Πόσα χρήματα εγκρίθηκαν για το Πολεμικό Ναυτικό
Τη μερίδα του λέοντος σε νέα χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θα λάβει το γνωστό πρόγραμμα για την ναυπήγηση των ΤΠΚ του Πολεμικού Ναυτικού η οποία με καθυστέρηση βέβαια φαίνεται πως στο ορατό μέλλον θα ολοκληρωθεί.

Γράφει ο Κώστας Αττίας
Συνολικά 14.620.000 Ευρώ εγκρίθηκαν για το Πολεμικό Ναυτικό από το ΠΔΕ με τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα δηλαδή τα 11.920.000 Ευρώ να κατευθύνονται στο ναυπηγικό πρόγραμμα που αφορά στην ολοκλήρωση της ναυπήγησης των πλοίων ΤΠΚ υπ΄ αριθμόν 6 και 7 του Πολεμικού Ναυτικού.

Η ΤΠΚ 6 (ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ) την οποία βέβαια με βάση την αρχική σύμβαση το Πολεμικό Ναυτικό θα έπρεπε να έχει από το καλοκαίρι του 2015 βρίσκεται ήδη στο πλαίσιο προκαταρκτικών ελέγχων εγκατάστασης των συστημάτων ενώ οι τελικοί έλεγχοι αποδοχής των συστημάτων του σκάφους (HAT, SAT) προγραμματίζονται για το τρίτο τρίμηνο τρέχοντος έτους, ενώ για το ΤΠΚ 7 (ΒΛΑΧΑΚΟΣ) αναμένεται η καθέλκυση του στο τέλος του χρόνου.

Επίσης 2.700.000 θα πάνε στο πρόγραμμα των υποβρυχίων για την
ολοκλήρωση των πρόσθετων εργασιών που απαιτούνται για την πλήρη
επιχειρησιακή απόδοση των υποβρυχίων (Υ/Β) «ΠΙΠΙΝΟΣ», «ΜΑΤΡΩΖΟΣ», «ΚΑΤΣΩΝΗΣ» και ¨ΩΚΕΑΝΟΣ», την αντιμετώπιση βλαβών που προκύπτουν από τις εν εξελίξει δοκιμές καθώς και την συντήρηση των συνοδών πλοίων των υποβρυχίων.


loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. 14.620.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ Π.Ν!!! ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΞΕΥΤΙΛΕΣ? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΔΩΣΑΝΕ 14 ΕΚΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΜΕΣ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛ ΜΠΑΞΕ...ΠΟΣΑ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΨΑΛΙΔΟΚΩΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ 14ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ? ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 500 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 600 ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ? ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ 14 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή