Ποιές γυναίκες και γιατί προσβάλλουν την παρθενία και την αγνότητα της Υπεραγίας Θεοτόκου-Παναγίας ;













Το σημερινό άρθρο, το έγραψα για να κάνω το χρέος μου απέναντι στην πατρίδα και στον κύριο ημών Ιησού Χριστό. Δεν κρίνω κανέναν και καμία. 
Δυστυχώς η πάλαι ποτέ ένδοξη Ελλάδα αργοσβήνει, και είναι επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις Ελληνοχριστιανικές αξίες.
Ουδείς τέλειος και αναμάρτητος παρά μόνον ο Θεός,μας δίδαξε για πρώτη φορά ο ύπατος τών  Φιλοσόφων ο Αριστοκλής, ο  αγαπημένος των Τριών Ιεραρχών.
Εντούτοις σας έχω αναφέρει χιλιάδες φορές, ότι  η αξία σε έναν άνθρωπο είναι να αναγνωρίζει τα λάθη του, να τα διορθώνει, και όχι να τα συνεχίζει.
Διότι τότε δεν κάνει κακό μόνον στον εαυτό του αλλά και θανάσιμο κακό στην πατρίδα την μητέρα Ελλάδα. 

Οι γυναίκες ήταν και είναι τα θεμέλια της κοινωνίας. Χωρίς την επιστροφή τους στα Ελληνοχριστιανικά ήθη, δεν υπάρχει σωτηρία θα αφανιστούμε μέχρι ενός. 

Αυτό είναι αποδεκτό από όλους.

Αγαπητές μου γυναίκες, διαχρονικά σε κάθε εποχή, και ειδικά όσοι Έλληνες αγαπούν την πατρίδα, που χάνεται, αναλαμβάνουν τον δύσκολο-άχαρο ρόλο να ενημερώσουν και να προστατέψουν κάποιες από εσάς με μοναδικό κίνητρο την εθνική μας επιβίωση. 
Μέσα από την προσπάθεια αυτή να επιβιώσει το έθνος, αρκετές φορές δεν γινόμαστε αρεστοί σε κάποιες γυναίκες και ειδικά στις νέες, και με αυτά τα οποία γράφουμε σας προκαλούμε έντονη δυσαρέσκεια.
Την προσπάθεια αυτή την έκανα και την κάνω με τις καλύτερες προθέσεις για την ιερή πατρίδα
και για εσάς όπως αναγνωρίζουν εδώ και 13 συναπτά έτη όλοι οι Έλληνες αναγνώστες, με ηθική και παιδεία.

Για εμένα προσωπικά οι γυναίκες είναι πρώτα κόρες-αδελφές, φίλες και μετά είναι ερωμένες.  


Oi γυναίκες δεν είναι αντικείμενα του σέξ όπως τις έκανε για να τις εξευτελίζει και με σκοπό να καταστρέψει την Ελληνική κοινωνία, η νέα τάξη πραγμάτων.

Το πώς θα ντύνονται και θα ζούνε οι γυναίκες το καθόρισαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. 


Η γυναίκα πού έχει μυαλό, δεν δείχνει ούτε τον καρπό του χεριού της, μας αναφέρει ο Πλούταρχος. 
Οι ντυμένες-ηθικές γυναίκες έχουν αξιοπρέπεια, ενώ το πιό βασικό είναι ότι δημιουργούν υγιείς ερωτικές επιθυμίες και γεννούν Ήρωες, Άγιους και Αγίες. Αυτό γινόταν εδώ και αιώνες. 


Στον αντίποδα οι γυμνές-ανήθικες γυναίκες και όσες από αυτές αξίζουν, δημιουργούν εντελώς ακάθαρτες ορμές με θλιβερό αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη σεξουαλική διαφθορά. Επίσης οι περισσότερες γεννούν δειλούς, θηλυπρεπείς ραγιάδες.


Οι συνέπειες για το έθνος είναι τρομερές και δυσβάσταχτες. 


Αυτό διότι η γύμνια και η σεξουαλική διαφθορά προκαλούν ανηθικότητα, χυδαιότητα, αμάθεια, ανομία, αταξία, αδικία, απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, προδοτικά μνημόνια,κατάλυση του συντάγματος, ανεργία, άστεγους, αυτοκτονίες και εισβολείς.  
Τις εποχές που ήταν ντυμένες οι Ελληνίδες το έθνος μεγαλουργούσε και ήταν στην κορυφή του κόσμου.
Ήμασταν ως έθνος στην κορυφή του κόσμου, και είχαν την ψυχική-ηθική δύναμη οι πρόγονοι μας να υπερασπιστούν επί αρκετούς αιώνες την πατρίδα μας από πολλούς εξωτερικούς εχθρούς.

Στην εποχή μας εξαιτίας των σεξουαλικών ανωμαλιών,
σβήνουμε αργά και σταθερά. Παράνομα μνημόνια, αυτοκτονίες, ορφανά παιδιά εξαιτίας των αυτοκτονιών , άνεργοι, άστεγοι, αδικημένοι, μαζική ειβολή και κατάληψη της Ελλάδος, κατά γενική ομολογία. 


Είναι κοινώς αποδεκτό και διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι οι κόρες Χριστού, ήταν και είναι ευλογία για την Ελλάδα, είναι ευλογία για την κοινωνία. Στον αντίποδα οι πόρνες του εωσφόρου, με την μόδα, με τα σεξουαλικά έκτροπα, είναι εθνική καταστροφή. 


Οι γυναίκες οι ηθικές, και όχι οι εξαθλιωμένες πόρνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό. Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ίδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί. Όλα αυτά για να υπάρχει τάξη Θεού, και μηδέν άγαν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, για να έχουμε τάξη, δικαιοσύνη, ειρήνη, αγάπη, λογική, ευημερία στην Ελληνική κοινωνία, για να μπορεί να επιβιώσει το Ελληνικό έθνος. 


Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου προσβλητικό για την γυναίκα, διότι ο άνδρας είναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντίζει, να της φέρεται καλά, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. Ακόμη δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία. 

Οι πραγματικές Ελληνίδες, όχι οι ραγιαδοπούλες,
κερδίζουν την εκτίμηση, την φροντίδα, και την άγαπη των Ελλήνων ανδρών, μέσα από την ηθική τους, την πραότητα τους, και την γλυκύτητα του χαρακτήρα τους. Μια σωστή γυναίκα δεν εκβιάζει, και δεν απαιτεί. Όπως κάνουν οι σαπισμένες ραγιαδοπούλες της νέας τάξης. Οι Ελληνίδες οφείλουν να σέβονται και να υπακούν σύμφωνα με τους νόμους του Χριστού, τους γνήσιους Έλληνες άνδρες. 


Με την σειρά τους απαραιτήτος όλοι οι πραγματικοί Έλληνες άνδρες, πρέπει να τις αγαπούν, να τις σέβονται και να της φροντίζουν. Σε καμία των περιπτώσεων δεν οφείλουν οι Ελληνίδες, να υπακούν, να σέβονται άνανδρους, δειλούς, ραγιάδες, απάτριδες και όλους όσους  συμεριφέρονται άσχημα . Οπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: “Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς και ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν” 
Οι πραγματικές χριστιανές, πρέπει πάντοτε να βαδίζουν στον δρόμο του Χριστού. Έναν δρόμο που χάραξε η Αυγούστα-Αγία Ελένη και ακολούθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνίδες.


Η ορθόδοξη εκκλησία αποτελούσε τρόπο ζωής για της αυθεντικές Ελληνίδες και τους Έλληνες. Ακόμη οι γυναίκες πήγαιναν σε εσπερινούς ,αγρυπνίες κλπ.


Όλους εκείνους τους αιώνες , κάθε εβδομάδα, γιατί οι άνδρες απουσίαζαν μονίμως στα πεδία των μαχών, οι Ελληνίδες έκαναν πάντοτε φιλανθρωπίες. Πήγαιναν συνέχεια σε νοσοκομεία με φτωχούς, οι οποίοι δεν είχαν κανέναν απολύτως συγγενή. Εκεί τους έκαναν παρέα, ενώ κάθε φορά τους έδιναν ελεημοσύνη. Για τους ίδιους λόγους, πήγαιναν στα φτωχοκομεία. 


Επισης πηγαιναν σε κρατουμενους. Από αυτές της εξαιρετικές, μονογαμικές, ηθικές Ελληνιδές, γεννήθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρώων αυτοκρατόρων, στρατηγών, ανώτατων αξιωματικών, στρατιωτών του μεσαίωνα. Για αυτό τότε είμασταν παγκόσμια αυτοκρατορία. Αντίθετα στην εποχή μας εξαιτίας της σεξουαλικής διαφθοράς, σβήνουμε αργά και σταθερά. 

Οι γυναίκες είναι τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας όπως πολύ σωστά υπογράμιζε στα κηρύγματα του ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως. Ο νεοταξικός τρόπος ζωής είναι πολύ κενός και σάπιος. Αφήνει όλους τους ανθρώπους άδειους από συναισθήματα και ηθικές αξίες. 


Όσοι το αντιληφθούν αυτό απομακρύνονται πάρα πολύ γρήγορα από αυτή την παρακμιακή κατάσταση. 


Η συντριπτική πλειοψηφία αυτήν την εποχή άγεται και φέρεται με βάση αυτά τα οποία θα καθορίσει η νεοταξίκη μόδα.


Το Χαμόγελο της Βασιλικής









Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ 

Εξαιτίας των χρηστών ηθών, του χριστιανισμού και της αρχαιοελληνικής παιδείας, οι πρόγονοι μας οι Έλληνες του μεσαίωνα από σκλάβοι του Ρωμαικού κράτους, έγιναν διοικητές του, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο. Όλα αυτά διότι είχαν θρησκεία τον Χριστιανισμό (στην πράξη) και πολιτισμό τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφιστές, ρήτορες, κλπ. 


Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη ζωής, χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθόραΗ αμοιβή ήταν η ελευθερία της Ελλάδος τον μεσαίωνα, χωρίς να γίνει κανένας απολύτως πόλεμος. 


Ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, μόλις ανέβηκε στον Ελληνικό (Ρωμαικό) θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο. 

Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής (Ρωμαικής) αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες.


Είχαμε πολλές χιλιάδες σφαγμένων Ελλήνων, είχαμε κλοπές, εμπρησμούς, βιασμούς, σκλάβωμα γυναικών κλπ. 


Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά έγινε εισβολή από τους Πέρσες στα Ιεροσόλυμα, όπου εκεί έλαβαν χώρα άγριες σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, τους βιασμοί, και το σκλάβωμα χριστιανών.


Μαζί με όλα αυτά έκαψαν τον ναό του Παναγίου τάφου, έκλεψαν τον Τίμιο Σταυρό, και πήραν μαζί τους αιχμάλωτο τον πατριάρχη Ζαχαρία. Εντούτοις με όπλο τα χρηστά ήθη και την σωστή παιδεία, μέσα σε επτά μόνον χρόνια,οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Πέρσες. Όμως οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. 


Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι επέτυχαν οι Ένδοξοι πρόγονοι εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ; 


Ακόμη και ο Μ. Αλέξανδρος με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες, με ένα πανίσχυρο Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο πολιτικά-οικονομικά, και στρατιωτικά έκανε περισσότερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο. Την εποχή του Μ. Αλέξανδρου δεν ηταν κατακτημένη η Ελλάδα και το Μακεδονικό βασίλειο. 


Στην εποχή μας εξαιτίας της σεξουαλικής διαφθοράς ,σβήνουμε αργά και σταθερά. Παράνομα μνημόνια, αυτοκτονίες, ορφανά παιδιά εξαιτίας των αυτοκτονιών , άνεργοι, άστεγοι, αδικημένοι, μαζική ειβολή και κατάληψη της Ελλάδος, κατά γενική ομολογία. 


Ποτέ να μην ξεχνάτε ότι οι κόρες Χριστού, είναι ευλογία για την Ελλάδα, είναι ευλογία για την κοινωνία και το έθνος. Αποτελούν τα θεμέλια του έθνους. Για αυτό όλους τους προηγούμενους αιώνες μονίμως μεγαλουργούσαμε και επιβιώναμε ως έθνος. 

Πάντοτε σε κάθε κρίσιμη εθνική στιγμή όλοι οι Έλληνες γνώρίζαν πολύ καλά ότι οι πιθανότητές τους να επιβιώσουν ήταν ελάχιστες, όμως πάντοτε εκείνοι είχαν την δύναμη και το σθένος να αντισταθούν. 


Η ηθική ζωή τους έδινε τεράστια δύναμη. Όλες εκείνες τις κρίσιμες εθνικά ημέρες που είχαν να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς αντί να πέσει το ηθικό τους τελείως, ώστε να πολεμούν με λιγότερο ζήλο και πάθος, αντ’ αυτού μέσα σε αυτήν την απελπισία πολεμούσαν με ακόμα μεγαλύτερη ορμή όπως αρμόζει στο έθνος των Ελλήνων. Ένοιωθαν να αυξάνονται οι δυνάμεις τους σε ηθικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Ενώ βρισκόταν μέσα στην τέλεια απελπισία ,καθώς το τέλος τους πλησίαζε με γοργούς ρυθμούς, εκείνοι πολεμούσαν με πολύ μεγαλύτερο ζήλο. Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηθικά αξιώματα των Ελλήνων.


Όλοι οι άλλοι λαοί σε περίπτωση που βρίσκονταν στην θέση των προγόνων μας, μετά από τόσους πολλούς εχθρούς, είτε θα είχαν παραδοθεί, είτε θα πολεμούσαν πάρα πολύ νωχελικά. 


Σε κάθε πρόταση παραδόσεως, οι πρόγονοι μας όλες τις φορές απαντούσαν αρνητικά. Γνώριζαν τον διαχρονικό και ιερό τρόπο εθνικής επιβίωσης και ότι εάν σε περίπτωση που θα τολμούσαν να γίνουν προδότες θα “έσπαγε” η ιερή ιστορική συνέχεια, η οποία κρατούσε το έθνος ζωντανό στο πέρασμα πολλών αιώνων.


Ήξεραν πολύ καλά οι Έλληνες ότι αν γινόταν προδότες τότε θα κατέστρεφαν δια παντός τον Ελληνισμό.


Αυτό διότι ανά πάσα στιγμή οι επόμενες γενιές Ελλήνων θα τους είχαν ως παράδειγμα με συνέπειες τραγικές καθώς θα ακολουθούσαν και άλλοι οι οποίοι θα γίνονταν προδότες. Από την στιγμή που θα καταστραφεί η ιερή ιστορική συνέχεια των ηθικών και των γενναίων Ελλήνων θα ακολουθούσαν γενεές προδοτών και δειλών. 

Όλους αυτούς τους Ήρωες άνδρες επί τόσους αιώνες, τους ανέθρεψαν οι υπέροχες, οι ανεκτίμητες, μονογαμικές Ελληνίδες Χριστιανές.   

Αγαπητές μου γυναίκες ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως μας δίδαξε ότι και μόνον που φοράτε παντελόνια προσβάλλετε βαρύτατα, την αγνότητα και την παρθενία της υπεραγίας θεοτόκου. 

Συνεπώς σκεφτείτε τι αταξία και τι εθνική-κοινωνική καταστροφή προκαλείτε, όσες από εσας, φοράτε προκλητικά ρουχά, και ειδικά τα καταστροφικά νεοταξικά μαγιό μπικίνι.

Τα νεοταξικά μαγιό μπικίνι, προκαλούν τα πιό χυδαία και κτηνώδη ένστικτα, με συνέπεια να οδηγούνται οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ισχυρή πίστη και παιδεία σε παρά φύση πράξεις ;  

Όσες κάνετε τα πραναφερόμενα, προσβάλλετε πάρα πολύ βαριά, με εμετικό και απαράδεκτο τρόπο, την παρθενία, και την αγνότητα της Παναγίας και
περιφρονείτε-υβρίζετε τον ίδιο τον Κύριο Ιησού Χριστό. 
Ενδεικτικά αναφέρω ως παράδειγμα, ότι την μια παρά φύση πράξη (στοματικό), δεν την κάνουν ούτε τα ζώα.


Το στόμα το έδωσε ο θεός στην γυναίκα για να μετέχει στο πιό ιερό πράγμα, τα άχραντα μυστήρια. 


Επίσης το έδωσε για να υμνεί την Ορθοδοξία, να ψέλνει εκκλησιαστικούς ύμνους, να υμνεί την δημιουργία, για να επικοινωνεί, να τρέφεται και όχι να κάνει τέτοιες βρωμιές. 

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. 

Δεν γίνεται να είσαστε παράλληλα με τον Ιησού Χριστό και με τον εωσφόρο. 

Αυτό είναι προδοτικό και εθνοκτόνο. 

Αρκετοί Άγιοι της Ορθοδοξίας υπήρξαν στον πρότερο βίο τους, πολύ αμαρτωλοί. Όμως διότι μετανόησαν πραγματικά, και επέστρεψαν στον δρόμο Χριστού, αγωνίστηκαν σκληρά και αγίασαν.


ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ Η ΜΟΔΑ 2 – YouTube

Είναι γνώστο ότι από τα αρχαία χρόνια, οι γυνάικες όλων των λαών που πιστεύουν στον εωσφόρο είχαν έξω τις κοιλίες τους, έβαζαν σκουλαρίκια στον αφαλό, τατουάζ, καθώς επίσης έκαναν και πάσης φύσεως σεξουλικές ανωμαλίες, για να υμνήσουν τον μιαρό τους αφέντη, τον σατανά. (1) 

Ενδεικτικά και επιγραμματικά να επισημάνω τι έλεγαν σχετικά οι πρόγονοι μας και οι Άγιοι, περί γυναικών : Θεωρώ χαμένον, εκείνην που έχασε την ντροπή, μας αναφέρει ο ύπατος των φιλοσόφων ο Αριστοκλής-Πλάτων. 

Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδώ (Ηρόδοτος). 
Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης» (Παλαιά Διαθήκη – Προφ. Ιερεμίας 3,3). Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός – Ματθαίος 5, 28).«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος). 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Στην σύγχρονη, εποχή βλέπουμε δύο αντίθετους κόσμους. 

Την Ελλάδα της τεράστιας σεξουαλικής διαφθοράς, της παρακμής, που σκλαβώθηκε εντελώς αμαχητί και αργοσβήνει μαρτυρικά, ενώ από την άλλη πλευρά έχουμε τον ηρωικό-μαρτυρικό λαό της Συρίας που αντιστέκεται γενναία στην νέα τάξη πραγμάτων.  

Βασική αιτία αυτής της διαφοράς οι γυναίκες των δύο χωρών. Στην Συρία οι γυναίκες δεν είχαν σαπίσει από τα όργια και τις ανωμαλίες, με αποτέλεσμα, να μπορέσουν να αντισταθούν και να παραμείνουν ελεύθεροι οι Σύριοι ως έθνος.     


Σε αυτήν την εποχή της απόλυτης παρακμής υπάρχουν ακόμη οι εξαιρέσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 


Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες δεν έχουν σαπίσει από  την σεξουαλική διαφθορά. Το αποτέλεσμα είναι να στέκονται με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση της πατρίδος τους.

Γυναίκες οι οποίες με την γεναιότητα τους εξευτέλισαν πολλούς από τους δήθεν “άνδρες” του δυτικού κόσμου, οι οποίοι έχουν σαπίσει απ’ο την μόδα-σεξουαλικές ανωμαλίες και είναι ανίκανοι για οτιδήποτε. 

Στην σημερινή εποχή υπάρχουν ακόμη γυναίκες άνθρωποι, με πολύ μεγάλη αξία και τιμή. Αυτές είναι οι γυναίκες της Συρίας, οι οποίες πολεμούν με μεγάλη γενναιότητα την νέα τάξη πραγμάτων, δίπλα στον νόμιμο κυβερνήτη τον Μπασάρ Αλ Ασσαντ.


Γυναίκες σε διάφορες ηλικίες οι οποίες δεν κάνουν σεξουαλικές ανωμαλίες για να μολυνθούν, αλλά ζούνε με την σκέψη πως θα πολεμήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να συνδράμουν στην απελευθέρωση της πατρίδος τους από τους εισβολείς. Όλες αυτές οι γυναίκες ζούνε με τον κίνδυνο να σκοτωθούν. 

Τα βράδια δεν κάνουν αισχρές πράξεις όπως οι ραγιαδοπούλες, αλλά κοιμούνται μαζί με το το όπλο τους. Αυτό διότι το όπλο τις προστατεύει από τον εχθρό, και με αυτό υπερασπίζονται την Συρία. Αυτές οι πανέμορφες γυναίκες αντί να επιθυμούν να γίνουν μητέρες, εκπαιδεύονται να αποφύγουν τον θάνατο, και παράλληλα το πως θα εξοντώσουν τους εχθρούς της πατρίδας τους.  

Γυναίκες με τιμή και αξιοπρέπεια οι οποίες δεν σάπισαν από την σεξουαλική διαφθορά και την μόδα. Για αυτό είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στην πατριδα τους.  Οι Σύριοι παραμένουν ελεύθεροι, σε αντίθεση με εμάς που σκλαβωθήκαμε, εξαιτίας της σεξουαλικής διαφθοράς. Επίσης οι Σύριες γυναίκες έχουν φυσική ομορφιά, και όχι ψεύτικη με πλαστικές, μακιγιάζ κλπ. 

Το γυναικείο φύλο έφτασε στο απόγειον του κατά την σύγχρχονη εποχή, με τις Σύριες αμαζόνες, οι οποίες, πολεμούν στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Εάν περίμεναν οi γυναiκες από τους άλλους “άνδρες” που έφυγαν από την πατρίδα τους, τώρα δεν θα υπήρχε πια η Συρία. Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν στους πολέμους λόγω των Ηρώων και όχι εξατiας των δειλών που εγκαταλείπουν τις χώρες τους έρμαιο στα χέρια των εισβολέων κρυμμένοι πίσω από την ιδιότητα του πρόσφυγα. Με το βλέμμα στραμένο στο ένδοξο Ελληνικό παρελθόν κοιτάξτε, σήμερα μερικές από τις αληθινές υπερασπίστριες της Συρίας. 

Είναι οι Ηρωιδες της Συρiας, οι Αλλαουΐτισες και oi Χριστιανές. Aν λοιπόν σας εχει απομεiνει μια στάλα γυναικείας αξιοπρέπειας και  Ελληνισμού, νοιώστε λίγη ντροπή απέναντί στις σπουδαίες γυναίκες της Συρiας και γίνεται αυτό που ήταν και οι προγονοί μας.


Γυναίκες, Αγωνίστριες, Πολεμίστριες, όπως αυτές του 1821. Να έχετε πάντοτε ως παράδειγμα της Σύριες οι οποiες αγάπησαν πάρα πολύ την πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τις ζωές τους για αυτήν. Οι γυναίκες της Συριας, αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, η αν θα ζήσουν μέσα στην φτώχεια αγωνίζονται-πολεμούν. Δέν εκπορνεύοται επ αμοιβή η χωρίς. Δεν δέχονται να παραδώσουν την γή τους σε κανέναν ξένο εισβολέα. Δεν έφυγαν στην Ευρώπη για να εκδίδονται οπως εκαναν οι γυναίκες άλλων χωρών σε περiοδους oικονομικής κρiσεως.

Σε προσωπικό επίπεδο ευχαριστώ καθημερινά τον Χριστό γιατί μου επέτρεψε να γεννηθώ Έλληνας μέσα στην πανέμορφη Ελληνική φύση. 

Όμως πανω από όλα, ευχαριστώ τον Ιησού,
διότι μου επέτρεψε να γεννηθώ άνδρας στην ενδοξότερη χώρα του κόσμου και να βρίσκομαι ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες της γης, μέχρι την δεκαετία του 1990.  
Από όλες τις προαναφερόμενες εξαιρείται ένα μέρος με βάση τις παγκόσμιες μαθηματικές-φιλοσοφικές σταθερές μέτρον άριστον και μηδέν άγαν. 



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι  




Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος  Γιαννόπουλος



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


ΤΟ “ΜΗΝΥΜΑ” ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ :  

« Κηρύξατε αποστόλοις», εδόθη εις γυναίκες, δια του Αγγέλου η εντολή, το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως Ιησού του Λυτρωτή. 


Από την πρώτη γυναίκα την Εύα, ήρθε στο ανθρώπινο γένος , ο πόνος και η δυστυχία, τώρα οι γυναίκες πρώτες γίνονται αγγελιοφόροι, ανεκλαλήτου χαράς και ευτυχίας. 

Τώρα οι γυναίκες αναγγέλλουν «θανάτου την νέκρωσιν, ΄Αδου την καθαίρεσιν». Ανεστήθη ο Λυτρωτής, αφού εξεπλήρωσε με το Πανάγιο Αίμα Του το χρέος του ανθρωπίνου γένους, προς τον Πλάστη Θεό και άνοιξε του Παραδείσου την οδό. 

Μεγάλη της γυναίκας η αποστολή, το μήνυμα της σωτηρίας να μεταφέρη σε κάθε εποχή. Αιτία να γίνεται αυτή, να σώζεται η οικογένειά της, ο άνδρας, τα παιδιά της , μα και όλη η γενιά της. 

Μπορεί από την πρώτη γυναίκα να επήλθε η παρακοή, μα από την Δευτέρα Εύα, την Υπεραγία και Πανάχραντον Μαρία, ήλθε εις τον κόσμο η σωτηρία.

Πήτε Μου όμως, σε ποια θέση βρίσκεται η γυναίκα η σημερινή, είναι οδοδείκτης προς την σωτηρία ή ευθύνεται αυτή για το κατάντημα αυτό της κοινωνίας;

 Στέκεται εις το ύψος της αποστολής της, ή άγεται και φέρεται όπως θέλουν οι εχθροί της; Νοιάζεται για την δική της σωτηρία ή και για την δική της οικογενεία;

 Είναι το φως μέσα στην οικογένειά της, να φωτίζωνται και τα μέλη τα δικά της; Γίνεται αυτή θυσία, για να σωθή η δική της οικογενεία; ή μήπως είναι αιτία απωλείας, όλης της κοινωνίας;

Ω! γυναίκα της εσχάτης εποχής, σου ομιλώ Εγώ η Μάννα η Αγνή, που έζησα κι Εγώ κάτω στην γη και αντιμετώπισα ό,τι κι εσύ. Αντιμετώπισα κι Εγώ όλων των ειδών τις δυστυχίες και εβίωσα εις όλον της το μεγαλείο, των ανθρώπων την σκληροκαρδία. 

Τίποτα όμως δεν εστάθη ικανό, να Με απομακρύνη από τον Πλάστη Μου και Θεό. Με άφηναν παντελώς αδιάφορη τα θέλγητρα αυτής της ζωής, γιατί ήμουν δοσμένη παντελώς εις την ενατένιση της αιωνίου και παντοτεινής. 

Σάρκα φορούσα κι Εγώ, δεν της επέτρεπα όμως να κατευθύνη και να επηρεάζη το ιδικό Μου ψυχικό. Τι κάνεις όμως παιδί Μου εσύ; Ενθυμείσαι πως έχεις και αθάνατο ψυχή; Γιατί με λύσσα προσπαθείς να ξεχάσης αυτήν; 

Δεν φοβάσαι που αιώνια εις την κόλαση θα βασανίζεται η φτωχή; Γιατί ξεχνάς, ποια είσαι και ποιά η δική σου αποστολή; Μετά της Εύας την παρακοή, ο Πλάστης και Θεός είπε: «πως διά της τεκνογονίας θα σωθής». 

Πού είναι όμως τα παιδιά σου, μπορείς να Μου πης; Τα γέννησες ή σαν την οχιά , έφαγες τα δικά σου παιδιά; Πες Μου, πώς άντεξες εσύ να τα σκοτώσης, αντί σαν μάννα την ζωή, να τους δώσης; 

ΕΥΑ ονομάστηκε η πρώτη γυνή, που σημαίνει ΖΩΗ, γιατί αυτή είναι της γυναίκας η μεγάλη αποστολή, συνδημιουργός με τον Θεό, να γίνεται αυτή και να φέρνη εις τον κόσμο μία νέα ζωή. 

Μα εσύ γυναίκα της εσχάτης γενεάς, τρως τα παιδιά σου και δεν τα γεννάς, γεύεσαι την ηδονή και τα παιδιά σου πετάς. Δώρο είναι από τον Θεό η ηδονή, επειδή θα φέρης στον κόσμο ένα παιδί. Εσύ όμως παίρνεις το δώρο, κάνεις αυτό θεό και πετάς στον βόθρο, των σπλάχνων σου τον καρπό.

Ω! γυναίκα της εσχάτης εποχής, εσύ είσαι η αιτία της παγκόσμιας καταστροφής, αφού ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΕΒΑΨΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΥΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΥΤΗ, Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ. 

Μετανόησε δυστυχισμένη, πριν να πας εσύ χαμένη. Και μην Μου πης πως δεν φταις μόνο εσύ, αφού μόνη σου δεν κάνεις το παιδί, αλλά έχει και ο άνδρας συμμετοχή. 

Και οι άνδρες θα τιμωρηθούν πολύ αυστηρά, όταν γίνονται αιτία, να σκοτώνωνται τα ιδικά τους αγέννητα παιδιά, μα, μεγαλύτερη ευθύνη φέρεις γυναίκα εσύ, γιατί με την συμπεριφορά σου τους άνδρες προκαλείς. Έβγαλες τα ενδύματά σου, και σαν κρεοπώλης, διαλαλείς τα κρέατά σου.

Ω! δυστυχισμένη! Πώς ο άνδρας μετά να σε σεβαστή, όταν αυτή την ξεδιάντροπη συμπεριφορά σου δη; Ξεχνά πως έχεις και ψυχή και σαν κρέας μεταχειρίζεται το δικό σου κορμί, και την ευθύνη γι’ αυτό την φέρνεις αποκλειστικά εσύ.

Σύνελθε, πριν να είναι αργά, σκέπασε τα κρέατά σου, διαφύλαξε ως κόρη οφθαλμού την αγνότητά σου, βγάλε τα ανδρικά ρούχα και φόρεσε τα σεμνά ωραία ενδύματά σου, μην προκαλείς άλλο τον Παντοκράτορά σου. ΕΛΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ.

 Δίωξε το σκότος από τον δικό σου εαυτό, γίνε εσύ φως να φωτίζης και με το καλό παράδειγμά σου να φωτίζεται και το δικό σου οικογενειακό. Γίνε γυναίκα, μυροφόρα εσύ της εποχής. Με τα μύρα της Ορθοδοξίας και της Ορθοπραξίας, μοσχοβόλησε εσύ την γη. 

Στάσου εις το ύψος της αποστολής σου, κήρυκας της Αναστάσεως και της σωτηρίας, γίνε εις την ζωή σου. Εγώ η Παναγία η Απολυτρία, σε διάλεξα μαθήτρια να γίνης εις τα δικά Μου Άγια Σχολεία, γιατί θέλω να αναμορφωθής και να αναμορφώσης όλη την κοινωνία.

 Ξεκίνησε από τον εαυτό σου, το σπιτικό σου και προχώρα προς τον ευρύτερο περίγυρό σου. Γίνε εργάτης εις τον Θείο Αμπελώνα, εργάσου προς δόξαν Θεού κατά τον έσχατο αυτόν αιώνα. Μάννα 

Εγώ, μάννα κι εσύ, βοήθησέ Με να σώσουμε κάθε παιδί από της αμαρτίας και ακολασίας το στρατί. Μάννα Εγώ, τα παιδιά Μου όλοι εσείς, ο ένας τον άλλον από το χέρι ας κρατή και εις οδόν σωτηρίας ας τον οδηγή.

Όταν τιμάτε των Μυροφόρων την εορτή, σας υπενθυμίζω τέκνα Μου την μεγάλη σας αποστολή, Εγώ η Μάννα σας η Αγνή, η Παντάνασσα Ουρανού και γης. Πάρτε την ευλογία Μου, πάρτε και την ευχή Μου και εργαστήτε τέκνα Μου , κάτω από την σκέπη την δική Μου.





ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΕΩΣ. – YouTube


Κρητίδου Αλεξίας
Θεολόγου-
Ο σημερινός τρόπος ζωής των ανθρώπων, στα πλαίσια του “ηθικού” και του “πολιτισμένου”, έχει δώσει χώρο και τόπο για να ανθούν φαινόμενα και τάσεις όπως αυτός της δερματοστιξίας. Μία συνήθεια που, όπως δείχνει η εξέλιξή της δεν είναι και τόσο περαστική ή τόσο “αθώα”, έχει σαν σκοπό να παγιωθεί και να εδραιωθεί σε όλες τις τάξεις των ανθρώπων και σε όλες τις ηλικίες.
Δερματοστιξία, ή tatto στα αγγλικά και tatouage στα γαλλικά, ξεκίνησε από τη νεολιθική και λίθινη εποχή, αλλά η ονομασία του προέρχεται από τις Πολυνησιακές διαλέκτους. Στη γλώσσα της Ταϊτή και της Σαμόα, το “τατουάζ” σημαίνει συνήθεια. Υπήρχε στην παράδοση τους και μάλιστα στις τελετές μύησης.
Στο Λευιτικό συναντάμε: “και εντομίδας ου ποιήσετε επί ψυχή εν τω σώματι υμών και γράμματα στικτά ου ποιήσετε εν υμίν, εγώ είμι Κύριος ο Θεός υμών” (Λευ. 19,28). Δεν θα κάμετε εντομάς στο σώμα σας, ούτε θα χαράξετε γράμματα στο δέρμα σας. Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σας.1
Σχολιάζει ο π.Ι.Φούντας, “Στους στίχους αυτούς γίνεται λόγος για τα πένθιμα έθιμα των Χαναναίων, στα οποία συμπεριελαμβάνετο το κόψιμο των μαλλιών και του πώγωνος, οι εντομές στο σώμα και η δερματοστιξία (τατουάζ). Τα έθιμα αυτά απηγορεύοντο, διότι εθεωρούντο μολυσμένα από τον παγανισμό”.1 Ο π.Ι. Γιαννακάπουλος ερμηνεύει «“και εντομίδας ου ποιήσετε” ώσπερ κωλύει καλλωπίζεσθαι ούτω και επί νεκρώ κόπτεσθαι» (Αδηλος). Συνήθεια διαδεδομένη παρά τοις αρχαίοις, η οποία υπάρχει ακόμη παρά Πέρσαις και Αβυσσηνοίς. “Γράμματα και στικτά”, διάστιξις σώματος λίαν αγαπητή εις τους ανατολικούς λαούς συνοδευομένη πολλάκις υπό ειδωλολατρίας.2
Παγανισμός και ειδωλολατρία λοιπόν η ρίζα και η πηγή αυτής της “σύγχρονης” συνήθειας που ονομάζεται “τατουάζ”. Παγανισμός και ειδωλολατρία ένας βάθος αθεΐας, ένας θολερός χείμαρρος, ένα σκότος απάτης και όπως λέει και ο άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος, “απάτη και ομίχλη”.3 Σ’ αυτήν την εποχή της απάτης και της ομίχλης ο νέος κάνοντας την επανάστασή του και αντιδρώντας θα χαράξει εύκολα το τατουάζ, ενώ για το λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία, θα είναι μία καλλιτεχνική, αισθητική και διορθωτική παρέμβαση στο σώματα του.
Οποιαδήποτε παρέμβαση ή αλλαγή η οποία αλλοιώνει την εικόνα που έχει δώσει ο πανάγαθος Θεός στον άνθρωπο, με τόση σοφία και αγάπη, “πάντα εν σοφία εποίησε” (Ψαλμός ΡΓ’, 24), θεωρείται προσβολή. Είναι σαν να διορθώνει το δημιούργημα το Δημιουργό του. Και όπως λέει ο αββάς Δωρόθεος, «Τον άνθρωπο τον έπλασε με τα ίδια Του τα χέρια και τον καταστόλισε. Δημιούργησε ο Θεός τον άνθρωπο “κατ’ εικόνα”, Θεού, τον δημιούργησε και φύσηξε πάνω στο πρόσωπο του πνοή ζωής. Ας μην προσβάλουμε την εικόνα του Θεού, σύμφωνα με την οποία πλάστηκε» και συμπληρώνει «ας τιμήσουμε το Αρχέτυπο». 4
Αφήνοντας το θέμα της σωματικής υγείας οι πατέρες της Εκκλησίας δίνουν βάση και βάρος στις επιπτώσεις που έχει το θέμα στη ψυχή του ανθρώπου. Ένα “τατουάζ” χαράζει και τρυπάει εσωτερικά και εξωτερικά του δέρματος. Η χάραξη του δέρματος αλλάζει κάτι που θεωρείται άσχημο, σκεπάζει κάτι άλλο, διορθώνει κάτι που δεν είναι επιθυμητό. Η αλλοίωση στη μορφή του, αλλά και η αλλαγή στην εξωτερική του εικόνα επικρίνει το Θεό και να Τον διορθώσει σε κάτι που δεν πρόσεξε, σε κάτι που δεν είδε δημιουργώντας αυτόν τον άνθρωπο. Ωστόσο ο Θεός, “είναι ο μόνος που γνωρίζει αληθώς τι είναι χρήσιμο για τον καθένα μας”.5
Σε μία ευρεία έννοια το “τατουάζ” είναι ίσως ένα “στολίδι” του σώματος το οποίο προσθέτει συνειδητά ο άνθρωπος για να καλλωπιστεί και να ξεχωρίσει λίγο περισσότερο. Οι πατέρες της Εκκλησίας μέσα στους αιώνες έκαναν αγώνα για τον άμετρο καλλωπισμό και τα υπερβολικά στολίδια. Ένα στολίδι κούφιο, χωρίς νόημα, μία πράξη χωρίς περιεχόμενο και μία ενέργεια με την οποία περισσότερο ενισχύει την κενοδοξία και τη φιλαυτία.
Σύμφωνα με τον γέροντα Ιωσήφ “δεν είναι η συμμόρφωσις του Θεανθρώπου Χριστού προς το πνεύμα εκάστης εποχής, αλλά συμμόρφωσις και προσαρμογή εποχιακών ρευμάτων προς το πνεύμα της αιωνιότητός του Θεανθρώπου Λόγου και Σωτήρος της ανθρωπότητας”.Αν υπάρχει κυματοθραύστης ο οποίος θα είναι ικανός για να σταματήσει τα πελώρια κύματα της ραγδαίας εκκοσμικεύσεως,3 αλλά και των εποχιακών ρευμάτων αυτός είναι η γνώση, η πίστη και η προσευχή. Ας γίνει μία αρχή, γνωρίζοντας τη ζωή του Χριστού, για να μπορέσει με το φως Της να γίνει φάρος στην ανθρώπινη πορεία. Ας γίνει γνωστός ο Λόγος Του για να μπορέσει να γεμίσει τα κενά της ύπαρξης του καθένα και ας μπει μέσα στις καρδιές μας η φλόγα της αγάπης Του για να μπορέσει να “κάψει” κάθε ξένη συνήθεια, για να μπορέσει να “λιώσει” κάθε λείψανο κενό και κούφιο.

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ

ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΣΟΜΑ ΜΑΓΙΟ 

ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ ΟΡΜΕΣ, 

ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ 

ΑΤΑΞΙΑ :

Εικόνες για ολόσωμα μαγιο arena


loading...