Τατσόπουλος σε όσους πιστεύουν στα θαύματα: «Θρησκοκάπηλοι βγάλτε το σκασμό»

Την οργή του εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος, όσον αφορά το θαύμα της Παναγίας στην Εύβοια, για το οποίο κάνουν λόγο πολλοί.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ Συγχωρέστε μου προκαταβολικά την οργή σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι η οργή της αηδίας. Έχω σιχαθεί να διαβάζω για το μοναστήρι που «σκέπασε με το πέπλο της» η Παναγία και το έσωσε, ενώ την ίδια ώρα «επέτρεψε» χιλιάδες άλλα στρέμματα να καούν, και -σε άλλες περιπτώσεις- μοναστήρια να καούν, ζώα να καούν, άνθρωποι να καούν… -αλλά ΑΡΚΕΤΑ. Στους αναίσχυντους θρησκοκάπηλους λέω μόνο ΑΡΚΕΤΑ. Μπορεί να μη σέβονται τη νοημοσύνη μας, μπορεί να εμπορεύονται ξεδιάντροπα την πλειοδοσία σε ευσέβεια, αλλά ΑΡΚΕΤΑ. Το μοναστήρι μπορεί να το έσωσε ο ηρωισμός των πυροσβεστών ή η τυχαία αλλαγή της φοράς του ανέμου ή ο συνδυασμός τους, αλλά σίγουρα δεν το έσωσε καμία Παναγία τόσο… ανάλγητη, ώστε να παραμένει αναίσθητη μπροστά σε τόση οδύνη και να ενδιαφέρεται μονάχα για τη σωτηρία του «σπιτιού της». ΑΡΚΕΤΑ. Θρησκοκάπηλοι βγάλτε τον σκασμό. Έστω και μόνο από σεβασμό -υποκριτικό, ας είναι- στα θρησκευτικά αισθήματα των περισσότερων συμπατριωτών μας.

loading...

9 thoughts on “Τατσόπουλος σε όσους πιστεύουν στα θαύματα: «Θρησκοκάπηλοι βγάλτε το σκασμό»

  1. Εεεε επιτέλους κάποιος να απαντήσει σε όλους τους αχρείους που εκμεταλλεύονται την άγνοια και την αγραμματοσύνη του κόσμου .

  2. Ο κύριος δεν είναι συμπαθής, αλλά και οι
    αντιπαθητικοι λένε αλήθειες και λογικές σκέψεις.
    Ο ιουδαιοχριστανισμός είναι η λέπρα της ανθρωπότητας
    που με απέραντη βία και ραδιουργειες, εξαγοράζοντας
    με χρυσόβασιλείς, κατάφερε και μας κατσικωθηκε.
    Η απελευθέρωση είναι κοντά, μη παίρνετε παραδηγματα
    από αυτό το blog που γλύφει προσκυνημένες προβατίνες.

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ (4:37) ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΣΤΑΛΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞ' ΟΥΡΑΝΟΥ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ….

  4. ΟΥΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ.ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΗ.ΠΙΣΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ?ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ?ΕΚΕΙ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΕΝΤΕΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΕ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.ΟΥΣΤ…………..

  5. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΜΘΕΛΛΗΝΕΣ,.ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑΟΙ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ,ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΤΥΠΟ ΞΥΔΑΚΙ.

  6. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ.ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ;ΕΚΕΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ.ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.ΟΣΟ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ

  7. ΤΣΟΚΡΗΣ ΕΙΝΑΙ..ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΣΟΚΡΗ?

  8. η Παναγία μας εσωσε το μοναστιρι και εκαψε το Ματι γιατι ητανε κακοι αθρωποι

  9. Όσο πιο απάνθρωπη ,πιο σκληρή και καταπιεστική είναι η κοσμική εξουσία , τόσο πιο μεγάλους και τέλειους , παντοδύναμους , πάνσοφος και πανάγαθος θεούς κατασκευάζει , για να φαίνονται ατελείς , μικροί αδύναμοι , ασήμαντοι και τιποτένιοι μπροστά τους οι άνθρωποι πράγμα που τους κάνει, μοιρολάτρες θρησκόληπτους , δησιδαίμονες και ευκολότερα υποτάξιμους .
    Ο θεός τελικά είναι η μάσκα που φοράει η κάθε εξουσία , για να γίνει αποδεκτή και ανεκτή από τους εξουσιαζόμενους .
    Κ. Λάμπος

Comments are closed.