Γιατί η ΕΡΤ δεν τραβά…


Η ΕΡΤ φίλοι μου πάσχει από το σύνδρομο του κομματισμού. Ενός κομματισμού που ακουμπά τα όρια της απόλυτης κομματικής μοναρχίας.

Του Νίκου Κούτρικα

Κανείς δεν κατάφερε να το αλλάξει αυτό!

Γιατί;

Η απάντηση είναι απλή κάθε κυβέρνηση θεωρούσε ότι είναι ώρα να ελέγξει την προπαγάνδα μέσα από την κρατική ενημέρωση.

Σήμερα το φαινόμενο μετά από ένα «Σταλινικού» χαρακτήρα ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ βρίσκεται στην κορύφωσή του…

Ας θυμηθούμε τις εκπομπές που ανοικτά μεροληπτούσαν υπέρ ΣΥΡΙΖΑ (δεν ήταν και λίγες)ας δούμε τις ειδήσεις και μόνο η εκφώνησή τους από μερικούς συναδέλφους θυμίζουν σκληρό καθεστώς Στάλιν.

Το τηλεοπτικό κοινό πολύ σύντομα απαξίωσε το ενημερωτικό περιεχόμενο της ΕΡΤ και στράφηκε στα Αθλητικά κάτι που πάντα υπερτερούσε η ΕΡΤ.

Ένα περιεχόμενο που αποτέλεσε το κύριο πυρήνα της τηλεθέασης και έκανε περήφανους τους Συριζαίους πχ τον κ Νίκο Παππά που έβγαζε ανακοινώσεις για την επιτυχία της ΕΡΤ!

Ε όχι!

Το έργο της ΕΡΤ είναι σήμερα… αποτυχημένο συνολικά γιατί συνολικά πρέπει να το κρίνουμε.

Το λέει η κοινωνία…

Ο Σύριζα έφερε την πιο σκληρή πλευρά του κομματισμού στα σπίτια μας!

Αφήστε τις σπατάλες με υπέρογκα ποσά (εκ. ευρώ) σε δικαιώματα μεγάλων επιχειρηματιών και όχι μόνο…

Η νέα διοίκηση όποια και αν τελικά είναι αυτό που πρέπει να φέρει πίσω είναι την έγκυρη πλουραλιστική ενημέρωση και να πάει και μερικά βήματα παρακάτω…

Νέο ελκυστικό χρηστικό πρόγραμμα με εκπομπές κύρους από έμπειρος δημοσιογράφους.

Να αλλάξει την «Σταλινική εικόνα» του σήμερα στην ΕΡΤ.

Τίποτε άλλο…

loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. Η ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΑΝΗΚΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ ΕΠΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΡΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΛΕΡΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΖΩΑ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ.ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Η ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?1 ΜΕ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή