ΔΕΗ: Προς κατάργηση η έκπτωση στους συνεπείς πληρωτές

Την κατάργηση της έκπτωσης 10% στους συνεπείς πληρωτές της ΔΕΗ, εξετάζουν οι αρμόδιοι, καθώς το όφελος από μια τέτοια κίνηση θεωρείται πολύ σημαντικό ως προς τη διάσωση της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν αποκλείεται το μπόνους της έκπτωσης αυτής που δίνεται σε όσους καταβάλλουν εμπρόθεσμα τα ποσά των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος να καταργηθεί, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να «ψαλιδιστεί».

Υπολογίζεται πως το όφελος για τη ΔΕΗ θα είναι έως και 180 εκατ. ευρώ ετησίως.

Κεντρικός στόχος της νέας τιμολογιακής πολιτικής της εταιρείας είναι η τελική αξία του λογαριασμού (ανταγωνιστικές και ρυθμιζόμενες χρεώσεις) να μη μεταβληθεί, παρά τις όποιες μεταβολές αποφασιστούν στις τιμές της κιλοβατώρας, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, επιβεβαιώνοντας πως στο τραπέζι βρίσκεται και η κατάργηση της έκπτωσης συνέπειας.

loading...

1 thought on “ΔΕΗ: Προς κατάργηση η έκπτωση στους συνεπείς πληρωτές

  1. 25 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΩ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΤΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ'' ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΑΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΩΝ 10% ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΟΥΝΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΟΛΕΙΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΛΑΘΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΙ ΑΠΛΥΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΛΛΟΥ…ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΞ ΤΟΥ 10% ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΣΟ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΝΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΩ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΕΠΑΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ . ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΣΟ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ….ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑ

Comments are closed.