ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ...

Metro Goldwyn Mayer

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Aστέριος Tσίντσιφος

Και εκεί που έσκαβαν στο όρυγμα λέει και σε βάθος 1,40 μέτρα, βρήκαν το δεύτερο μαρμάρινο θυρόφυλλο!
Οι μοναδικές εικόνες εύρεσης είναι αυτές!

Βάρους 1500 κιλών, ήταν αδύνατον να μετακινηθεί αυτό μέσα στο όρυγμα κατά οποιονδήποτε τρόπο. Θα ήταν μετά τις χιλιάδες χρόνια ένα με το χώμα. Και ούτε θα είχε αυτή την εμφάνιση του ξένου σώματος, αν μόλις το είχαν βρει εκεί μέσα.

Το τοποθέτησαν απλά εκεί με το γερανό, για να τραβήξουν τη φωτογραφία! Το απαιτούσε ένα βλακώδες σενάριο και μια τραγική σκηνοθεσία για ένα συλημένο τάφο!

Από το άλλο θυρόφυλλο όμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Λέτε να έγραφε τίποτα; Κάτι μου φάνηκε ότι διέκρινα πάνω σ αυτό!

Μπορεί βέβαια να έγινε σκόνη, όπως εξήγησε τότε η Περιστέρη στους δημοσιογράφους: «η πτώση των τμημάτων από τη μαρμάρινη θύρα οφείλεται ή σε βομβαρδισμούς που υπέστη η περιοχή από τις οβίδες των Βουλγάρων το 1913 ή στη σεισμική δόνηση των 6,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε τον 6ο μΧ αιώνα ή σε σεισμούς που σημειώθηκαν τον 19ο αιώνα».

Πω - πω επιστημοσύνη! Οι οβίδες έπεσαν στο κεφάλι σας Περιστέρη και δεν βρήκαν τίποτα εκεί για να καταστρέψουν! Σε ένα συμπαγές από το χώμα μνημείο, τμήματα δεν πέφτουν.

Σπάζουν μπορεί, αλλά είναι εκεί για να τα βρείτε και να μας τα δείξετε!ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΓράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...