοτικό σχολείο, ένας αποτυχημένος απατεώνας, πράκτορας των Τούρκων. Τον κύριο Γιαννόπουλο, τον έκριναν, τον εκτιμούν και τον ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΨΩΡΡΑ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ; ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ. ΨΩΡΡΑ-ΓΥΦΤΑΞΙΑ, "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΓΥΦΤΟΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.

  6. ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ "ΧΑΖΟΙ" ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ". ΔΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  7. Βροοοουυυμμμμμ Βροοοουυυυμμμμ….μα τι θορυβος ειναι αυτος πρωι πρωι στο χωριο μας εδω στην ορεινη συκια χαλκιδικης?..αα ηρθε ο Σουηδος ο Ζαγκλαρας με το VOLVO και το βαζει μπρος μαρσαροντας για να μας δειξει ταχα οτι εχει και αμαξι!…ιιι ξεχασε τα δικατ' που πηδουσε τα γιδια καιεκανε την μουτσουκλετα ο γιδογαμ'ς θελει και VOLVO τωρα.να χαθει να χανετε ου κοπριτ'ς

  8. Σε δεκα γραμμες επιβεβαιωσες τον Αινσταιν οτι η βλακεια ειναι απειρη!!

    Πραγματικα για να καταλαβεις το ποσο βλακας εισαι διαβασε λεξη λεξη το τι γραφεις και αν παλι δεν μπορεσεις να αναγνωρισεις το τι βλακειες λες τοτε χρειαζεσαι εναν καλο ψυχιατρο!!

  9. λιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  10. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ…ΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ…ΤΙΙ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ?…ΝΑ ΗΡΘΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΓΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΖΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΦΩΝΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΑTΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ?….ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΒΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ…ΧΜΜ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕ ΕΝΑ Τ.Σ.Υ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?….Τ.Σ.Υ ΜΜΜ ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΡΧΗΓΕ…Ε ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Τ.Σ.Υ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΟΜΑ!!!…ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΩΡΓΟ!!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ Ω ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΓΕΛΩΤΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΧΧ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ….Ε ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ….ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΑ ΑΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΥΣ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΘΑΝΑΝ…..ΑΑΑ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΞΕΡΟΙ ΧΑ ΧΑ…salom…..salom..

  11. ANTE BRES TO GARIDAKI SOY, SODOMISMENH ZOGLARO, FOUSTH TON PAGANISTON, PRAKTORAMI THS PENTTARAS. O GIANNOPOULOS KSEREI TI GRAFEI KAI EMEIS TI DIAZOYME. TIS PARATHRHSEIS STA ARTHRA OIY GRAFEI TIS KANEI ME BASH TOYS PLATONA, HRODOTO, ISOKRATH, EKATAIO, ARISTOTELH, KAI POLLOUS ALLOYS. OYST POUST. ANITSTORITH, AGRAMMATH KAI LOYGRA EISAI.

Comments are closed.