Εξαγοράστηκαν Έλληνες πολιτικοί για την συμφωνία των Πρεσπών

Η καταγγελία είναι πάρα πολύ σοβαρή και θα πρέπει άμεσα να διαταχθεί έρευνα προς πάσαν κατεύθυνση εάν υπάρχει κράτος, εάν υπάρχουν θεσμοί. Σύμφωνα με δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας της Σερβίας εξαγοράστηκαν Έλληνες πολιτικοί για το θέμα το Σκοπίων και την συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα της Σερβίας BLIC αναφέρει πως ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και ο πρώην πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι είναι στενοί συνεργάτες και έχουν συμφωνήσει να ελέγχουν από κοινού τις θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις των Σκοπίων και του Κοσσυφοπεδίου, αλλά και να δημιουργήσουν μαύρα κονδύλια που θα χρησιμεύσουν για τη δωροδοκία πολιτικών. Η BLIC είναι η μεγαλύτερη σερβική εφημερίδα και έχει ισχυρές διασυνδέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες. Το δημοσίευμά της αναπαρήχθη από το σύνολο των σερβικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι διπλωματικές αρχές των Σκοπίων έλαβαν 2.000.000 ευρώ με τελικό προορισμό μεμονωμένους Έλληνες πολιτικούς. Ποιοι ήταν αυτοί οι μεμονωμένοι πολιτικοί; Μήπως αυτοί που ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών;

Ο Ελληνικός Λαός απαιτεί να μάθει και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που υποτίθεται ότι δεν θεωρεί καλή την συμφωνία των Πρεσπών, έχει χρέος να το ερευνήσει. Εάν δεν το κάνει είναι μία ακόμη απόδειξη ότι άσκησε ψηφοθηρία πουλώντας ψευτοπατριωτισμό.

loading...

2 thoughts on “Εξαγοράστηκαν Έλληνες πολιτικοί για την συμφωνία των Πρεσπών

  1. Φωνή βοώντος εν τί ερήμο. Όλοι μαζί τά φάγανε.

Comments are closed.