Μπακογιάννης: Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί

«Τώρα είναι η ώρα για δουλειά. Χαμηλώνουμε το κεφάλι, σηκώνουμε τα μανίκια και δεν αφήνουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, κατά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, το μεσημέρι της Παρασκευής, σε συνάντηση που είχε με τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Μπρούλια στο δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο κ. Μπακογιάννης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Μπρούλια «για την πραγματικά υποδειγματική συνεργασία» που υπήρξε όπως είπε κατά τη διάρκεια της μετάβασης. Υπογραμμίζοντας ότι «είναι εξαιρετικά σημαντικό» και αντικατοπτρίζει «τη συνολική πεποίθηση όλων μας και νομίζω ότι διερμηνεύω όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ότι αν θέλουμε να πάει μπροστά η Αθήνα μπορεί να πάει μόνο με συνεργασία, με συνεννόηση και συναίνεση». Επίσης τόνισε ότι σημασία « δεν έχει τόσο τι παραλαμβάνεις. Σημασία έχει τι θα παραδώσεις. Για να μπορούμε όλοι μας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη των Αθηναίων«. «Εμείς«, πρόσθεσε , «δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε. Δεν ήρθαμε καν για να ανακαινίσουμε. Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί».

Από την πλευρά του, ο απελθών δήμαρχος, τόνισε: «Παραδίδουμε ένα δήμο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δουλεύει, έχουμε έργα σε εξέλιξη και διαγωνισμούς σε εξέλιξη«. Ο κ. Μπρούλιας υπογράμμισε ότι «η Αθήνα είναι μια πόλη με πολλές δυνατότητες και προκλήσεις«. Και απευθυνόμενος στον κ. Μπακογιάννη , είπε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάτε καλά, θα τα καταφέρετε«.

loading...

2 thoughts on “Μπακογιάννης: Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί

  1. Σιγά μπακογιαννάκο, θα σκίσετε κανένα καλσόν απ΄την πολλή δουλειά…

  2. ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΟΠΙΔΑ ΣΥΡΙΖΑ!

Comments are closed.