Ζουράρις: «Η κυβέρνηση πάσχει από μπατηρημένη κ@@@@» – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζουράρι στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το διυπουργικό νομοσχέδιο.

Aναφερόμενος στην κατάργηση του ασύλου έκανε λόγο για βιαιότητα την οποία απέδωσε σε “μπατηρημένη κ@@λα της ΝΔ”.

Ο κ. Ζουράρις είπε πως «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη κ@@λα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Συμβούλευσε δε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «ματζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.
Σχολιάζοντας δε, την πρόθεση της κυβέρνησης για επανίδρυση φυλακών «τύπου Γ» είπε χαρακτηριστικά: «φυλακές τύπου Γ´και άντε γ@@α».

loading...

4 thoughts on “Ζουράρις: «Η κυβέρνηση πάσχει από μπατηρημένη κ@@@@» – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Και η υψηλες θερμοκρασιες επονται…

  2. Βρε παπάρι Κώστα ΖΟΥΡΆΡΗ για άλλη μια φορά απέδειξες ότι τα παντελόνια τα φοράς για να κρύβεις τα στριγκάκια ,κρίμα που ντροπιάζεις τους χωριανούς σου ,γιατί δεν φεύγεις στο εξωτερικό τώρα που κέρδισε ο Μητσοτάκης ΄σύμφωνα με δήλωση σου , είσαι λοιπόν άνανδρος πολιτικά σκουλήκι.

  3. ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΔΙΜΕΤΡΟΣ ΝΕΓΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ 2 ΩΡΕΣ ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ''ΠΑΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ'' ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΙΜΟΡΟΣΙΔΕΣ ΟΓΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΤΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ 7-8 ΜΑΛΑΚΟΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΙΒΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΥΟ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗ?

  4. Τι να πει ο βουκώλος πισωγλετζές, πήγαινε σε κανένα gay paride να ξεδώσεις με τους ομοίους σου, σε άλλη χώρα όμως, όχι εδώ. Παρεπιπτώντως, εσύ δεν έλεγες ότι αν βρει κυβέρνηση η ΝΔ, που βγήκε, θα αλλάξεις χώρα και θα πας Γαλλία, στα τσακίδια, δεν θα μας λήψεις.

Comments are closed.