Ερέτρια: Επέστρεψαν σπίτι και βρήκαν μέσα ολόκληρη οικογένεια Ρομά!

Χειροπέδες στη μητέρα της οικογένειας που δεν έπεισε τους ιδιοκτήτες και τους αστυνομικούς για τις προθέσεις της
Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες σπιτιού στην Ερέτρια, όταν το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψαν σε αυτό.

Μέσα βρήκαν μία γυναίκα και… κάμποσα μικρά παιδιά Ρομά, που είχαν μπει για να κλέψουν.

Όπως διαπιστώθηκε, η οικογένεια Ρομά είχε εισέλθει στο χώρο, παραβιάζοντας δύο παράθυρα, όμως πριν προλάβουν να αφαιρέσουν αντικείμενα και να ψάξουν για χρήματα, επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού.

Τα μικρά της παρέας κατόρθωσαν να ξεφύγουν, η 41χρονη μητέρα όμως εγκλωβίστηκε στο σπίτι και προσπάθησε με διάφορες δικαιολογίες να εξηγήσει πώς βρέθηκε μέσα σε αυτό.

Εννοείται ότι δεν έπεισε τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους αστυνομικούς του ΑΤ Ερέτριας που την συνέλαβαν και σχημάτισαν τη σχετική δικογραφία.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται και οι υπόλοιποι της παρέας για να συλληφθούν.

Πηγή: lamiareport.gr

loading...

3 thoughts on “Ερέτρια: Επέστρεψαν σπίτι και βρήκαν μέσα ολόκληρη οικογένεια Ρομά!

  1. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟ DALLAS Η ΣΤΟ ΕL PASSO ΤΟΥ ΤΕΧΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΕ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΕΚΑΚΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ….ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?

    ΑΝΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΤΟ.//…….ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΠΡΟΓΥΦΤΕ!!!!

  2. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ? ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11:19 ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΝ ΜΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΛΗΣΕΙΣ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ!!

  3. του 2018 ειναι το αρθρο αλλα εχει σχεση και ο σωρρας γυφτος ειναι πως δεν εχει σχεση?

Comments are closed.