Α.Τσίπρας: «Οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν το κοινό μας σπίτι, τη γη - Ο Κ.Μητσοτάκης έπρεπε να πει έστω μια λέξη»
«Οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν, όχι κάποια μακρινή γειτονιά του πλανήτη, αλλά το κοινό μας σπίτι. Τη γη»: αυτό υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Η κλιματική αλλαγή, οι πολιτικές που αγνοούν το περιβάλλον εν ονόματι της ιδιοτέλειας και του κέρδους, οδηγούν σε τραγικές εξελίξεις για την ίδια μας τη ζωή», επισημαίνει επίσης και προσθέτει: «Η αδιαφορία απέναντι σ' αυτή την απειλή, είναι αδιαφορία απέναντι στο σήμερα και στο αύριο των παιδιών μας. Και οι ηγέτες που αγνοούν αυτή την πραγματικότητα εγκληματούν εις βάρος της ανθρωπότητας».
Παραλλήλως, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικρίνει τον πρωθυπουργό, λέγοντας, «ο κύριος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία στη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο να συνταχθεί μαζί του, να πει έστω μια λέξη. Δεν ακούσαμε κάτι.Έστω και τώρα, οφείλει άμεσα και η Ελλάδα να αντιταχθεί στη Συμφωνία ΕΕ - Mercosur, όσο η ακραία Δεξιά κυβέρνηση Μπολσονάρο αρνείται να αναλάβει τις περιβαλλοντικές της υποχρεώσεις».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

4 σχόλια :

 1. ρουφα ενα cohiba shorty!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κοίτα τα δικά σου αποκαΐδια ρε σαρσέμη και άσε κατά μέρος το γουρλό. Σας παρακολουθώ εδώ και μέρες που αμολάτε μόνο παπαριές. Σαν να μας λέτε "Κοιτάξτε μας, ενδιαφερόμαστε, δεν φοφίσαμε ακόμα...!".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ...ΚΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή