ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ «ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ» ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ- ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΥ;


Φώτο: ΠΑΝΑΓΙΑ ΨΥΧΟΣΩΣΤΡΑ 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Τρέχει με καταιγιστικές εξελίξεις η επικαιρότητα και δεν την προλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι, όπως φαίνεται.

Τούτες τις στιγμές ο Ελληνισμός πρέπει να ενωθεί και να κρατηθεί από « το φουστάνι της Παναγιάς μας» ( λόγος ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ)

Η ραγδαία επιτάχυνση των εξελίξεων στην Αν. Μεσόγειο ( βλ. ΑΙΓΑΙΟ- ΑΟΖ Κύπρου) έχει άμεση σχέση με την εξέλιξη της υγείας του προέδρου Ερντογάν και τον πόλεμο που άνοιξε μεταξύ των διαδόχων πολιτικών καταστάσεων στην γείτονα χώρα.

Η αραιή που και που εμφάνιση του κ. Ερντογάν στο τηλεοπτικό γυαλί ( live) , αλλά και οι φήμες περί αυτοάνοσου νοσήματος στην ήδη επιβεβαρυμένη υγεία του προβληματίζουν.

Εμείς του ευχόμαστε περαστικά, αλλά εμάς ποιος θα μας ευχηθεί περαστικά στα τόσα που συμβαίνουν;

Ο σχεδιασμός των τούρκων είναι ενιαίος από όλες τις πολιτικές δυνάμεις τους ,απλώς τώρα συναγωνίζονται ποια από αυτές θα καρπωθεί την « νίκη» πριν το μοιραίο.

« Καθοδόν προς Α. Μεσόγειο το τέταρτο τουρκικό πλοίο Ορούτζ Ρέρις, δήλωσε μέσω τουίτερ ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Απαντώντας στον αρχηγό του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ο οποίος διερωτήθηκε γιατί η Τουρκία δεν βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε πως προφανώς ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου νομίζει πως το Φατίχ, το Γιαβούζ και το Μπαρμπαρός είναι ελληνικά πλοία.» KYΠΕ

Οι τούρκοι παίζουν με τις λέξεις αλλά πίσω από αυτές βρίσκεται η τραγική αλήθεια μιας υποκρισίας.

« Η αποστολή του τέταρτου σκάφους των Τούρκων στην κυπριακή ΑΟΖ δεν πρέπει ούτε να μας εκπλήσσει, ούτε να μας εντυπωσιάζει. Αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίζει, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, είναι ο τρόπος με τον οποίο η Τουρκία επιδιώκει να επιβάλει τετελεσμένα στην Ελλάδα.

Το μεγάλο της όπλο δεν είναι ούτε οι ΕΔ της, ούτε η στρατιωτική ισχύς της, όποια κι αν είναι αυτή. Το πλεονέκτημα που διαχρονικά έχει και αξιοποιεί, είναι ότι σχεδιάζει και “κυνηγά” την επίτευξη των στόχων της.

 Με όλες τις πολιτικές-κομματικές δυνάμεις ενωμένες σ΄ ένα μέτωπο. Απόδειξη η απόφαση της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης (Türkiye Büyük Millet Meclisi), την οποία συνυπογράφουν άπαντες οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της Τουρκίας.

Αυτή η απόφαση έχει να κάνει με την “προάσπιση των τουρκικών συμφερόντων” όπως λένε στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο.»

Τι στιγμή που η φημολογία πέριξ της υγείας του Ερντογάν οργιάζει οι τούρκοι εφαρμόζουν τούτες τις ώρες μια εθνική ενιαία στάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ «ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ» ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ- ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

  1. Ευχαριστώ για την ανάρτηση, είχα μια έντονη ανακατωσούρα στο στομάχι,
    αφού διάβασα μέσες άκρες το αρθρίδιο, έκανα εμετό και ησύχασα!

Comments are closed.