ΝΑΙ… ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Πολιτικό σάλο προκάλεσε η προχθεσινή (Δευτέρα) δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέως περί “αποβράσματα της κοινωνίας”!

Προκάλεσαν τέτοιο πολιτικό – κυβερνητικό σεισμό, που υποχρεώθηκε να αναδιπλωθεί και να “παραδεχτεί” ότι αυτή η έκφραση ήταν λανθασμένη και άστοχη και ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου (;;;)!

Η δήλωση “μετάνοιας” του Υπουργού στον προσωπικό του λογαριασμό στο face book:

«Χτες, μιλώντας για όσους, χωρίς να δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, επιλέγουν να μην πληρώνουν εισιτήριο, είπα ότι πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος. Προφανώς το ότι πρέπει να νιώθουν “αποβράσματα” είναι μια λανθασμένη και άστοχη έκφραση, που ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου.

Για να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο είναι “απόβρασμα”, ούτε ότι πρέπει να νιώθει έτσι.

Πιστεύω όμως ότι το να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι στο χέρι της κοινωνίας μας. Το να μπορείς να πληρώσεις το εισιτήριο αλλά να μπαίνεις τζάμπα, είναι μια συμπεριφορά που βλάπτει την κοινωνία μας και τελικά κι εσένα τον ίδιον. Αυτό πιστεύω κι αυτό θέλω να βοηθήσουμε να καταλάβουν όλοι οι συμπολίτες μας. Αν το πετύχουμε, θα είναι πολύ σημαντικότερο από οποιαδήποτε κατασταλτική πολιτική»!

Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να πω, ότι και αυτή η δήλωση “μετανοίας”, μια αλαζονεία την βγάζει! Και πως μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού μιλάμε για έναν Καραμανλή! Που θεωρεί, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, ότι μπορεί να λέγει ότι θέλει και όποτε θέλει, χωρίς να κρίνεται…

Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέως λοιπόν, τον οποίο προεκλογικά επισκέφτηκε στις Σέρρες ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – ναι ο Κυριάκος πήγε εκεί και όχι ο Κώστας εδώ – προκειμένου να τον “ευλογήσει” ως Πρωθυπουργό ο Αχιλλέας Καραμανλής, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή!

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευε ο κ. Αντώνης Διαματάρης! Εκδότης – διευθυντής της ομογενειακής εφημερίδας των ΗΠΑ “Εθνικός Κήρυξ”!

Ο κ. Αντώνης Διαματάρης στη σημερινή κυβέρνηση είναι εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού!

Ο “Εθνικός Κήρυξ” έχει άρρηκτες σχέσεις με το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”! Του οποίου Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο κ. Ανδρέας Δρακόπουλος! Που ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου στη θερμή συνάντηση με τον νέο ένοικό του, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη!

Και όπως έχουμε αποκαλύψει, ο κ. Ανδρέας Δρακόπουλος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Είδατε τι ωραία που δένουν όλα;;

loading...

2 thoughts on “ΝΑΙ… ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ…

  1. ΝΑΙ ΜΠΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩ'Τ ΠΑΝΑΓΙΩ'Τ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ… ΠΕΣΤΑ ΜΠΡΕ ΠΑΙΝΤΙ ΜΟΥ

  2. Δεν φταις εσύ ρε κωστακη , αλλά αυτοί οι άμυαλοι που σε έβαλαν στη βουλή, τόσους πολλούς είχε βολέψει ο Πατερούλης σου, μπράβο τους, και προσοχή μην και σε χάσουμε, βλέπεις η οικογενειοκρατία ίσως, στο μέλλον να μας βγεί κακό μας καρό, αρκεί να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δικών σου και μόνο ψηφοφόρων κωστάκη του γένους καραμανλή,

Comments are closed.