Επίθεση Μπουτάρη στον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Με ενόχλησε το παπαδαριό στην ορκωμοσία του Ζέρβα»

Κλείνοντας έναν κύκλο συνεντεύξεων τύπου ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Γ. Μπουτάρης δεν δίστασε να επιτεθεί στο νέο δήμαρχο της πόλης.
Την τελετή ορκωμοσίας της Δευτέρας σχολίασε ο Γιάννης Μπουτάρης στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως τον στεναχώρησε όσα έγιναν και τον ενόχλησε το έντονο θρησκευτικό στοιχείο όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία».

«Με ενόχλησε το παπαδαριό στην ορκωμοσία του Ζέρβα. Τις δυο προηγούμενες φορές ορκίστηκε με πολιτικό όρκο και προχθές είχε 12 παπάδες, από αρχιμανδρίτες μέχρι και μητροπολίτες. Κυριαρχούσε το παπαδαριό, με όλο το σεβασμό προς τους παπάδες και προς τον Άνθιμο», σχολίασε ο Γιάννης Μπουτάρης, αλλά τα βέλη του προς το νέο δήμαρχο δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν ρωτήθηκε αν ο νέος δήμαρχος μπορεί να συνεχίσει το έργο του, ο ίδιος απάντησε: «πρέπει να δούμε τι θα συνεχίσει. Το δουλειά, δουλειά, δουλειά και κότσο βασιλιά δεν μου λέει τίποτα. Και εγώ ήμουνα στο δημαρχείο από τις 10:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ, και αυτό δουλειά δεν ήταν; Δεν μας έχει δείξει ακόμα το πολιτικό στοιχείο που μπορεί να ασκήσει». Επίσης αναφέρθηκε στη θέση του για την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας. «Απίστευτη η θέση του νέου δημάρχου για την πεζοδρόμηση, που είπε να μη γίνει. Η σύμβαση υπογράφτηκε πριν από έναν μήνα για γραφειοκρατικούς λόγους. Εγώ μέχρι και αύριο μπορώ να υπογράφω συμβάσεις και όλα τα χαρτιά του δήμου. Από Δευτέρα ας έρθει αυτός να υπογράψει ο,τι θέλει».

loading...

4 thoughts on “Επίθεση Μπουτάρη στον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Με ενόχλησε το παπαδαριό στην ορκωμοσία του Ζέρβα»

  1. ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ…ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΩ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΟΡΣΜΩΝ ΙΔΙΩΣ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΤΣΕΡΚΕΖΩΝ ΚΙΡΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΕΞΕΛΕΓΗΣ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΟΥ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΓΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΥΓΙΟΣΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΤΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΒΛΑΚΑ ΓΗΡΑΛΕΕ ΒΛΑΚΑ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΈΟΡΑΣΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΑΤΙ ΜΠΑΝΙΖΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΙΔΙΑ ΠΛΕ… ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ….ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΊΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΧΑΡΑΚΤΞΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΕΙ ΣΕΝΑ ΟΥΥΥΣΤ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ !!!!!!

  2. Ο ΠΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ

  3. ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ??????????????
    Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ.-

  4. Αυτό το ανθελληνικό φρικιό το έβγαλε δήμαρχο ο λαός της Θεσσαλονίκης σαν
    αντίδραση στα κραξίματα άνθιμου όταν με ύφος 100 καρδιναλίων ξεστόμισε το:
    "όσο θα υπαρχω εγώ, εσύ δεν θα βγεις δήμαρχος" και ο λαός γράφοντας στα
    αρχίδια του την σαπιοκυλία με τα μαυρα φουστάνια, προτίμησε
    τον ανώμαλο από τον λιγδιάρη παπά, tha'ts all.

Comments are closed.