Η…πολιτισμένη Σουηδία! Φυλακισμένος λαθρομετανάστης βίασε την ιερέα κατά τη διάρκεια της πνευματικής καθοδήγησης

Ένας μετανάστης, στη φυλακή Hall, μία από τις φυλακές υψηλής ασφαλείας της Σουηδίας, κλείδωσε την πόρτα στο δωμάτιο που χρησίμευε ως χώρος πνευματικής καθοδήγησης, επιτέθηκε στον θηλυκό ιερέα φυλακών και τη βίασε!!

Αποτέλεσμα; Η ποινή του παρατείνεται για τρία χρόνια. Στη συνέχεια, πρέπει να εκδιωχθεί από τη Σουηδία για δέκα χρόνια.

Ο βιασμός πίσω από τους τοίχους στη φυλακή Hall συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι τον Ιούνιο.

Η γυναίκα ιερέας είπε ότι ο φυλακισμένος, πρώτα κλείδωσε την πόρτα στην αίθουσα όπου εκείνη έπρεπε να τον βοηθήσει με πνευματική καθοδήγηση. Στη συνέχεια, έβαλε μια καρέκλα κάτω από τη λαβή της πόρτας για να εξασφαλίσει ότι κανείς δεν θα μπορούσε να εισέλθει. Τότε της επιτέθηκε.

Η ίδια δήλωσε ότι ήταν σε απόλυτο σοκ, δεν μπορούσε να ουρλιάξει και φοβόταν πολύ να χτυπήσει το κουδούνι ασφαλείας στην αίθουσα. Δεν δήλωσε το έγκλημα εναντίον της μέχρι δύο ημέρες αργότερα.

Τώρα ο καταδικασθείς, ο οποίος ήδη διένυε καταδίκες στην φυλακή για επίθεση και εγκλήματα με τα ναρκωτικά, καταδικάστηκε σε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης, ενώ επιπλέον θα αποβληθεί από τη Σουηδία για 10 χρόνια.

Η καταγωγή του ανθρώπου δεν αναφέρεται επισήμως, αλλά κανένας Σουηδός πολίτης δεν μπορεί να απελαθεί από τη χώρα.

loading...

1 thought on “Η…πολιτισμένη Σουηδία! Φυλακισμένος λαθρομετανάστης βίασε την ιερέα κατά τη διάρκεια της πνευματικής καθοδήγησης

  1. Ε λεω εγω τωρα μηπως και ο ιερεασ ειχε τιποτα φαγουρα λεω τωρα γιατι αυτα δεν γινονται ετσι πατ κιουτ απο μονα τους…λεω!

Comments are closed.